O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Schodisko exteriér
Pozdravujem, prosím Vás o rady príp. návrh. Prerábame starší dom a potrebujeme vyriešiť problém v…
durisovajana1
Pred 7 rokmi
3
Praskliny na starsom dome
Dobry den, babke sa na starsom dome (stavba z cca 60tych rokov) v poslednom case zvacsuju praskli…
jan45
Pred 7 rokmi
3
Kúpiť prerobený byt alebo v pôvodnom stave?
Ti, ktori planujete kupit byt, alebp ste kupovali. Volili ste skpr povodny stav, alebo byt po ciast…
vlado90
Pred 7 rokmi
25
Máte skúsenosť s Matúšom Šimekom?
Máte niekto skúsenosť? Ak hej akú? Mal by mi robiť stierky a sdk strop. Ďakujem
richard71
Pred 7 rokmi
2
Fungovanie termostatickej hlavice?
Ahojte, prvýkrát sme v byte s termost hlavicami na radiátoroch. Sme na predposlednom poschodí, odvz…
dedo758
Pred 7 rokmi
8
Sadrokartonove garnize
Pekný deň strechári, kedže sme prerábali starý dom a steny boli moc krivé, museli sme dat na steny …
janka11b
Pred 7 rokmi
2
Nas podorys, poradte, co upravit a zmenit:D
Ahojte , poradte čo by ste zmenili, poprípade vyhodili z pôdorysu. Takto si to predstavujem ja, ak…
jergusvav
Pred 7 rokmi
27
Neplatic - prenajom garaze
Ahojte strechaci, mam taky problem - dlhodobo prenajimam nebytovy priestor (dvojgaraz) jednej po…
sucho_22
Pred 7 rokmi
20
sponzor fóra
Zvukova izolacia pod plavajucu podlahu nazory
zdravim , skusal to niekto alebo ma s tym skusenosti planujem 5 mm pavisol to je taka guma.pod pla…
gregor3691
Pred 7 rokmi
1
El. Prípojka revízia a zapojenie do siete
Zdravim mám takú malú otázku riešil som pripojenie do siete a el odberné miesto. Rozvodnú skrinku m…
dedo758
Pred 7 rokmi
12
Ticha domaca vodaren
Zdravim vas , aku odporucate tichu vodaren ..potrteboval by som zvysit tlak v potruby tak aby to bo…
pedrisito
Pred 1 rokom
31
Blikajúce LED pásy...
Dobrý večer... nad kuchynskou linkou mám LED pasy, ktoré po cca 3-4 rokoch po zasvietení blikajú. N…
jabadaba
Pred 7 rokmi
8
Máte okná od Win-Bau s.r.o. alebo PS Bau s.r.o.?
mate niekto okna od Win-Bau s.r.o. alebo PS Bau s.r.o., su to spolahlive firmy? dakujem
pavoldobias
Pred 9 mesiacmi
8
Vstavaná skriňa lacobel matny
Ahojte. Máte pls niekto biely matný lacobel? Ako sa vám udržiava? Ešte sa rozhodujem ci lesklý, ten…
jovka
Pred 7 rokmi
1
Ma niekto skusenosti s kombinaciou drevena (alebo korkova) podlaha + infra podlahove kurenie?
Ak ano, vedeli by ste doplnit odpoved o informacie o konkretnych dodavateloch? POdla skusenosti, ak…
slamacik
Pred 7 rokmi
1
Konvektory Adax Neo alebo radšej infrapanely?
prosim vas , mate niekto skusenosti s konvektormi adax neo wifi? alebo co je lepsie? kupili sme dom…
jarosujo
Pred 7 rokmi
8
Odkiaľ kuchyňu
Poraďte prosím komu si dať spraviť kuchyňu na mieru okolie PE a TO...ďakujem 😊
lenusina
Pred 7 rokmi
3
Krov opretý o komín
Ahoj, dom dokončený, krb hotový a pri revízii komína sme zistili, že väzníkový krov sa nám opiera o…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
18
Zdravim chcem sa spytat ohladom zateplenia stropu??
zdravim chcem sa spytat mozem dat vatu medzi tramy pokial nemam este nahodene okna ??
eagleowl
Pred 7 rokmi
6
Zateplit teraz,alebo az po vymene strechy?
Zdravim,mam 70 rocny dom s povodnou strechou,ktoru by sme chceli buduci rok menit. Chceme mensi spa…
gami1008
Pred 6 rokmi
8
Nezistený vlastník v správe SPF
Dobrý deň, s manželom máme záujem o kúpu pozemku na výstavbu domu. Pozemok je však nevysporiadaný a…
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
Kvalitný ortopedický matrac - do ktorej značky ísť?
Hľadám kvalitný, spoľahlivý ortopedický matrac, ale neviem do ktorej značky ísť? Rošt máme pevný.
keira
Pred 2 rokmi
13
Dotácia na zateplenie domu (novostavby)
Aktualne je v MPK navrh zakona, podla ktorého by stat mal poskytoval dotacie na zeteplenie rodinnéh…
kreola
Pred 6 rokmi
9
Aké máte skúsenosti s dverami Mirolli?
Ahojte, doteraz som ich neregistrovala, ale vyberam dvere a pacia sa mi z tejto firmy. No, lenze z …
stavbarucen
Pred 1 rokom
7
Nosnost klasickej palej tehly.
Mam stary 60 rocny stlp z palenej tehly (65 x 140 x 290), ktory je vysoky 3 metre, sirka 45cm. Nad …
ujo9797
Pred 3 rokmi
21
Poradite architekta s ktorym mate skusenosti Presov
Chceme prerabat dom aj poriesit inak spodne poschodie neskor aj vrchne prosim poradte aj nejaku fim…
nataly25
Pred 7 rokmi
4
Mam stenu preklebrovat?
Minulu zimu som v novembri na svojej stavbe zalial betonovy strop. Nasledne sa krov robil az v janu…
xkodiakx
Pred 7 rokmi
1
Okna+dvere
Dobry den,nepoznate v Mikulasi alebo v Poprade firmu na okna ,samozrejme s vasou skusenostou (hlavn…
jarkasamko
Pred 7 rokmi
1
Firma na opravu strechy /BA/?
ahojte, viete odporucit firmu, resp je tu firma na opravu strechy? zateka mi okolo vikierov, je zl…
mtmarek
Pred 6 rokmi
4
Dočasný zvod vody
Ahojte ako urobiť dodčasné zvody vody z rýn? Navliecť kopoflexu 125 zvonka priamo na kotlík?…
megdesign
Pred 2 rokmi
12
1
2
…
1364
1365
1366
1367
1368
…