O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Veľkosť stavebného otvoru pre bránu v plote
Ahojte, mám niekoľko otázok ohľadom plotu / brán: Mám už hotový základ a prvú radu DTčiek na plo…
pheppo
Pred 6 rokmi
8
Obklad alebo sklo ako zastena do kuchyne
Prosim, poradte, do kuchyne ako zastenu sklo nejake smotankove alebo obklad. Dakujem!
dalaj
Pred 7 rokmi
13
Pretretie drevených lakovaných parkiet na bielo?
Máte niekto skúsenosť s pretretím klasických lakovaných parkiet v bytoch farbou?Je to možné?
zita19
Pred 7 rokmi
2
Interiérové dvere na mieru bez zárubní
Ahojte :) chcela by som sa opýtať či nepoznáte alebo sa tu nenájde šikovný stolár (Bratislava, Záho…
katmi
Pred 7 rokmi
2
Sadrokartonove priecky v drevodome, ako postupovať?
Ahojte, čochvíľa nam dokoncia hrubu stavbu domu, ktorý má horné podlažie riešené ako drevodom. Ce…
feriicko
Pred 7 rokmi
5
Ako vyriešiť takýto preklad?
Ahojte, zdvíhali sme okná o pol rady vyššie. Chcem sa spýtať či ste niekto riešili podobný problém…
peto125
Pred 7 rokmi
1
Ako správne zaizolavat oceľový nosník na streche??
Ako dobre a kvalitne zatepliť oceľový nosník? Natlačiť izoláciu alebo?? Ďakujem za všetky návrhy.
petradum
Pred 7 rokmi
5
Ako riešiť tento detail pri zateplovani???
Ako zatepliť oceľový nosník??natlačiť dovnútra izoláciu??Alebo iné riešenie?? Ďakujem za tipy.
dedo758
Pred 7 rokmi
30
sponzor fóra
"Slzenie" vody spoza ovládacieho tlačidla na závesnom wc.
Máme prvý krát závesné wc a teraz asi po mesiaci sme spozorvali, že spoza tlačidla po kvapkách pret…
milanzu
Pred 7 rokmi
9
Bývanie na lazoch - išli by ste do toho?
Ahojte, rozmýšľame s manželom, že necháme život v meste (malom) a namiesto dediny nedaleko (kde sme…
mirunkad
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Hľadám vodara
Hľadám súrne vodara na nové rozvody vody a napojenie na kanalizáciu. Najlepšie Nitra a okolie. Bude…
blazzena
Pred 7 rokmi
1
Orná pôda, spolupodielnici, vymeranie
Ahojte Vlastním 2100 M2 ornej pôdy v extraviláne, ale v tesnom susedstve sú vystavané domy. Mám s…
chrobak7
Pred 6 rokmi
27
Od koho internet, ak optika v oblasti nie je?
Zdravím. Aký internet by ste si dali do nového domu, ak optika v oblasti nieje. Premýšľam medzi …
kejsix
Pred 6 rokmi
25
Niečo o mobilných domoch
Debilní úradníci + novinári: https://ekonomika.sme.sk/c/20939989/ma-mat-mobilny-dom-spz-ci-stavebne…
nemcek
Pred 7 rokmi
2
Omietky Kežmarok okolie, cena, postrehy, referencie
Zdravím ľudkovia mam zhruba 200m2 +-(ipoorka) rozmýšľam aké omietky či strojove sadrove, vapennoce…
standis
Pred 7 rokmi
1
Sdk podhlad-kotvenie premaco
Caute mame premaco strop a dnes som vrtal do premaco vloziek ktore maju cca 2-3 cm betonu inak su d…
maros173
Pred 7 rokmi
15
Debnenie dosky
Chcela by som sa poradit. Ideme debnit stropnu dosku z boku a manzel to chce robit tak ze do tehly …
jojor
Pred 7 rokmi
8
Zelezny preklad
Ahojte, potrebujem poradit ,ako najlepsie zateplit- oblozit- zaizolovat zelezny preklad nad oknom …
jan45
Pred 7 rokmi
7
Kolaudacia okien
Dobry den, chcem sa opytat ohladom okien. Planujeme objednavat okna 2sklo 6 komorove. Niektore nem…
dorwin
Pred 7 rokmi
6
Sikovny stolar - nabytok zo suroveho dreva, epoxid
Ahojte, hladam sikovneho stolara, ktory by vedel urobit nieco ako na foto (surove alebo naplavene …
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
1
Vypnutý hlavný prívod vody a podlahové kúrenie
Ahojte, chcel by som sa spýtať, ako funguje teplovodné podlahové kúrenie - je to nejaký uzavretý…
dedo758
Pred 7 rokmi
5
Architektonicka študia
Dobry den. Chcem sa opýtat co cena za architektonicku studiu 1 000 eur plus 250 za meranie je podla…
robinho
Pred 7 rokmi
3
Archon
Dobry den Mate niekto skusenosti a web strankou ARCHON a teda aj s dalsou spolupracou?? Mali by …
kika485
Pred 7 rokmi
5
Zhutnovanie hliny pod podkladovy beton
caute potreboval by som poradit do 3m hlbokej jamy idem davat 15cm podkladovy zelezobeton na t…
staco
Pred 7 rokmi
3
Dom s podkrovnim 7*10
Ahojte. Ma niekdo postaveny dom s podkrovnim na sirku len 7metrov a dlzku 10metrov?Ako sa vam byva?…
ruren
Pred 7 rokmi
10
Výmena jadra aj nová dlažba okolo jadra
Plánujem prerábku: Vysekanie starého jadra s ocelovou konštrukciou, nové jadro sadrokartón, nové r…
lukas1210
Pred 7 rokmi
2
Kuchyňa decodom čierna lesklá + drevo, kupovaná 2015
Ahojte,kuchyňa decodom , po 3ch rokoch stále pekná, odporúčam decodom
darinna1
Pred 7 rokmi
12
Premaľovanie akrylátovej štrukturovanej omietky v interieri
Dobrý deň, na jednej stene v obývačke mám nanesenú akrylátovnú omietku (hrúbka zrna 1,5mm). Chcel b…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
2
Popraskaná a mokrá škárovacia hmota v sprchovom kúte
Ahojte, s manželkou bývame v RD (novostavba) asi mesiac. Odvtedy pravidelne využívame sprchový k…
jozefbarna
Pred 7 rokmi
11
Vaznikovy krov vychod Slovenska
ahojte strechaci, mohli by ste nam odporucit niekoho na vaznikovy krov z vychodu?
zuzimia
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1361
1362
1363
1364
1365
…