O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kuchyne Kočiš
Dobrý deň, má tu niekto kuchynu/nábytok od Kočiša?
lydiades
Pred 7 rokmi
2
Ako vyriesit prechod kominu schiedel ics cez parozabranu?
Mam spravenu parozabranu a na nej zhora knauf supafil cca 40cm.ako vyriešim prechod paroz.? Komín j…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
2
Efektívna záhradná chatka 6x4
zdravim, uvažujem ako vytvoriť jednoduchý, čo najefektívnejší 2podlazny zahradny chatku cca 6x4 (p…
tristann
Pred 7 rokmi
4
Poraďte vhodný žiaruvzdorný materiál
Potreboval by som menšiu dosku - zhruba 40x40 s hrúbkou od 0,5 do 1cm na dodatočnú protipožiarnu iz…
fpsoos
Pred 6 rokmi
21
Kuchynskú linku zo Slovenska alebo z Poľska?
Ahojte, hľadám radu/ pomoc/ odporúčanie na SR ale i v Poľsku, kde si môžem dať zhotoviť kuchyns…
lalala222
Pred 7 rokmi
6
Uchytenie sadrokatrónového podhladu medzi panelmi
Pozdravujem vsetkych na MS. :-) Sledujem toto forum uz dlhsi cas a je plné uzitocnych rad a napad…
11pepe
Pred 5 rokmi
8
Leštený betón v kuchyni - ako sa to robí?
Zdravím, prerábame si rodičovský dom a do niektorých izieb ( hlavne kuchyne) si chcem dať lešte…
patrikau
Pred 2 rokmi
1
2
34
Omietky - zapusteny sokel
Ahojte, robili ste niekto zapusteny sokel? Ako ste robili pripravu? Je aj ina moznost ako davat te…
matosl
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Omietky na sadrokartonovu stenu
Prosim Vas mate niekto skusenosti s nanasanim strojovych omietok na sadrokartonovu stenu (tu zelenu…
nasenovebyvanie
Pred 7 rokmi
1
Betónová žumpa- firma Prešoc zumpy-nadrze.sk
Ahojte, chcela by som sa opýtať, máte tu niekto skúsenosť so žumpami od spomínanej firmy? Každý pr…
vickye11
Pred 6 rokmi
3
Podnajom - Zlate Kridlo Raca
Zdravim vsetkych! Nahodne som natrafila na tuto stranku :-) Tato lokalita ma natolko po obhliadke j…
majusenkaaa
Pred 7 rokmi
1
Náš pôdorys - názory
Poprosím o vaše rady ,názory a postrehy na náš pôdorys na úzky pozemok. Budeme vďačný za vaše postr…
yelly1
Pred 7 rokmi
27
Dom za domom bez prístupovej cesty
Ahojte. Chceli by sme si postavit za domom mensi domcek cca80m2. Od verejnej komunikacie by k nem…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
9
Biele okná, orechové parapety, orechové žalúzie
prosím vás co si myslite o tejto mojej kombinácií... Biele vnútorné okna s orechovými parapeta a or…
ssp
Pred 7 rokmi
4
Skúsenosti s firmou Jalu - Luščík
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s firmou Jalu - Ján Luščík pri stavbe RD? Ďakujem pekne.
jurkova
Pred 6 mesiacmi
6
Tmavá až čierna pracovná doska
Ahojte, má niekto čiernu pracovnú dosku v kuchyni? resp. tmavo sivú, až čiernu..ako sa udržuje(čist…
andreasiskova3
Pred 3 rokmi
28
Ako zväčšiť terasu s betónovým základom?
Máme betónovú terasu vo veľkosti 3,60 x 5,70. Je zastrešená. Poradte ako by sme ju mohli zväčšiť, k…
ssp
Pred 7 rokmi
6
Aké sieťové káble pod omietku- s akou izoláciou ?
Ahojte, chcem v dome urobiť rozvody pre počítačovú sieť s FTP kablami Solarix CAT5E. Pretože potom …
rkorba
Pred 2 rokmi
27
Nízke ohodnotenie bytu znalcom
Ahojte, kupujeme byt a dali sme si vypracovať znalecký posudok. Ide o 2-izbový byt cca 58m2 v menšo…
gastan11
Pred 7 rokmi
7
Šatník bez dverí na mieru - hľadám stolára z východu
Dobrý deň .viete mi poradiť nejakého stolára z východu ktorý by mi spravil vstavaný šatník bez dver…
emka85
Pred 7 rokmi
1
Obklad do kupelni
Ma prosim niekto takyto obklad v kupelni a taku mozaiku co je akoby poprasena trblietkami?
beyonce85
Pred 7 rokmi
1
Nopova fólia na terase
Zdravim, švagor dal takto nopova fóliu a zahrnul cca 40 CM Hliny. Moja otázka znie má to zle ? Ak z…
petka456
Pred 7 rokmi
14
Firma na tahanie elektriny v BB.
Ahojte, viete mi prosim poradit firmu , ktora by mi urobila vykop a polozila kabel na elektrinu od …
karolkatka
Pred 7 rokmi
1
Sklon kanalizacie 1% - je to mozne?
Chcem vas poprosit o radu. Planujem umiestnit dom na opacnom konci ako je kanalizacna pripojka. Pre…
kate2412
Pred 7 rokmi
17
Inštalácia skrytých zárubní
Ahojte, je mozne instalovat skryte zarubne aj po omietkach? Alebo iba pred? Mate skusenost? S…
matosl
Pred 7 rokmi
3
Keramicky drez z Ikea
Ahojte, ak niekto máte keramický drez/alebo aj farmársky z Ikea, dá sa zabudovať aj takto - uplným …
ewana16
Pred 7 rokmi
5
Kontakty a referencie na zateplenie RD Nitra
Dobry den, chcem vas poprosit potrebujem surne partiu na zateplenie bungalovu 300m2 v NR. Mala som …
dominika431
Pred 7 rokmi
6
Fasada z Cetris dosiek
Narazil som na Cetris dosky.... celkom sa mi to paci dat to na cast domu... len ci to neni uplne bl…
tatiana1978
Pred 6 rokmi
1
2
54
Kúpeľňa - rozmiestnenie
Ahojte strecháči, Chcela by som vedieť Váš názor na rozmiestnenie kúpeľne. Ja som rozmýšľala ešte,…
ifik5
Pred 7 rokmi
11
Kúpili sme dom v zlom stave - čo môžeme robiť?
Prosím vás, som tak trošku zúfalá. Kúpili sme 8 ročný dom. Pri obhliadke sa nám páčil. Keď som sa o…
roberto168
Pred 7 rokmi
1
2
49
1
2
…
1467
1468
1469
1470