O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stĺp na ulici problem
Zdravím mám taký problém najskôr som si myslel že bude problém niekde v dome z elektrikou lebo my b…
dedo758
Pred 7 rokmi
20
Kopana studna
Mame cca 5m kopanu studnu 1m skruze, je tam nedostatocny pritok a preto by sme ju chceli nahradit v…
mawisch
Pred 7 rokmi
3
Krovy vs. Vazniky na streche
Dobrý deň, je tu nejaká strecharska firma, ktorá by mi vedela vypracovať cenovú ponuku na strechu …
housereality
Pred 7 rokmi
4
Komín + strešný výlez
Dobrý deň. Fotky sú fotené zo strešného vylezú, ktorý je hneď nad komínom. Prosím o vaše názory, č…
nat1210
Pred 7 rokmi
1
Komín TUMA Folk 200mm - máte skúsenosti?
Ahojte, zvažujem kupu komina TUMA FOLK 200mm . Máte niekto skusenosti? + dávali ste niekto ten vrch…
truly
Pred 7 rokmi
5
Kvalita za rozumnu cenu
Ahojte,. DOstal som ponuku na 220m stvor. krytiny palena skridla čierna tondach samba 11 gazura …
bobs54
Pred 7 rokmi
8
Dilema s výberom okien - ktorú značku?
Ahojte. Tak potreboval by som poradiť, resp. diskutovať o voľbe. VIem že je to hrubo individualne e…
truly
Pred 7 rokmi
6
Vsakovacia jama na čov
Vodu z čističky mám vyvedenú do skruže asi 2m a následne som vykopal trativod 2 x 3x 2m a kde pôjde…
jan45
Pred 7 rokmi
9
sponzor fóra
Kto neviete si poradiť v akej banke zobrať hypo, úver?
Máte taký istý problém ako som mala ja? Napíšte.
darinna1
Pred 7 rokmi
2
Projekt len predbežný
Prerabame starší dom a naše predbežné nákresy čo poviete ? Vedel by niekto niečo vylepšiť?
bobs54
Pred 7 rokmi
6
Hladam partiu
Zdravim.Hladam partiu na striekane omietky.viete mi niekoho odporucit?NR,NZ,SA DAKUJEM
porubsky
Pred 7 rokmi
1
Trávnik a alergik - je nejaké riešenie?
Ahojte. Ako prosím riešite trávnik pri alergikoch? Po akom čase je vhodné aby alergik išiel na záhr…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
22
Kupelna:Kto to vlastne robi? Majster a/alebo obkladac?
Ahojte. Staviame dom a uz sa blizime do fazy, ze bude treba obkladat 2 kupelne, montovat sanitu, ro…
bobs54
Pred 7 rokmi
7
Kombi WC s izolovanou nadrzkou
viete mi doporucit? mame vodu zo studne (7C°)a nechcem aby sa nadrzka rosila a aby som denne stiera…
zita19
Pred 7 rokmi
2
Nedodržaný sklon strechy
Dobrý deň, mám takýto problém. V projekte mám sklon strechy 20st. kde už musí ísť plné debnenie. Sk…
ujam
Pred 7 rokmi
10
Sedacia suprava Marisa
Dobry den, chcela by som VAs poprosit a zaroven sa VAs spytat ci nemate niekto tento tip sedacej …
lienka6688
Pred 7 rokmi
9
Je drenáž okolo domu nutná?
Dobrý deň chcem sa opýtať alebo poinformovat ohľadom drenaze okolo domu či je nutná alebo za akých …
simonka2261
Pred 7 rokmi
7
Zháňam dobreho majstra v okolí Starej Turej
Zdravím Vás všetkých čoskoro chcem začať zo stavbou RD pri mestečku Stará Turá. Ak by niekto poznal…
ghost004
Pred 7 rokmi
1
Tip na projekt domu v miernom svahu
Ahojte. Prijmem neutralne nazory a typy projektov na domcek vo svahu (miernom) presne miery nemam. …
poisonblu
Pred 7 rokmi
22
Čím prilepiť EPS na zadnú plechovú stenu rozdelovača ?
mám v priečke rozdelovač, otvor sa urobil cez celú priečku. Zadná stena je cca 1 cm utopená. Dal by…
tino2
Pred 7 rokmi
13
Prechod vody cez obvodovú stenu
Ahojte ako ste riešili prechod vody na vonkajšiu stenu domu ? Mám tehlu 30ku a vodár mi dal z vnútr…
blackomt
Pred 7 rokmi
8
"odloženie" hliny z výkopu
Ahojte, čo myslíte, môžem si zložiť hlinu z výkopu na pozemok, ktorý mám v obci ale úplne niekde…
stempi
Pred 7 rokmi
3
Sadrokarton na plafon
poradte mi prosim ake profili a sadrortony použit na izby ide o zniženie stropu
worker_falcon
Pred 7 rokmi
4
Projekt NAPOJME SA- vodovod- SKUSENOSTI?
AHOJTE, mam otazocku je tu niekto kto sa pripajal na vodovod cez tento projekt? my v domceku byvame…
atak77
Pred 7 rokmi
4
Rekonstrukcia stareho rodinneho domu
Dobry den ludkovia. Ideme rekonstruovat stary domcek. Chcem sa spytat, ci neviete poradit nejaku …
luciagv
Pred 7 rokmi
1
Nadzemný kruhový bazén - rady a postrehy
Ahojte, chcem sa poradiť so všetkými, čo majú nadzemný bazén. Chceme kúpiť kruhový bazén 3,66m, výš…
kkristian
Pred 7 rokmi
10
Hlinené omietky - máte skúsenosti?
Aký je váš názor na hlinené omietky? Máte skúsenosti? Zvažujeme túto alternatívu.
airel
Pred 7 rokmi
1
Odvetranie celtovej strechy na terase lode
Ahoj, cez leto teraz riesim takyto problem. Na lodi ukotvenej k brehu rieky je na najvyssom poschod…
yoboi
Pred 7 rokmi
11
Okná v kuchyni - ponechať, posunúť, dať preč?
Ahojte, mám dilemu. Nechať to malé okno pri priečke v kuchyni alebo nie? Počúvam rôzne názory - da…
martin107
Pred 7 rokmi
27
Košice okolie, trávnik + závlaha
Pozná niekto ľudí čo to realizujú v normálnej cene a rozumne? predpokladam, ze na konci leta budem…
atak77
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1473
1474
1475
1476
1477
…