O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Striekane omietky Michalovce resp vychodne Slovensko?????
Nejaky zodpovedny kontakt, firma, polska, slovenska, ukrajinska co riesia sadrove, popripade aj stu…
ladko40
Pred 7 rokmi
1
Predkupna zmluva na pozemok
Zdravim, chceme kupit pozemok cez realitku. Pozemok ma viac ako 2000m2 my chceme len polovicku z ne…
filipus
Pred 7 rokmi
4
Koberec a podlahové kurenie
Ahoj...chcela by som vedieť,či je niekto medzi vami,čo má celoplošný koberec na podlahovom kúrení..…
karkulienka
Pred 7 rokmi
19
Stĺp v rohovom okne
Ahojte, chcel by som sa spýtať ohľadom rohového okna a stĺpika. Máme navrhnuté rohové okno 1,25 x 1…
peto125
Pred 7 rokmi
1
ŽB strop - kladenie železa
Ahojte, staviame bungalov a robíme žb deku, všetko podľa projektu. robia nám to majstri, ale chcem …
chrobak7
Pred 3 rokmi
25
Ako urobiť z metrážneho koberca kusový?
Chceli by sme do detskej izby kusový koberec, ale vlastnú veľkosť a hlavne nie taký drahý ako sú ku…
mata2
Pred 5 rokmi
17
Šatnik
Pekný večer, poznate neakeho stolara alebo firmu v okolí Popradu, ktorá mi zrobí šatník. Ďakujem
lenocka8
Pred 7 rokmi
1
SURNE- Chyba f22 Protherm Raja 9k
SURNE!!! Prosím aj takto neskrro vecer. Ako napustit vodu, do kotla Protherm Raja 9K? Podla navodu …
duzu
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Prosim o radu aky to je strom
Dobry den, mamina ma krasny strom okrasny ihlicnan a taky isty by som si chcela kupit len neviem co…
carolinka
Pred 7 rokmi
6
Sifón nezapadá do odpadu
Nevie niekto prečo to nezapadá nejak do seba, sifón do odpadu? Neni tam v návode ani žiadne tesneni…
heliator
Pred 7 rokmi
8
Oplatí sa rekonštruovať tento starý dom?
Ahojte, potrebujeme poradiť či vôbec má cenu sa zaoberať týmto domčekom. Zaujal nás, ale odrádza ná…
sackova
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
78
Rozsirovaci profil pod HST
AHOJTE Poculi ste uz o rozsirovacom profile Blaugelb PVC/EPS pod HST portal? Ma s tym niekto sk…
martinmatko
Pred 7 rokmi
2
Povolenie na pristavbu alebo novu stavbu
zdravim, pri starsom dome planujem stavbu noveho 2podlazneho domceka. Rozmyslam ci by nebolo le…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Rekonštrukcia hliníkovej strešnej krytiny.
Dobrý deň, prosím o radu ohľadom hliníkovej strechy (šablóna 1000x500), starej cca 25 rokov. V súča…
janko30
Pred 7 rokmi
7
Je potrebné mať v spajzi odvetranie
Dobry den, poradte, musime si dat nejake odvetranie v spajzi? nemame tam ani okno...dakujem
stefan_d
Pred 7 rokmi
5
Náš pôdorys - váš názor?
pozemok = 20 x 60 m vstup do domu = východ
yelly1
Pred 7 rokmi
1
2
36
Valbová strecha 25°?
Ahojte, staviame bungalov a máme v projekte 22°sklon strechy. Uvažujeme nad tým, že ho zvýšime na 2…
marekxo
Pred 7 rokmi
8
Nater na plot
Ahoj poradte náter na plot. Su to štiepane tvarnice od ABW . Rad by som aby sa plot leskol, a vyzer…
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
Ake lampy na vonok, so senzorom?
Viete odporucit nejake svetla do exterieru, s pohybovym cidlom? Nasiel som napr. toto, len nevyh…
svietidlar1
Pred 7 rokmi
5
Montovaný dom - napojenie prístrešku pre auto
Ahojte, máme už postavený montovaný dom a riešime prístrešok pre auto, vzhľadom na to že sa to týka…
danny888888
Pred 7 rokmi
2
Problém so studňou
Ahojte, chcel by som dostať stavebné povolenie v malej dedinke kde nieje verejný vodovod, na pozemk…
marcel714
Pred 7 rokmi
3
Presunutie otvoru v nenosnej priečke 125mm ytong
Chcem sa spýtať čo použiť na presunutie dverí v priečke? Pripájam foto aktuálne. Potrebujem otvor p…
foox
Pred 7 rokmi
8
Statik Partizanske
Dobry den, prosim odporucte mi statika pre Partizanske. Dakujem!
marienkakf
Pred 7 rokmi
1
Aktuálne ceny eurookien?
Po koľko idú štandardne euro-okná? Nevieme sa v tom zorientovať. díkes za odpovede
zita19
Pred 7 rokmi
9
Skusenosti s: HITACHI, HISENSE, BEKO znackami? Napr. Americke chladnicky?
Mate prosim niekto s tymito znackami skusenosti vo vseobecnosti alebo konkretne s americkymi chladn…
mackoke
Pred 7 rokmi
2
Nezapina casto kotol
dobry den.... neviete ako sa nastavuje tento kotlovy termostat? do ktorej strany sa pridava a do kt…
duzu
Pred 7 rokmi
17
Sused stavia parkovisko na auto na hranici pozemku
Ahojte, sused stavia na hranici nášho pozemku, táto hranica je udaná starým 60 ročným plotom s plet…
lub3ik
Pred 7 rokmi
21
Drevohlinikove okna xxx
Ahojte chcela by som sa poradit ohlade instalacii okien.Maju nam prist zakladat okna v novembri top…
ddlady
Pred 7 rokmi
1
Vyhrievanie prijazdovej cesty ???
Zdravim, mam teplovodny krb 25kw s akumulacnou nadobou 2000l a chcel by som si pomocou vymennika sp…
jerad112
Pred 7 rokmi
11
Vyhrievanie prijazdovej cesty pomocou teplovodneho krbu ???
Zdravim, mam teplovodny krb 25kw s akumulacnou nadobou 2000l a chcel by som si pomocou vymennika sp…
diro1
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1367
1368
1369
1370
1371
…