O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Umyvacka s ukazujucim zostatkovym casom na podlahu
Dobrý večer. Mate niekto alebo viete aspon poradit konkretny typ umyvacky, ktora premieta na podlah…
kikuleenka
Pred 7 rokmi
5
Polica masív Dub
Neviete kde by som mohla nájsť policu z Dubového masívu o dĺžke 180cm? Ďakujem
mishkabb
Pred 7 rokmi
7
Zháňam okrúhly jedálenský stôl vanilka
Zdravim Vas,zhanam okruhly stol v dekore vanilka.Niekto kto by vedel vyrobit?Predstava vid foto.Dak…
pokahontas2
Pred 5 rokmi
1
2
33
Zásobník na TUV vhodný k tepelnemu čerpadlu
Bude podľa vás tento zásobník dostatočný pre zásobovanie teplou vodou, pri ohreve vody TC vzduch/vo…
tzbprojekt
Pred 7 rokmi
3
Koľko stojí položenie dlažby za m2?
Prosíme vás pokladali niekomu v trenčianskom kraji teraz niekedy dlažbu do interiéru? Koľko si vypy…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
9
Železo vo venci
Ahojte, chcel by som sa poradiť. Objednávali ste si železo do venca sámi? Robili ste to podľa nejak…
eagleowl
Pred 7 rokmi
17
Izolacia proti zemnej vlhkosti
Dobry den, chcel by som poprosiť o radu, murari mi natavovali na zakladovu dosku asfaltove pasy na …
branislavsitar
Pred 7 rokmi
8
Ake dvere do kupelne?
Dvere do kupelne som mal v navrhu otvarave smerom do kupelne. V priebehu stavby sa to zmenilo a je …
imarek
Pred 7 rokmi
16
sponzor fóra
Skúsenosti s firmou M-House s.r.o.
Dobrý deň, chcel by som stavat dom a uvažujem nad pasívnym montovaným domom / drevodomom od firm…
peter977
Pred 5 rokmi
25
Pomoc pri názve
Neviem si spomenúť ako sa vola železo ktoré sa dá použiť ako preklad nad stavebné púzdro. Prikladám…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Projekt čo myslíte, môže byť?
Ahojte, prisim, čo si myslíte o tomto projekte?.. Ďakujem za postrehy 🙂 https://www.archon.pl/…
sykorka75
Pred 7 rokmi
17
Tepelne cerpadlo + kozub napojeny na podlahove kurenie
Ahojte chcem nazor ludi ktorí maju takuto kombinaciu. Ake mate tepelne cerpadlo. Plusy a minusy, sk…
logo22
Pred 7 rokmi
10
Fííííha kde kúpim?
Neviete?
milanpl
Pred 7 rokmi
8
Poplatky koncesionárskych poplatkov už pri zapojení do elektrickej siete
Dlhsie som to neriesil, ale faktura za koncesionarske poplatky na dom mi chodila este v case ked so…
zdenoo1
Pred 7 rokmi
5
Dobrý projektant v okoli Žiliny
Ahojte zháňam dobrého projektanta v okoli Žiliny-Bytče.Nepoznate niekoho?Dakujem
bausut75
Pred 7 rokmi
1
Aky je toto druh tuje?
Ahojte, nevie niekto aky je toto druh tuje a kde by sa dala zohnat? Vsade maju len smaragdy. Potreb…
duzu
Pred 7 rokmi
4
Dobrý statik Zilina
Dobrý deň,chcela by som vás poprosiť o kontakt na dobrého statika v Žiline,samozrejme aj za dobrú c…
pozo
Pred 5 rokmi
4
Čistenie gresovej podlahy
Dobrý deň, Prosím Vás ja som úplne zúfalá z našej gresovej podlahy. Mame biely leštený gres a a…
nikola204
Pred 1 rokom
14
Podlahove riesenie pre miestnost 4.6x4.4 ked nechceme "plavacku"
Zdravim vsetkych skusenych. Riesime podlahy v rekonstruovanom dome. Chceli sme PVC v roliach a najl…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
10
Drevená postel
Kde by sme nasli drevenú postel s vyklápacím roštom, ukládacím priestorom, dostatočne veľkým a za d…
juraj_so
Pred 7 rokmi
2
Čo to je za chrobáka
Viete mi povedať čo to je?
zork
Pred 7 rokmi
1
Aký veľký prínos pre dom má obojstranné opláštenie OBS doskami?
Pekný podvečer prajem, chcel by som sa opýtať Vás používateľov na výhody toho, keď má montovaný …
psotka
Pred 7 rokmi
23
Máte skúsenosti s firmou Rg-plast?
Hľadal som tu ale moc som nenašiel nemáte niekdo skúsenosti?? Dostal som ponuku na Inoutic okná ale…
panco951
Pred 7 rokmi
7
Problém so schodami
Zdravím Vás a zároveň prosím o radu... Firma nám stavia poschodový montovaný dom, nie na kľúč, ale…
nekukaj
Pred 7 rokmi
5
Benab, Drevočal matrace
Ahojte! Má niekto doma matrace od výrobcov Benab alebo Dŕevočal? Aké máte skúsenosti? Dakujem pekne!
jozkoj16
Pred 4 rokmi
2
Naladenie TV - DIGI
Poradí niekto? Dnes nam robili stierku a aby sa nemuseli krutit okolo satelitu odmontoval som para…
duzu
Pred 7 rokmi
12
Poradíte niekoho na údržbu plastových okien NR?
Dobrý deň, hľadám niekoho na údržbu plastových okien - namazanie tesnení, nastavenie kovania ......…
silvikam
Pred 7 rokmi
1
Hladam partiu na dom na kluc
Ahojte, vedel by niekto spolahlivu a sikovnu partiu na stavbu murovaneho domu na kluc okolie Komarn…
peter_tombstone_gramblicka
Pred 4 rokmi
8
Praskliny na dome ..
Dobrý deň. Chceli by sme kupovať domček,ale mam celkom obavu nakoľko dole pod oknami sú takéto pukl…
strejdo001
Pred 4 rokmi
20
Výmena strechy v NR ešte tento rok?
:-) Ahojte remeselníci, chceme Vás poprosiť nájdeme tu niekoho šikovného kto by nám vedel vymeni…
chrobak7
Pred 6 rokmi
14
1
2
…
1362
1363
1364
1365
1366
…