O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Preklad nad kuchynským oknom
Ahojte murujeme z tehly Heluz Family 30. Kuchynské okno nad umyvadlom je široké 2m a vysoké na 3 te…
megdesign
Pred 7 rokmi
14
Poradte zateplenie stropu
Ahojte,viete mi poradit znacku izolantu (asik vlna ) na zateplenie stropu medzi krokvy a smer dole?…
kaspy
Pred 7 rokmi
22
Tienenie okna
Prosim vas, ako je uchytena tato roleta alebo ako to nazvat? Hladam nieco podobne taketo stahovacie…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
7
Family modern 5i od bau holdingu
Máte niekto tento dom Family modern 5i od bau holdingu? Chcel by som sa spýtať zopár veci... Ďakuj…
lucy7718
Pred 6 rokmi
4
Zlúčenie územného a stavebného konania pre RD
Zaujímalo by ma, či je možné zlúčiť stavebné konanie s územným konaním, keď predmetom konania bude …
knihar
Pred 6 rokmi
6
Ochrana OSB dosky pri dažďom snehom
Zdravím. Ako by som najlepšie ochránil OSB dosky na streche proti dažďu ,snehu . Proste ich zazimov…
majkoj
Pred 7 rokmi
1
2
34
Tapeta (izolácia) od steny pri postel
Ahojte. Ideme malému zariaďovať izbu (2r). Chcela by som mu vytvoriť nejakú izoláciu od steny aby…
kuratko22222
Pred 7 rokmi
7
Vykurovanie hrubej stavby cez zimu
Zdravim všetkych, potreboval by som poradiť ako vykurovať stavbu od konca novembra do konca decembr…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
11
sponzor fóra
PRODOM BUNGALOW 205
Zdravim, staviate niekto tento domček? Alebo mate niekto skusenosti s Prodom.sk? Nás zaujal ale s p…
vikina1407
Pred 6 rokmi
2
Masterline s.r.o. nejaké recenzie...skúsenosti ?
Viete mi prosím dať nejaké info alebo recenzie na stavebnú firmu Masterline, s.r.o. Ďakujem
fordicka
Pred 7 rokmi
1
Interiérové bezfalcové dvere Sapeli - máte niekto?
Ahojte,mate niekto interierove dvere od sapeli CPL hladke biele bezfalcove?chcela by som vidiet nej…
pukatchka
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
76
Styk sadrokartón omietka
Dobry den. Poprosim Vas o radu ci je risenie na fotke vhodné. Chcem sa vyhnut prasknutiu v rohoch. …
fugas20
Pred 7 rokmi
11
Dlažba zn. Ceramica Vives - kde sa dá pozrieť naživo/kúpiť - predajňa?
Poraďte kde môžem osobne na predajni pozrieť dlažbu - vzorky zn. Ceramica Vives v NITRE, alebo v PI…
evit81
Pred 7 rokmi
1
Pripojenie na kachle
Dobry den vie my prosim vas niekto poradit ci mozu byt pripojene kachle k tomuto vyvodu strop je ke…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
4
Poraďte závesný komín: Schiedel alebo Jeremias?
Poraďte závesný komín: Schiedel alebo Jeremias? Krb nebude hlavným zdrojom kúrenia, len pre rados…
exponent
Pred 7 rokmi
1
Kotvenie zábradlia
Dobrý deň, potrebujem poradiť ohľadom kotvenia zábradlia balkónu. Ide o rodinný dom, balkón nie je…
slavo6280
Pred 7 rokmi
5
Skusenosti s omietkarmi inzerát na bazosi žilinský kraj -čadca
Máte niekto skúsenosť s pánom z tohto inzerátu?
leni182
Pred 7 rokmi
1
Bramac - Star
Ahojte, máte niekto skúsenosť s povrchovou úpravou star? Uvažujeme nad krytinou Bramac Klasic a na …
tarbavalaba
Pred 7 rokmi
3
Podlahové kúrenie + Plynový kotol
Dobrý deň, zaujímalo by ma, koľko by stálo podlahové kúrenie + plynový kotol do dvojpodlažného ro…
petermu
Pred 7 rokmi
8
Podlahové kúrenie - plyn
Dobrý deň, zaujímalo by ma, koľko by stálo podlahové kúrenie + plynový kotol do dvojpodlažného ro…
atak77
Pred 7 rokmi
3
Chatka základy
Chcem sa opýtať koľko môžu stať základy na drevenú chatku 24m2.Alebo je tu niekto kto by to dokázal…
balage22
Pred 7 rokmi
7
Cena strechy na nás starý dom
Chcem sa spýtať orientačné ..ale že vážne orientacne koľko cca by nás mohla vijst strecha komplet p…
lenusina
Pred 7 rokmi
8
Prestup kanalizácie a vody cez veniec
Riešim momentálne otázku, ako spraviť prestup kanalizácie a vody cez veniec nad obvodovou stenou d…
daralbajda
Pred 7 rokmi
3
Bungalov z garážou na úzky pozemok
Vedeli by ste mi poradiť zvazujeme kúpu pozemku šírka 17,50 dĺžka 37m -118/25 nepáčia sa mi tie d…
ingma
Pred 7 rokmi
9
Výmena starej drevenej podlahy so škvárovým základom na druhom podlaží.
Ahojte, viete mi povedať, ako spraviť svojpomocne nový základ podlahy keď vydriapeme parkety, dosky…
xduricaj
Pred 7 rokmi
7
Stara adresa pri pozemku
Dobry den,kupujeme pozemok a vsimli sme si,ze adresa v kupnej zmluve predavajuceho nie je zhodna s …
akvi
Pred 7 rokmi
10
Ako zatepliť staršiu plechovu, bez toho aby sa musela dávať dolu krytina ?
Mám možnosť kúpiť starší dom. Nie je v ňom však urobené podkrovie a niekedy v budúcnosti by som ho …
jan45
Pred 7 rokmi
3
Hodi sa k sebe?
Poradite mi, prosim? Hodi sa taketo svetlo k tejto linke? Zvyknu sa taketo svetla davat aj do stre…
lub3ik
Pred 7 rokmi
15
Firma na hydroizoláciu?
Zdravím Vás, hladáme niekoho, kto nám zrealizuje hydroizoláciu plochej strechy na prístavbe - cca 1…
maminamajka
Pred 7 rokmi
1
Odporucania - vychytavky pri stavbe
zdravim, rad by som na jednom mieste sustredil rady, pomocky pri stavbe. Stretli ste sa / vymysle…
atak77
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1369
1370
1371
1372
1373
…