O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Máte prosím skúsenosť so silikónovými omietkami?
Rozmýšľame nad nimi, chceli by sme ich dať do kúpeľne, ale nepoznáme nikoho, kto by ich mal. Aký je…
eres
Pred 7 rokmi
1
Ukladanie sadrokartónu pozdĺžne
môžem sadrokartón dávať aj pozdĺžne na montážne profily či len kolmo. niekde by mi to vychádzalo le…
megdesign
Pred 7 rokmi
25
Škárovanie zámkovej dlažby okolo bazéna
Zdravím. Potreboval by som poradiť. Máme bazén už cca 10rokov a okolo neho je zámková dlažba. Nevie…
farington
Pred 7 rokmi
8
Banka vyplatí celú hypotéku naraz alebo postupne?
Ahojte, chcem sa spýtať či mate skúsenosti v bankách, pri zakladaní rodičovského domu či bude vypla…
gastan11
Pred 7 rokmi
14
Ako opraviť "odskočenú" dlažby
Chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosti ako opraviť dlažbu položenú na anhydrid. Po roku kúrenia …
fefe123
Pred 7 rokmi
8
Rozdiel medzi odtieňmi bielej 0019, 0018, 0017 baumit ??
Dobrý večer, súrne prosím o radu prípadne foto vašich domčekov. Chceme bielu fasádu v kombinácii a …
roxana280
Pred 1 rokom
9
Nastavenie rekuperácie Atrea
Rád by som sa opýtal ako máte nastavenú rekuperačnú jednotku. Aké máte skúsenosti z dlhodobej prev…
janosko3
Pred 4 rokmi
5
Biele interiérové dvere vo vidieckom štýle
Prosim Vas, Tí co mate dvere vo vidieckom style, kde ste kupovali, pripadne aku znacku? Zatial m…
2v1
Pred 7 rokmi
11
sponzor fóra
Obkladačky Tubadzin Palacio - ste spokojní?
Nemate nahodou niekto tieto obkladacky v kupelni? Ste spokojni s nimi? Pripadne by ste mohli pridat…
adu80
Pred 7 rokmi
1
Vizualizácia kúpeľne - pomoc s rozložením
Ahojte, potrebovala by som sa poradit ohladom kupelne...nejako sa z toho neviem vysomáriť :( Máme …
marta2610
Pred 7 rokmi
15
Latrína blízko nášho pozemku
Chcem sa opytat moze si takto sused blizko nash9 pozemku pocas stavby zriadit latrinu a este uroben…
pochabel
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
83
Ako presvetliť malú a tmavšiu obávačku?
Kupujeme domček, v ktorom je obývačka menšia (menej ako 20 m2) a s orientáciou na sever (mierne SV)…
ifik5
Pred 7 rokmi
15
Správny podklad pod velkoformatovu zamkovu dlažbu 60x30x6
Zdravím všetkych, poprosil by som vás o radu a hlavne možno aj z vlastnej skúsenosti, idem pokladať…
mdavid
Pred 7 rokmi
8
Porotherm 30 Profi
Ahojte ;-) ako som si všimla tak táto téma je tu veľmi populárna. Potrebovali by sme poradiť: Vy…
megdesign
Pred 7 rokmi
3
Ako ochrániť pieskovisko a podklad na detskom ihrisku?
Zdravim mam otazku ideme na ulici stavat detske ihrisko cca 7x7m a ako podklad dame strk4/5 ako ho …
filipus
Pred 7 rokmi
16
Salamander versus Slovaktual
Dobry den skupinka,poprosila by som poradit vo vybere plastovych okien,s manelom sa v tom nevyzname…
blackomt
Pred 7 rokmi
9
Znalec Martin Hrnčiar - skúsenosti
caute..mate prosim niekto skusenost so znalcom Ing. Martin Hrnčiar ? z okr Nr, dakujem
tessiko
Pred 6 rokmi
3
Malý Lapáš - prípojka na vodu
Dobrý deň.Je tu niekto z Malého Lapáša z nových ulíc Zoborská alebo Tribečská? Hľadám informácie a…
dusandm
Pred 7 rokmi
1
Čo dať na rohy sadrokartonu?
Dobrý deň,viete mi niekto poradiť,čo je lepšie dávať na rohy sadrokartonu či akrylom to mame zatrie…
gashtaan
Pred 7 rokmi
3
Je nám treba stavebný dozor?
Dobrý deň priatelia. Mám takú otázku. Ak si budem dom stavať svojpomocne ale oficiálne cez svoju fi…
expeeert
Pred 7 rokmi
13
Orna poda na ktorej nepovolia stavbu
Dobry. Chcem sa vas opytat na vhodnu cenu ornej pody ktora nie je vhodna na vystavbu-vystavbu tam n…
johny27
Pred 7 rokmi
4
Pasky parozabrana
Ahojte. Maju tie pasky vobec vyznam ked aj tak na to ide parapet a pod nim lepidlo? Kam asa ta "pa…
eagleowl
Pred 7 rokmi
11
Dvojvalentný či trojvalentný bojler na solar
Vie niekto vysvetliť aký bojler by bol pre mňa vhodný. Ohrev teplej vody by mal byť solarny systém …
jakino
Pred 7 rokmi
9
Hľadám murára na postavenie priečok v novostavbe.
Hľadám murára na priečky z porxifu. Okres Senec.
mavy79
Pred 7 rokmi
1
Projekt na záhradný domček s výpočtom materiálu
Ahojte vedeli by ste mi poradiť zdroj kde by bol dostupný vypracovaný projekt na záhradný domček s …
nemcek
Pred 7 rokmi
30
Výška stavebného otvoru HS portál
Zdravím Vás, aká je max výška HS portálu z plastu, ktorú boli firmy ochotné vyrobiť. My by sm…
majonez
Pred 7 rokmi
16
Správny podklad pod velkoformatovu zamkovu dlažbu 60x30
Zdravím všetkych, poprosil by som vás o radu a hlavne možno aj z vlastnej skúsenosti, idem pokladať…
bavor
Pred 7 rokmi
1
Iné Základy ako projekte
Môžu sa urobiť iné základy ako sú naprojektované v PD , s tým že tie druhé zaklady si dám vypracova…
shotocan
Pred 7 rokmi
1
Je možná stavba chatky bez povolenia na pozemku mimo územného plánu?
Dobry den Ma niekto skusenost so stavbou chatky bez stavebneho povolenia na pozemku, ktory je re…
kaja01
Pred 7 rokmi
20
Okna Aneko Energy Strong
Chel by som sa vas strecharov spytat, ci mate niekto skusenosti s tymito oknami. Resp ci je dobre d…
sgi320
Pred 7 rokmi
12
1
2
…
1470
1471
1472
1473
1474
…