O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Referencia na firmu Milan Magula - MIMA plastové a hliníkové okná a Fenestra sk Bratislava
Montoval vám táto firma okná? Aké máte skúsenosti??Ďakujem.
elli1111
Pred 10 mesiacmi
19
Strop z biodosky
Ahojte, na pokrytie podkrovia so sikmou strechou (48-stupnov) by sme chceli pouzit biodosky alebo…
feriicko
Pred 7 rokmi
1
Ako zateplit starsi RD (nerovnosti a lepidlo)
Ahojte, mam starsi Rd kde je vonkajsia omietka brizolit a vapenna omietka na rabic.pletive. Idem t…
dodok
Pred 7 rokmi
9
Energeticky audit
Dobrý den,idem stavať bungalov a chcem sa spýtať že či skolaudujem keď si nedám spravit energeticky…
babi32
Pred 7 rokmi
4
Projekt domu na pozemok pod úrovňou cesty
Rada by som sa s Vami poradila, poprípade načerpala inšpiráciu pri riešení projektu v prípade ak má…
spee16dee
Pred 6 rokmi
1
2
35
Pôdorys bungalovu
Ahojte, vybrali sme si tento projekt a chceli by sme poradiť s pôdorysom. Každá rada a postreh je v…
deciont
Pred 7 rokmi
9
Stavebna firma na dokoncenie domu
Zdravim, hladam spolahlivu stavebnu firmu na dokoncenie stavby rodinneho domu obec Oldza, okres Dun…
ffilmuska
Pred 7 rokmi
2
Indukčný sporák MORA I 878AW.
Ahojte, ma niekto skúsenosti s indukčným sporákom MORA I 878AW. https://sporaky.heureka.sk/mora-i-…
anfer
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Indukčný sporák MORA I 878AW
Ahojte, ma niekto skúsenosti s indukčným sporákom MORA I 878AW. https://sporaky.heureka.sk/mora-i-…
anfer
Pred 7 rokmi
1
Projektová dokumentácia - čo má obsahovať a zmeny
Dobrý deň, zaujímalo by ma, čo všetko ma obsahovať projektová dokumentácia k výstavbe domu? Kupuje…
gashtaan
Pred 7 rokmi
2
Bezfalcove dvere -Polsko
Ahojte.nemate niekto skusenosti s bezfalcovymi dverami,ktore robia Poliaci?
zuzanapi11
Pred 6 rokmi
3
Revizia kotla Zilina
Ahojte,potrebujem sa poradit,byvame v dome kde mame plynovy kotol ale aj na tuhe palivo, robi niekt…
sysell
Pred 7 rokmi
8
Kvalita okien od Slovaktual, Schuco, Rehau a Salamander
Ahojte viem, že je tu tých tém a príspevkov strašne veľa ale objektívne porovnanie veľmi nie. …
evatothova
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
70
Hlucne radiatory
Ahojte, Mame doma problem s hlucnymi radiatormi. Odkedy sa zacalo vykurovat vstky nase radiatory v…
zmrzlina_sk
Pred 7 rokmi
10
Nas podorys, poradte, co upravit :)
Prosim o rady, postrehy, navrhy, co zmenit v nasom podoryse. Kazdy nazor vitany. Dakujem :)
cielo33
Pred 7 rokmi
16
Dobrá firma pre vstavané skrine - Považská Bystrica a okolie
potreboval by som poradit ohladne vyberu firmy pre vyrobu vstavanych skrin do spalne a resp. do cel…
chmelo202
Pred 3 rokmi
31
Okno nad vanou.
Premyslam ako vyriesit detail s oknom v kupelni. Okno bude nad vanou, takze je dost mozne, ze pocas…
sysell
Pred 7 rokmi
6
Kuchynský stol a stolicky
Co hovoríte na to Vy ? Aku kombináciu by ste zvolili ? Alebo dáka Vaša inšpirácia
cielo33
Pred 7 rokmi
4
Vlna, krov - uchytenie ?
zdravim, riesim problem ako uchytit vlno v krove (klasicku) ide o to ze som si zacal natlkat klince…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
12
Splesnivele laty
Ahojte, staviam krov a všimol som si, že pár lát ktoré chcem použiť pod škídlu a pár krokiev má …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Koľko izieb v dome pre 4-člennú rodinu?
Ahojte, riesime projekt a s manzelkou mame mensi problem si vybrat, ci chceme 4 alebo 5 izbovy d…
majkoj
Pred 7 rokmi
30
Základy pod plot
možno to tu už bolo niekde písané, ale potrebujeme poradiť resp. odobriť emoticon chystáme sa robiť…
renataw
Pred 7 rokmi
7
Zapojenie kotla
Chcem sa opytat ci je 4 cestny venil a cerpadlo dkbre napojene...od kotla mam cerpadlo a potom az 4…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
2
Napojenie na hlavny privod vody v panelaku
Caute, Rad by som poprosil niekoho znaleho resp. vodara o malu pomoc. Prave som v polovici svo…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
6
Firma na rekonštrukciu okres DS
Dobrý deň, poprosìm ak máte niekto odporučenie na firmu na rekonštrukciu, okres DS. Potrebujeme zab…
barca1983
Pred 7 rokmi
1
Problem z podlahovym kurenim
Ahojte kurenari. Prislo chladnejsie pocasie, a chystame sa ho vo zdravy prezit v teple domova. Do s…
dzamino
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Zateplenie šikmej strechy, správne umiestnenie parozabrany
Plánujeme realizovať tepelnú izoláciu v konštrukcii strechy medzi krokvami a pod krokvami. Je to kv…
eagleowl
Pred 7 rokmi
4
Medene kurenie
Dobrý den zaujimala by ma cena medenich rozvodov v 2 poschodovom dome + zapojenie pece a radiatorou…
orbil
Pred 7 rokmi
5
Umiestnenie podstavca pod kompresor TC
Ahojte Povodne som mal umiestnit podstavec hned vedla ruriek. Lenze musel som dane miesto obkopat…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
6
Dotiahnutie sieti k pozemku
Ahojte, kúpili sme pozemok a je to začínajúca výstavba ako majitelia pozemkov (3 majitelia) chceme …
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1366
1367
1368
1369
1370
…