Výmena strechy v NR ešte tento rok?

:-) Ahojte remeselníci, chceme Vás poprosiť nájdeme tu niekoho šikovného kto by nám vedel vymeniť krov a strechu ešte tento rok? Jedná sa o starý sedliacky dom nepálená tehla, hrúbka múrov cca 40cm. Rozmer pôdorysu strechy cca 5x20m. Viac po telefóne. Ďakujeme 0911 357 355
Odpovedať
@sonkamatonr strecha je sedlová? Valbova? Veniec asi nemáte že?
Odpovedať
Dobry den. Ďakujem za reakciu. Pripajam foto. Je to bez venca len pomurnice drevene. Mozno bude treba veniec spraviť. To by sme asi na obhliadke dohodli.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ked nie som strechar, dovolim si tvrdit, ze dat na takyto stary dom novu strechu su vyhodene peniaze. Ak predsa ano, tento rok by som sa uz do toho urcite nepustal.
Odpovedať
tohto roku už nič
Odpovedať
Ak bude tuhá zima a nebude čľapkanica tak by som to riešil v Januári, samozrejme ak neplánujete robiť veniec. Osobne si myslím že aj tesári sa nájdu, keďže v zime nemajú toľko roboty.
Odpovedať
@engineerr tesary majú roboty dosť. Robia aj v mrazoch.
Odpovedať
A keďže sa jedná o nepalenu tehlu ,tak veniec by som riešil zo statikom.
Odpovedať
@tominohorvath ak stavba nevykazuje statické poruchy, nerovnomerné sadanie, prasknuté steny a použije sa rovnaký konštrukčný systém krovu, veniec nie je potrebný.
Odpovedať
@engineerr ja viem, nepovedal som že je nutný.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
aj ja hladam strecharov
Odpovedať
@teodorka dobrý deň, pošlite nám prosím podklady na mail cono@wircom.sk , projektovú dokumentáciu a ak chcete CP aj na krytinu, napíšte akú chcete. Pošleme Vám komplet cenovú ponuku, po dohode prídeme aj na obhliadku :-)
Odpovedať
@sonkamatonr Novú strechu jedine, aby to bola rodinná chalupa. Ak to má byť rodinný dom na bežné bývanie, tak ja by som to radšej zbúral a postavil nanovo. V takom prípade by to bola škoda investície do novej strechy bez kompletnej rekonštrukcie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?