O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Komín bez základu
Mozem postavit komin pod ktorym nieje zaklad ? potrebujem ho totiz posunut oproti projektu. Zakl.d…
elektro1992
Pred 7 rokmi
8
Dopyt - nákres projektu k vode a odpadu (žumpa) - Žilina
Dobrý deň, zháňam nejakého šikovného človeka ktorý by vedel dorobit k projektu na stavbu rodinného …
sofia1129
Pred 7 rokmi
1
Zdravé spanie a podlahovka
Zdravím Vás, poprosím o radu a názor. Aký máte teplotný rozdiel medzi dňom a nocou pri podlahovom …
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
34
Rekonštrukcia haly
Ak kúpim v areáli bývalého výrobného podniku jednu budovu ktorá slúžila ako výrobná hala a chcem j…
janula_be
Pred 7 rokmi
2
Starý betónový plot
Ahojte. Chcel by som poriešiť nový plot aký postup by ste volili vy? Je v stave ako na foto. Zbúrať…
emilia25
Pred 2 rokmi
20
Vyústenie do komína v obyvačke
Ahojte. Máte stenu na ktorej je vyústenie do komína v obyvačke obloženú obkladom? Nechcem to necha…
matko291
Pred 7 rokmi
3
Aký vykurovací systém zvoliť?
zdravim rozhodujem sa medzi vykurovacim systemom TC zem/voda (vrt) a voda/voda (dve studne) a nevi…
brizzolit
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
106
Stresy zo stavby
Ahojte je tu niekto kto staval dom a mal také strašné nervy zo všetkého, že mu nevyjdu peniaze na …
jblaze
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
sponzor fóra
Ísť do toho s takýmto rozpočtom?
Uvažujeme nad kúpou tohoto domu. Nižšie pridám popis z realitky. Je tam dosť veľký pozemok ktorý má…
jurkoboss
Pred 6 rokmi
1
2
36
EUROTHERM CS s.r.o., podlahove kurenie
Ahojte, nemate nahodou kontakt na firmu eurotherm cs - podlahove kurenie Trenčin, pevnu linku uvede…
edus01
Pred 7 rokmi
1
Sadnutý základ domu
Ahoj potrebujem surne poradit. mame vyhliadnuty starsi dom (1975)ktory nam vo vsetkych smeroch vyho…
xsupalad
Pred 7 rokmi
17
Stavebné povolenie v obci Jablonové (MA)
Chcel by som sa opýtať, čí má niekto skúsenosti s vybavovaním stavebného povolenia v obci Jablonové…
matejjj
Pred 7 rokmi
1
Projektant Malacky
Vie mi niekto odporučiť šikovného a spoľahlivého projektanta z okresu Malacky ? Resp. pomohlo by aj…
matejjj
Pred 7 rokmi
1
Podlahove kurenie rady
dobry den, vie mi niekto poradit ci je vhodne podlahove kurenie do stareho rodinneho domu ktory ide…
13kovi13
Pred 7 rokmi
5
Kompletná rekonštrukcia domu zo 60. Rokov
Dobry deň prajem, ja by som sa chcela spýtať tých ktorý prerábali starý dom kolko vás to stálo ceno…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
4
Ochrana proti mrazu v sachte na vodu
ahojte. mame novostavbu a pri nej vrtanu studnu, na ktorej je plastova sachta. tuto sachtu som z…
duzu
Pred 7 rokmi
7
Impregnácia krovu poškodzuje fóliu?
Ahojte, chcem sa spýtať či máte nejakú skúsenosť s poškodzovaním fólie po impregnácií krovu? Pýtal …
jakino
Pred 7 rokmi
6
Architekt/Interny dizajner Presov
Zdravím, poprosila by som Vás o radu. Máme starý domček a chceli by sme ho začať rekonštruovať. No …
ester18
Pred 7 rokmi
1
Odstranenie eternitovej strechy Malacky
Zdravim prosim vas ak je tu niekto z Malaciek a nechaval si odstranovat azbestovu skridlu zo strech…
piskotka2018
Pred 7 rokmi
3
Spinacie hodiny do elektrickej krabice?
Neviete o nejakych spinacich hodinach na 220v do elektrickej krabice, kde by sa dalo v roznych usek…
radoslavc
Pred 7 rokmi
7
Vchod + terasa hliník ostatne plastove okná
Dobry deň Chcem sa spýtať či by bol veľký viditeľný rozdiel ak by sme dali vchodové dvere a ter…
zembo
Pred 7 rokmi
10
Dvere k podlahe dub valley mocca
Prosim vas k tejto podlahe dub valley.mocca by ste dali dvere tmavsie alebo bledsie? Vdaka za nazor
nika1090
Pred 7 rokmi
5
Spotrebice s prepojenim na mobil ( smart ) - pracka, susicka, rura
Ma niekto Smart spotrebice ? Nie take co same zvazia pradlo a podla toho peru alebo pecu v rure ale…
jano2007
Pred 7 rokmi
16
Hľadám zábradlie na schodisko v čiernej farbe
Prosím Vás o pomoc, resp. tip. Hľadám už dlho zábradlie na schodisko v interiéri v segmentovom vyh…
jenda8
Pred 7 rokmi
7
Sociálny /mestský byt. Matka starajuca sa o ZTP dieťa
Dobrý deň , potrebujem poradiť ako ziadat o , ziskat sociálny resp. mestský byt. Som matka samozivi…
sissmiss
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
64
Nová fasáda, starý dom - viete mi poradiť?
Dobrý večer, chceli by sme si dať urobiť novú fasádu. Problém je v tom, že máme zmiešané steny, to …
robo_h
Pred 7 rokmi
12
Montovanie okien Nitra?
Kto namontuje plastové okná? Nitra okolie
maminamajka
Pred 7 rokmi
1
Váš nazor na pozemok ?
Prosím Vás máme daný pozemok . Nevedie k nemu asfaltová komunikácia je to vlastne velké pole ale v …
patrox5
Pred 7 rokmi
1
2
33
Ovladanie jednej ziarovky oboma packami vypinaca c.5
Ahojte. Uvazujem a premyslam o : predstavte si ze na strope je 5 bodoviek 1,2,3,4,5 vedla seba jedn…
patriky
Pred 7 rokmi
27
Hladám súrne opravára kotla ,voda a kůrenie.
Viete mi poradiť opravára kotla na vodu a kurenie ,poprosīm aj kontakt.
topvideo
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1365
1366
1367
1368
1369
…