O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Podlaha zo starého dreva
Dobrý deň, s priateľom riešime výmenu podláh na chalupe .... starú vytrhať bo je zničená a nahradiť…
lilien23
Pred 7 rokmi
1
Stavebne povolenie-cena od ' Ing'
Ahojte, mam ponuku na vybavenie stavebneho povolenia od cloveka, ktory sa s tym zivi a vyzna sa v t…
bilinxe
Pred 11 mesiacmi
14
S akou rezervou počítať pri objednávaní polystyrénu?
Ahojte, chcem sa spýtať s akou rezervou počítať pri objednávaní polystyrén na zateplenie domu. Post…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
9
Vrátenky pre stavebný úrad
Prosím Vás o jednu informáciu. SÚ rozposielal listy susedom, "Oznámenie o začatí stav.konania...". …
karol6777
Pred 7 rokmi
22
Zahradne umyvadlo na fasadu domu
Dobry den, vie mi niekto poradit, kde by som nasla zahradne umyvadlo, najlepsie liatinove , v cie…
kamilka22381
Pred 7 rokmi
6
Montazna firma Velux svetlikov do 12 stupnovej strechy z okolia Senca - odporucte
Prosim Vas, ak mate niekto dobru skusenost, odporucte montaznu firmu/cloveka dvoch neotvaravych sve…
kenny123
Pred 7 rokmi
1
Ako rýchlo schne anhydridový poter?
Ahojte. Prosim vas o nazor...radu..skusenost. Cca 30 dni mam vyliaty 5cm anhydridovy poter. Kazdy …
purplesticks
Pred 1 rokom
9
Rozbor vody, priestupnosť žumpy
Ahojte, pred dvoma týždňami sme podali žiadosť o stavebné povolenie. Obec, kde plánujeme dom, nemá …
zafirr
Pred 7 rokmi
17
sponzor fóra
Kde kúpiť Liapor Mix (Liptov)
Ahojte, neviete mi náhodou niekto poradiť kde by som v okolí Liptova zohnal Liapor Mix (suchú betón…
petiar
Pred 7 rokmi
3
Pristavba loggie na prizemi obytneho domu / podmienky
Byvame v 3.posch. tehlovej 5 rocnej architektonicky velmi peknej bytovke. Niektore byty maju loggiu…
baluinka
Pred 7 rokmi
3
Dvojumývadlo - lepšie s predelom alebo bez?
Ahojte, ake mate skusenosti s dvojumyvadlami? (napr. KOLO Traffic A: 90x48 alebo B: 120x48) Nam sa …
kajo873
Pred 7 rokmi
14
Hnedé škvrny na trávniku
Zdravim Vas , Mam takyto problem na mesiac vysadenom travniku...coraz viac sa rozsiruju hnede skvr…
john_brit
Pred 3 rokmi
8
Travnik
Zdravim Vas , Mam takyto problem na mesiac vysadenom travniku...coraz viac sa rozsiruju hnede skvr…
janamartish
Pred 7 rokmi
3
Môže mať sused kontajnery otočené s oknami na môj pozemok?
Dobrý deň , potrebujem poradiť som zúfalá .Sused má v dome v ubytovňu hneď za domom chcel postaviť …
maslenka47
Pred 6 rokmi
28
Baumit MPI 26 - úprava
Dobrý deň. Máme novostavbu, nanesené strojové omietky Baumit MPI26. Omietky sú pekne zahladené, no …
miro_baumit
Pred 7 rokmi
2
Referencie firma renar kysucké nové mesto nábytok kuchyna , vstavané skrine
Poznáte niekto túto firmu, známa mi ju našla an internete a rozmýšlame si u nich dať spraviť kuchyn…
jackdaws
Pred 7 rokmi
1
Skusenosti Biky Marketing Zilina
Ahojte strechaci, prosim Vas, mate niekto skusenosti s firmou Biky Marketing Zilina ? Planujeme …
mysicka2345
Pred 7 rokmi
1
Plynova pripojka, odstup od domu, tahanie po mure
Zdravim, v projekte ma odporucane tahanie pripojky popri dom v urcitom odstupe od muriva (tus…
johny27
Pred 7 rokmi
3
Zmena výšky vodnej prípojky
Zdravím, mám menší problém s výškou vodnej prípojky, jedná sa o rozvod užitkovej vody z kopanej stu…
beginner7
Pred 7 rokmi
6
Doba vydania stavebného povolenia v Galante
Ahojte, chcem sa opýtať či niekto vybavoval nedávno stavebné povolenie v Galante. Hlavne by ma zauj…
karol6777
Pred 7 rokmi
1
Dom Laguna 419 - máte niekto? Aké sú plusy a mínusy?
Dobrý deň. Nestaval niekto náhodou dom laguna 419? Veľmi sa nám tento projekt páči a radi by sme te…
zafirr
Pred 7 rokmi
4
Čím natrieť sadrový obklad?
Chcel by som poradiť cim by som mal natriet hotový sadrový obklad v interiéri
richard71
Pred 7 rokmi
2
Beton okres GA, TT
Ahojte, viete mi poradit kde zohnat lacny beton? Stavba je medzi GA a TT.
xkodiakx
Pred 7 rokmi
4
Strechári Poprad
Dobrý deň, hľadáme šikovných strechárov. Vedeli by ste nám odporučiť niekoho z PP a okolia? Ďakuje…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Cena elektriny na víkendovom domčeku
Zdravím. Chcem sa opýtať koľko mesačne platíte za elektrickú energiu na vašej chate. Kúpili sme si …
insed
Pred 7 rokmi
11
Aké okno by ste navrhli?
Zdravím Vás, aké okno by ste navrhli . Nemôže byť napevno aspoň jedna časť by sa mala dať ot…
evatothova
Pred 7 rokmi
23
Betónový plot-náter
Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať či ste betónový plot ten (skladací) myslím natierali nejakým lakom …
richard71
Pred 7 rokmi
4
Prieduchy ku krbu v Prešove
Dobrý deň,hľadám šikovnú partiu robotníkov na zhotovenie horizontálneho prieduchu ku krbu. Prieduch…
janamartish
Pred 7 rokmi
5
Prieduchy ku krbu - partia z Prešova
Dobrý deň,hľadám šikovnú partiu robotníkov na zhotovenie horizontálneho prieduchu ku krbu. Prieduch…
deltako
Pred 7 rokmi
4
Stavebný dozor IL / PU / PB / Dca okolie
Ahojte zháňam stavebný dozor na stavbu RD. Máte dobrú / zlú skúsenosť so stavebným dozorom v okrese…
peto125
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1469
1470
1471
1472
1473
…