O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Radiátorové šróbenie vs. dlažby/obklady
Dobrý deň, poprosím o radu, či je nutné osadiť "radiátorové šróbenie priame" radiátora s pravým spo…
fliacik
Pred 7 rokmi
5
Pozemok z 2 majtelmi
Dobry den, chcela by som sa opytat, ci nema niekto skusenost s tym, ze na pozmeku su 2 vlastnici. J…
robert_bo
Pred 7 rokmi
1
2
34
Napojenie schodov na terasu
Ahojte, chystáme sa na stavbu terasy, terasové dvere sú vo výške 2 radov DT + platňa. Cize terasa b…
simonka2261
Pred 7 rokmi
4
Aké máte dlhodobé skúsenosti s Tondach Mediteran?
Bez ohladu na odtien, zaujimam sa o prax po rokoch - lamavost, ci je nachylna na machovenie, farebn…
sargis
Pred 7 rokmi
6
Ilegálny veľkochov ošípaných - kam sa obrátiť?
Idem sa sem poradiť keďže zákony mi moc nenapovedali. Keď sme kupovali pozemok pýtali sme sa suseda…
turbot
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
66
Ako mám pokračovať po zoškrabaní maľovky?
zdravim. steny su momentalne v takomto stave . ako pokracovat so stenami? dom je zo 60 rokov. v dv…
pavol2010
Pred 7 rokmi
2
Kde kupit solarne svetla?
ahojte. vedel by mi prosim niekto poradit kde kupit solarne svetla ako su na obrazku za rozumnu cen…
ninavas
Pred 7 rokmi
1
Najprv zatepliť a potom priečky, alebo naopak?
Caute zacal som na podkrovi zakladat priecky ale narwzil som na otazku. Medzi krokvy chcem davat 16…
jakino
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Marmolit - aka znacka
Rozhodli sme sa dat na sokel marmolit. Nevieme aku znacku vybrat webwr baumit het hasit? Zatial sme…
kreisel
Pred 2 rokmi
14
Par rad k stavbe zakladov - vyska zakladov nad teren, salovanie pomocou XPS
Zdravim Vas, potreboval by som si vyjasnit par veci pred stavbou zakladovej dosky a preto vas pr…
benefic1
Pred 7 rokmi
11
Skusenosti s www.omietkari.sk,www.družstvo-omietkari.sk
Ahojte.chcem sa spytat..mate niekto skusenosti s f. omietkari.sk??,su z okolia NR. Dakujem
tessiko
Pred 7 rokmi
1
Parozábrana vs paropriepustná membrána
Ahojte, kedy sa do podlahy dáva ktorá membrána?
petiar
Pred 7 rokmi
8
Svah v záhrade
Prosím, poraďte mi, ako by ste upravili tento svah. Hlavne si nevieme rady, čo dať vedľa tvárnic..…
cakankaa
Pred 7 rokmi
4
Náter na 70 ročnú drevenicu - poraďte prosím
Potrebovali by sme natrieť 70 ročnú drevenicu, naposledy bola natretá pred 20 rokmi. Cenová kategór…
sbear
Pred 7 rokmi
4
Cena elektrického ústredného kúrenia
Zdravím. Chcem do staršieho 7 izbového rodinného domu zaviesť elektrické ústredné kúrenie. Vôbec al…
ruren
Pred 7 rokmi
6
Stavebná firma z okolia Nového Mesta n.V.
S ktorou stavebnou firmou z okolia Nového Mesta nad Váhom máte prosím vás dobré skúsenosti pri stav…
housereality
Pred 7 rokmi
4
Pivnica mimo domu v kúte záhrady
Ahojte! Rad by som si v kute zahrady vybudoval ext.pivnicu ale neviem zohnat ziadnu murarsku parti…
daralbajda
Pred 7 rokmi
9
Plastové alebo hliníkové dvere?
Prosim vas maju hliníkové dvere opodstatnenie. Poznam. Xy ludi a ziju aj s plastovymi. Dostal som …
martinmatko
Pred 7 rokmi
12
Obklad na stenu ako vyriesit okno :/
Ahojte plan je dat do kuchyne obklad ako je na fotke ten 10x20cm biely. Pod oknom vznika pasik 2cm …
megdesign
Pred 7 rokmi
8
Ako sa zbaviť ovadov?
Prosím vás viete niekto niečo proti tým potvoram doslova sa mi hádžu do okien dverí VB na terase sa…
mimms
Pred 1 rokom
26
Hladam firmu na obnovu stareho rodinneho domu
ahojte, chceli by sme zrenovovat stary rodinny dom zo zaciatku 20teho storocia a co najviac pouzit …
lia_minou
Pred 7 rokmi
1
Pristresok a plot
Dobrý deň. Potreboval by som poznať názor skúsenejších. Chcem stavat jednoduchy pristresok na drevo…
michalmravec
Pred 7 rokmi
4
Debnenie štrkového lôžka + vývod drenáže
Mal by som dve otázky 1. Ako najjednoduchšie spraviť debnenie štrkového lôžka pri odstupňovaných z…
jedendvatri
Pred 7 rokmi
13
Výber kuchynských spotrebičov a pracovnej dosky
Zdravíčko. Riešim takú vec, presťahovali sme sa do domu, kde kuchyňa už je. Nevyhovujú mi iba kuchy…
lenka_21
Pred 7 rokmi
4
Rozloha parcely v katastri a po meraní geodetom je iná
Vsetkych zdravim. Verim, ze mi pomozete ;-) Uz dlhsie riesim so susedom vymenu pozemku. Sused j…
petersd
Pred 7 mesiacmi
19
Stĺp na ulici problem
Zdravím mám taký problém najskôr som si myslel že bude problém niekde v dome z elektrikou lebo my b…
dedo758
Pred 7 rokmi
20
Kopana studna
Mame cca 5m kopanu studnu 1m skruze, je tam nedostatocny pritok a preto by sme ju chceli nahradit v…
mawisch
Pred 7 rokmi
3
Krovy vs. Vazniky na streche
Dobrý deň, je tu nejaká strecharska firma, ktorá by mi vedela vypracovať cenovú ponuku na strechu …
housereality
Pred 7 rokmi
4
Komín + strešný výlez
Dobrý deň. Fotky sú fotené zo strešného vylezú, ktorý je hneď nad komínom. Prosím o vaše názory, č…
nat1210
Pred 7 rokmi
1
Komín TUMA Folk 200mm - máte skúsenosti?
Ahojte, zvažujem kupu komina TUMA FOLK 200mm . Máte niekto skusenosti? + dávali ste niekto ten vrch…
truly
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1472
1473
1474
1475
1476
…