O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ikea kuchyne
Ahojte, aké máte skúsenosti s kuchyňami Ikea? Kvalita, montáž vrátane vlastných spotrebičov, prí…
jabadaba
Pred 7 rokmi
1
2
35
Dopyt na strecharov pre pultovu strechu zo Steico Joist nosnikov spolu s krytinou (plech)
Prosim, ozvite sa sikovni strechari so skusenostami so Steico nosnikmi.
getzlaf
Pred 7 rokmi
2
...ako prebieha realizacia Tep.čerpadla aj s vrtmi
...Zdravim všetkych.Uvažujem pri novostavbe rod.domu (už je postavení ,prizemie 98m2, +1.poschodie)…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
4
Dekoratívny nástrek na stenu
Prosím vás, ako sa volá špeciálny nástrek, ktorý si ľudia dávajú napr. na bytové jadro namiesto tap…
martin106
Pred 7 rokmi
7
Pohlcovač vlhkosti pri stierkach a poteroch ako dlho použivať
Teraz robime omietky potom budeme robit poteri kedze je uz mrzke pocasie ako dlho pouzivat pohlcova…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
11
Piesok na zasypanie prípojky
Potreboval by som poradiť ohľadom piesku na zásyp elektrickej prípojky. Potreboval by som cca 300-5…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
9
Nerezovy alebo samotivy komin na kachlovy krb Hein Dolo
Ahojte, aky komin by ste mi odporucili na kachlovy krb Hein Dolo? Nerez alebo samot? Mame dvojposc…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
21
Farba škárovacej hmoty v bielo drevenej kúpeľni
Zdravím, potrebovala by som radu pri výbere farby škárovačky do kúpeľne. Máme veľké biele lesklé o…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Medzera medzi kuchynskou linkou a listami
Ahojte strechaci. Chcem sa spýtať, ci je v poriadku ak naspodku linky nechal stolar taketo medzeri,…
robinho
Pred 7 rokmi
6
Po šalungu venca ostali roxory
Zdravím priatelia. Po odšalovaní venca ostali medzi vencom a nosnym murivom roxory, ktore prechádze…
vader100
Pred 7 rokmi
13
Whirlpool AKR 504 ix
Potrebujem poradiť s montazou tohoto odsavaca. Na niekto skúsenosť? Nemám ho ešte fyzicky lebo príd…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Čím umyť parapety špinavé od lepidla?
Ahojte, potrebovala by som poumyvat parapety, ktore su spinave od lepidla na sietkovanie murov. Ked…
santos950
Pred 7 rokmi
19
Neoľutovali ste po čase kúpu domu?
Ahojte, mám na Vás netradičnú otázku. Neoľutovali ste , že ste šli do domu? Bývame v peknom, prero…
dusantt
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
142
Zaizolovanie zumpy
Ahojte viete poradit ako zvysit vodeodolnost zumpy este viac ako som popisal?? betonova zumpa ( mo…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Firma Terminal Ga
Dobry den, chcem sa spytat, ci mate niekto betonovy plot od firmy Terminal z Ga? Dakujem 😊
repracik12
Pred 7 rokmi
3
Sucha omietka a podlahove kurenie
zdravim. nieje mi jasne ci treba robit najskor podlahove kurenie zaliat to a az potom lepit sadroka…
xsupalad
Pred 7 rokmi
4
Mate kontakt na dobru partiu co robia strojove omietky??
zalezi mi na kvalite ,cenu nekomentujem..dakujem
anpod
Pred 7 rokmi
3
Slahac s miskou
https://mixery.heureka.sk/bosch-mfq-3646/ Chcem poprosit o skusenosti so slahacom s miskou. Dote…
jachin
Pred 7 rokmi
4
Zahradny traktor John Deere X155r VS Alko T20
Ahojte, neviem sa rozhodnut pri kupe zahradneho traktora. Mam na vyber pouzity John Deere iba s 80m…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
4
Strach z odfúknutého domu
Pozdravujem všetkých stavebníkov, ako názov diskusie napovedá, mám veľký, ba priam panický strac…
milos35
Pred 7 rokmi
1
2
40
Vypocet ceny firmou
Ahojte. Ako firma pocita cenu za 1m sadrovej strojovej omietky? Ako chapem ze niekde je 1 cm niek…
roboza
Pred 7 rokmi
3
Zriedenie farby a penetrácie
zdravím. Možno to z vás už niekto tak robil(ešte v škole ma to tak majster "učil" ) . Dá sa zmiešať…
yeti_team
Pred 7 rokmi
8
Stolarstvo Kosice okoli
Ahoj.Viete mi odporucit dobreho stolara alebo firmu na vyrobu kuch.linky?Mame cenovo vyhodnu ponuku…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
2
Realizacia exterierove schodisko
ahojte strechači....vedel by niekto ako sa realizuje taketo schodisko??? robi sa to do debnenia kl…
mitulus1
Pred 7 rokmi
8
Čo s doskou rockstone v kúpeľni
Ahojte, máte niekto skúsenosti s doskou rockstone od Sapho? Máme ju už rok v kúpeľni a vyzerá teda …
xrust
Pred 7 rokmi
1
Jedna alebo dve vrstvy izolacie medzi krovy
Dobry den, chcel by som sa oytat skusenejsich. Chceme zobytnit podkrovie. Strechu sme uz spravili k…
mejdi1
Pred 7 rokmi
9
Základová doska cena
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na váš názor. Firma ktorá nám bude stavať aj dom nám robila zákl…
rkorba
Pred 4 rokmi
1
2
57
Betonovy plot tmave flaky
Prosim Vas robili nam betonovy plot. Tie spodne platne betonove su ok, len tie horne obluky su tros…
cmelor
Pred 4 rokmi
9
Mala kupelna
Prosím vás nemám ani len najmenšiu predstavu o Tom či s ani zmestí všetko do kúpeľne...kúpeľňa je v…
zuzanale
Pred 7 rokmi
20
Heluz preklady
Ahojte, máte niekto heluz preklady na vnútorných dverách? Cez jednu nosnú stenu nám idú dvere (z…
chrobak7
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1368
1369
1370
1371
1372
…