O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Výber strešnej krytiny
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť ohľadom výberu strešnej krytiny na cca 175 m2, prerábka. domu…
zita19
Pred 7 rokmi
5
Kupna zmluva skontrolovanie
Dobry den,prosim Vas je tu niekto kto by nam vedel prekontrolovat nasu Kupnu zmluvu? Nechceme aby s…
zita19
Pred 7 rokmi
27
Ktorý kompaktný kotol - Vaillant alebo Viessmann?
Uvažujem nad kotlom Vaillant auroCOMPACT VSC D alebo Viessmann Vitodens 242-F? Ten druhý je drahší …
gkrivanek
Pred 7 rokmi
4
Kotvenie zábradlia cez 200mm polystyrem
Má niekto reálnu skúsenosť s kotvením cez 200mm polystyrén ? Fasádu už mám komplet urobenú. Nenaši…
adius
Pred 7 rokmi
11
Zamietnutie hypotéky na dom v extraviláne
Ahojte mam situaciu kde kupujeme dom v extravilane cez Unikredit. Ziadost presla dvoma schvalovaci…
jankafeki
Pred 7 rokmi
7
Vymena vchodovej brany
Uvazujeme nad vymenou vchodovych bran v panelaku. Chceli by sme hlinikove. Viete odporucit nejaku d…
mysicka2345
Pred 7 rokmi
3
Odvetraná fasáda na dom svojpomocne
Je tu niekto kto má reálne skúsenosti s odvetranou fasádou, ktorú si robil svojpomocne? Mám ohrom…
korrty
Pred 4 mesiacmi
13
Rotaflex z bazosu
Ahojte, chcem sa spytat ci niekto kupoval izolaciu Rotaflex (hrubka 20cm) z niektoreho inzeratu z b…
rkorba
Pred 6 rokmi
22
sponzor fóra
Spotreba lepidla starcontact v realnych podmienkach
Dobry vecer, chcem sa spytat aka je v reale spotreba lepidla pri lepeni eps na tehlu, ramik +3 buch…
housereality
Pred 7 rokmi
2
Parozabrana pod vinylovu podlahu
Ahojte. Mám vinylovú podlahu Quick Step a k nej originálnu podložku Livyn Sunheat 1,5mm hrubú. Pred…
onie123
Pred 7 rokmi
2
Komín Schiedel a plyn
Dobrý deň zakúpil som dvojkomín Schiedel Uni Advance s vetracou šachtou kde do vetracej šachty pojd…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
6
Navrh kurenia novostavba bungalov 120m2
Zdravim chcel by som si nechat poradit ohladom kurenia v dome. Kurenie ma pozostavat zo splynovaci…
logo22
Pred 7 rokmi
11
Otvorené balenie Ceresitu - je ešte použiteľné?
Našla som doma niekoľkoročné, otvorené balenie lepidla na dlaždice, ktoré vyzerá byť ešte použiteľn…
motylik7
Pred 7 rokmi
5
Vykopove prace - pripojka vody, kanalizacie a plynu
Ahojte, Prosim Vas viete mi niekto odporucit, prip.dat kontakt na firmu, ktora realizuje vykopove …
patriky
Pred 7 rokmi
3
Lacne kupelne KERADO s.r.o.- mate s nimi skusenosti?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či niekto nekupoval obklady a dlažbu v Pezinku v tejto predajni …
jalajala
Pred 5 rokmi
5
Stavebné povolenie - plyn
Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať či nemáte skúsenosti s Trnavskou SPP, ako ste vybavovali pov…
housereality
Pred 7 rokmi
13
Skúsenosť alebo spokojnosť z rez kotúčmi do blokovej píly
Ak mozte napíše kto ma dobrú skúsenosť cena výkon pre kotúče do blokových pil o priemere 350mm na b…
ydeno82
Pred 7 rokmi
1
Kachlova pec - skusenosti s firmou Fire plus s.r.o
Ahojte, uvazujeme o kachlovej peci a hladame dobreho majstra....Mate niekto skusenosti s firmou Fir…
mia1826
Pred 7 rokmi
3
Rozdiel spoločností SSE a Slovenská energetika a.s.
Chcem sa informovať aký je rozdiel medzi spoločnosťami Stredoslovenská energetika, a.s. a Slovenská…
mynick2008
Pred 4 rokmi
12
Frakcia a druh štrku pod zámkovú dlažbu
Dobrý deň chcem sa opýtať alebo či mi viete poradiť aká frakcia štrku ide pod obyčajnú zámkovú dlaž…
slabak
Pred 7 rokmi
3
Obnova fasády - som v práve?
Ahojte chcem sa s Vami poradit ci mal niekto taky problem a ci je pravo na mojej strane alebo nie. …
zita19
Pred 7 rokmi
4
Dobrá firma na drevodom - poradíte?
Dobrý deň prajem,viete mi prosím niekto poradiť dobrú firmu na stavbu bungalovu ? Ďakujem a prajem …
tinka_tkacikova
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
64
Dva vypinace na svetlo-kabelaz
Ahojte chcem si pripravit kable na svetla v pivnici,mam tam natiahnuty akurat jeden privod na svetl…
romcort
Pred 7 rokmi
7
Škodcovia na paprike - čo s tým?
Vedel by mi niekto poradiť, aký škodca sa mi vyskytol na paprikách a ako sa ho účinne zbaviť?
lukso88
Pred 7 rokmi
19
Kupa bytu v novostavbe-co dalej?
Dobry den prajem. Kupujeme byt v novostavbe (budeme prvi majitelia) a zaujima ma, co vsetko nas cak…
tomis12
Pred 7 rokmi
13
Umyvadlo bez okraja, kvapka dole voda na boku
Mam designove umyvadlo (viem ze by som mal radsej dat ine). Problémom je úplne rovná, nemá zvýšene …
jan45
Pred 7 rokmi
2
Stolička k barovemu pultu vyška 90cm
Ahojte, chcem sa spýtať, už dlho hľadám nejakú peknú a hlavne vhodnú stoličku k barovému pultu, kto…
petka456
Pred 7 rokmi
8
Podlaha zo starého dreva
Dobrý deň, s priateľom riešime výmenu podláh na chalupe .... starú vytrhať bo je zničená a nahradiť…
lilien23
Pred 7 rokmi
1
Stavebne povolenie-cena od ' Ing'
Ahojte, mam ponuku na vybavenie stavebneho povolenia od cloveka, ktory sa s tym zivi a vyzna sa v t…
bilinxe
Pred 11 mesiacmi
14
S akou rezervou počítať pri objednávaní polystyrénu?
Ahojte, chcem sa spýtať s akou rezervou počítať pri objednávaní polystyrén na zateplenie domu. Post…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1468
1469
1470
1471
1472
…