O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Orna poda na ktorej nepovolia stavbu
Dobry. Chcem sa vas opytat na vhodnu cenu ornej pody ktora nie je vhodna na vystavbu-vystavbu tam n…
johny27
Pred 7 rokmi
4
Pasky parozabrana
Ahojte. Maju tie pasky vobec vyznam ked aj tak na to ide parapet a pod nim lepidlo? Kam asa ta "pa…
eagleowl
Pred 7 rokmi
11
Dvojvalentný či trojvalentný bojler na solar
Vie niekto vysvetliť aký bojler by bol pre mňa vhodný. Ohrev teplej vody by mal byť solarny systém …
jakino
Pred 7 rokmi
9
Hľadám murára na postavenie priečok v novostavbe.
Hľadám murára na priečky z porxifu. Okres Senec.
mavy79
Pred 7 rokmi
1
Projekt na záhradný domček s výpočtom materiálu
Ahojte vedeli by ste mi poradiť zdroj kde by bol dostupný vypracovaný projekt na záhradný domček s …
nemcek
Pred 7 rokmi
30
Výška stavebného otvoru HS portál
Zdravím Vás, aká je max výška HS portálu z plastu, ktorú boli firmy ochotné vyrobiť. My by sm…
majonez
Pred 7 rokmi
16
Správny podklad pod velkoformatovu zamkovu dlažbu 60x30
Zdravím všetkych, poprosil by som vás o radu a hlavne možno aj z vlastnej skúsenosti, idem pokladať…
bavor
Pred 7 rokmi
1
Iné Základy ako projekte
Môžu sa urobiť iné základy ako sú naprojektované v PD , s tým že tie druhé zaklady si dám vypracova…
shotocan
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Je možná stavba chatky bez povolenia na pozemku mimo územného plánu?
Dobry den Ma niekto skusenost so stavbou chatky bez stavebneho povolenia na pozemku, ktory je re…
kaja01
Pred 7 rokmi
20
Okna Aneko Energy Strong
Chel by som sa vas strecharov spytat, ci mate niekto skusenosti s tymito oknami. Resp ci je dobre d…
sgi320
Pred 7 rokmi
12
Kto vyrába najpresnejšie šalovačky?
na dlhy mur potrebujem asi 1500 ks salovaciek, ale to co vidam po stavebninach mi dojde dost nepres…
eagleowl
Pred 7 rokmi
6
Máte niekto garáž z OSB dosiek?
Ahojte. Prosim Vas mate niekto garaz z OSB dosiek? Ake mate skusenosti? Rozmyslame nad takouto gara…
emil553
Pred 7 rokmi
17
Máte skúsenosť s Rimless - Rimfree technológiou splachovania?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s touto technológiou splachovania ? Vopred ďakujem za príspevky
niko2
Pred 1 rokom
1
2
...
3
81
Zateplenie vyčnievajúceho soklu - ako na to?
Ahojte, murári mi postavili dom so soklom - vysunutým murivom o 50mm ponad konštrukciu základov.…
majkoj
Pred 7 rokmi
11
Pasiv HL(Slovaktual) vs. Salamander BluEvolution
Zdravím poprosil by som o radu, ktorá varianta je lepšia a prečo. Cenová ponuka je 5200 pre Salaman…
blackomt
Pred 7 rokmi
4
Ako co najidealnejsie vybalansovat obyvackovy nabytok
Ahojte, mame obyvackovy nabytok na malych nozickach. Podla manualu by sa najma vitrina a skrina …
zita19
Pred 7 rokmi
16
Rovná strecha s atikou - ako na to?
Dobrý deň, chcem sa opýtať tých z vás, čo ste robili rovnú strechu. Chcem dať hore asfaltovú krytin…
rchrdba
Pred 2 rokmi
1
2
50
Zle položená kanalizácia
Dobrý deň, priatelia, prosím o pomoc pri nasledovnom probléme. Mám podozrenie, že mi majstri ulo…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
5
Domáca vodárne problém
Mam taký problém pri spúšťaní vody z domácej studne tlakový spínač iba týka nevie vypnúť pri požado…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
24
Izolácia zakopanej pivnice pomocou striekanej izolácie (peny)
Máte prosím Vás, niekto skúsenosti so zateplením pivnice v zemi pomocou striekanej penovej izolácie…
martina2309
Pred 7 rokmi
3
Odstránenie interiérových žalúzií
Ahojte prerabame dom a v nom su okna kvalitne plastove biele, chceme z nich dat dole vnutorne za…
fiancee19
Pred 6 rokmi
1
2
34
Závlaha Hunter - skúsenosti
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Dali sme si navrhnúť závlahovu na náš pozemok 530 m2 (Dom zasta…
jakino
Pred 1 rokom
1
2
...
3
82
Akú farbu steny k matnej bielej linke?
Akú farbu steny by ste zvolili k bielej matnej linke? Pracovná doska a zástena bude v dekore dub cr…
bambulka278
Pred 7 rokmi
20
Pristavba balkona
Dobry den chcela by som sa spytat ci mi viete poradit kupili sme byt ktory ma balkon ale strasnr ma…
dashu
Pred 5 rokmi
7
Čo spraviť, aby sa nám dažďová voda nevalila do dvora?
Prosím už som to raz rozobrala ale ako spraviť múr prípadne niečo aby mi za každým dažďom nevalila …
mariapuskasova
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Stavebne povolenia - vybavovat profesionalne
Ahojte strechari, potrebujem poradit, kto vie co vsetko treba vediet/mat/vystudovat k tomu, aby s…
atlaska
Pred 7 rokmi
18
Odpad-stupačka napojená do 90` kolena
Zdravim . Myslite že je to dobre tak napojené? Nebude pri splachovani wc moc pocuť odpad?
gkrivanek
Pred 7 rokmi
5
Suchý betón na vymurovanie stĺpa z debniacich tvárnic
Ahojte môže sa použiť suchý betón na vymurovanie stĺpa z DT ktorý bude podopierať železo betónový p…
majkoj
Pred 7 rokmi
22
Rozvody vody a kúrenia - je toto v poriadku?
Prosím Vás, stavajú nám dom a takto vedené rozvody som ešte nikde nevidela, je to takto v poriadku?
matulka88
Pred 7 rokmi
1
2
51
Prerábanie rodinného domu? Áno alebo nie?
Dobrý deň chcem sa spýtať je tu niekto kto si prerobil rodinný dom nasledovne.. Veľký rodinný dom p…
nemcek
Pred 7 rokmi
19
1
2
…
1471
1472
1473
1474
1475
…