Stolička k barovemu pultu vyška 90cm

Ahojte, chcem sa spýtať, už dlho hľadám nejakú peknú a hlavne vhodnú stoličku k barovému pultu, ktorý je vo výške pracovnej dosky 90cm, len pod ňou ešte uvažujem šuplík...teda výška sedu by mala byť cca čo mi vychádza nejakých 60cm...viete mi niečo pekné poradiť? ďakujem :-)
Odpovedať
Ahoj @evina13, my uvažujeme nad touto, aj keď má sed 68cm https://www.temponabytok.sk/kuchyna-a...
Odpovedať
@evina13 Napríklad TON - výška sedu 61cm https://www.ton.eu/sk/ton-produkty/de...
Odpovedať
@evina13 Skus ist do MMarket my sme tam ties obzerali a mali pekne cierne s antikorovymi nohami a stali niakych 54eale maju aj lacnejsie ale nam sa pacila tato cierna lebo mam na barovom pulte cierny kamen tak nech to trochu ladi.
Odpovedať
presne k 90cm pultu hladam uz dlhsie stolicky aj ja. ton - su pekne, ale dat za jednu 500€ je uz moc. hladam hlavne s drevenymi nohami a bielym alebo sivym potahom.
Odpovedať
@petka456 a nejaku fotku nemas? @flu5ky tak 500€ za jednu stolicku asi nedam aj ked su fakt krasne aj tak dakujem za nejake tipy ;-)
Odpovedať
Jedna barová stolička môže byť aj čaluneným sedákom.Slovenská firma.Viac možností.
Odpovedať
@evina13 No veru nemam ale boli sme pozerat a cierne sa nam pacili a mali aj operadlo a aaj na bokoch.A cena super ja by ties nedla 500e.Radsej kupimz MMarketu a za 10rokov kupim novu 500e je hrozne vela za jednu stolicku aj keby bola pozlatena by somza nu tolke love nedala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?