O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Záhrada
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Čo môže ísť do kompostu?
Zaujimalo by ma, co davate (alebo moze ist) do zahradneho kompostu - ake dalsie zvysky zo zahrady (…
dinec
Pred 8 rokmi
22
Akú máte zimnú záhradu?
Ak ju máte, tak sa rozpíšte...ako ju máte orientovanú, čo v nej pestujete, ako je orientovaná... x-)
danielos17
Pred 8 rokmi
1
2
41
Vetranie sachty - ako sa to vola?
Strechaci, ako sa vola taky ten "komin", ktory sa dava do sachty na odvetranie /taka rurka s "dazdn…
dedo758
Pred 8 rokmi
13
Naklady na potiahnutenie vody na zalievanie z domu von
som uplny laik, tak velmi ocenim odhad, pripadne realnu cenu nakladov, za potiahnutie vody na zalie…
sonau
Pred 8 rokmi
8
Ake drevo na vyvyseny zahon
http://leva-net.webnode.cz/products/podivuhodna-zahrada-igora-ljadova/ - pestovanie na vyvysenyc…
nrflowers
Pred 8 rokmi
8
Overene zahradnictvo v Poprade?
Mate nejake overene zahradnictvo cez ktore ste robili svoju zahradku? Chystame sa oplotit pozemok a…
natalienonocka
Pred 8 rokmi
3
sponzor fóra
Taxodium cascade falls
Máte niekto v záhrade strom Taxodium cascade falls? Zvažujem jeho kúpu, lebo ako jediný ihličnan vr…
ivanhrozny112
Pred 8 rokmi
2
Neznáme poškodenie tuji
Zdar Tuja východná Aurea Nana vysadená do kvetináčov pred 4 rokmi (foto po 1roku), všetko v pohode…
tubletsky
Pred 8 rokmi
8
Odporucte prosim rastliny, ktore v kvetinacoch preziju zimu vonku
Dobry den, chcela by som vas poprosit o vase rady, co by som mohla pestovat v kvetinacoch na terase…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
14
Pomozte mi zachrranit strom- slivku
dobry strechaci, prosim o radu zahradnika ci pestovatela. Rodicia maju asi 10 rocnu slivku ktora je…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
9
Škvrny na Turkestánskom breste.
Pozdravujem. Neviete mi prosím poradiť, čo je to zač, že badám zrazu na našom živom plote (Turkestá…
ivanhrozny112
Pred 8 rokmi
2
Kosačka s pojazdom, tlačenie bez naštartovania
Ahojte, počul som že vraj kosačka s pojazdom sa nesmie tlačiť bez naštartovanie resp. bez samotného…
duzu
Pred 8 rokmi
5
Čo zasadiť pod katalpu nana a sakuru
mám dva solitéry na kmienkoch a rada by som vysadila niečo kvitnúce pod koruny stromov, čo je vhodn…
atlaska
Pred 8 rokmi
6
Pokryť OSB dosku lepenkou?
Zdravím, na psiu búdu som dal na strechu 15mm OSB dosku takými vrutmi z vrchu uchytenu. Je nutné ab…
zita19
Pred 8 rokmi
4
Odkial objednat travy,kriky,trvalky
Ahojte,viete mi poradit,kde sa daju kupit rozne druhy trvaliek,trav,krikov,prip. aj stromov?
zita19
Pred 8 rokmi
10
Gypsomilka
Ahojte skupinka....nema niekto nahodou na predaj ruzovu a bielu gypsomilku? Da sa kupit aj v kvetin…
nefertiti7
Pred 8 rokmi
3
Zahrada na kluc
Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu/pomoc/odporucanie pre nejaku firmu, ktora nam zrelizuju t…
nefertiti7
Pred 8 rokmi
6
Overeny zahradnik v Bratislave na zahradu na kluc?
Prosim Vas, pozna niekto dobreho, spolahliveho zahradnika, ktory by mi urobil navrh zahrady aj komp…
nefertiti7
Pred 8 rokmi
11
Záhradný krb na drevo a uhlie, svojpomocne
Ahojte, prišiel čas si postaviť krb :D Načítal som toho už veľmi veľa. Chcem sa ešte oradiť takto. …
radoslav78
Pred 8 rokmi
4
Benzinova kosacka s pojazdom
Prosim, poradte niekto najlepsiu kosacku (znacku), benzinovu s pojazdom... Tak do 200 Eur, dakujem …
slavoslav
Pred 8 rokmi
3
Poradite kde zozeniem staru pneumatiku z traktora, PO?
Dobry den, chcel by som si na zahradke urobit minijazierko. A zhanam staru velku pneumatiku z trak…
hora111
Pred 8 rokmi
5
Aký štiepkovač kúpiť?
Ahojte, uvažujeme nad kúpou štiepkovača... ponuka je relatívne široká (malé štiepkovače až po domá…
igor20030
Pred 8 rokmi
4
Ako riešiť žltnutie ihličia u borovice himalájskej?
Ak ste sa s tým už stretli, je to normálny jav na jeseň, alebo im niečo chýba? Pamätám si, minulý r…
santorotn
Pred 8 rokmi
9
Stavebny kamen
Kto potrebuje stavebny material zo zburaneho domu v dedine Vinne okres Michalovce :-)
jilemnickeho42
Pred 8 rokmi
1
Stanovisko k žiadosti o pripojenie odberného elektrickeho zariadenia žiadatela do distribučnej.
Dobrý deň, chcem sa poinformovať ak mi tu bude vedieť niekto poradiť. V našej záhradkárskej osa…
sveco11
Pred 8 rokmi
1
Záhradné jazierko - užitočné rady, tipy a informácie
Ahojte, žiadnu podobnu temu som tu nenasla, preto zakladam novu. Pevne verim, ze tu ziskame uzitocn…
hora111
Pred 8 rokmi
9
Vrtanie studne Martin okolie
Dobry den viete mi odporucit partiu alebo firmu v Martine a okoli co sa zaobera vrtanim studni ? Ch…
sysell
Pred 8 rokmi
2
Smutna vrba - Salix caprea Kilmarnock
Kupili sme si teraz na jesen Smutnu vrbu, zasadili, dokonca aj vypucala... Na stitku je pisane, …
wyslmt
Pred 8 rokmi
12
Predzáhradka - návrh
Pekný večer. Zakladáme predzáhradku, výsadba má byť vo výreze 2x2,8m, okolo trávnik. Pôvodne máme …
atlaska
Pred 8 rokmi
6
Automatická kosačka - ste s ňou spokojní?
ahojte, mate niekto automaticku kosacku? t.j. to male cudo, co beha a kosi zahradu kym sme v praci …
jojo2jojo
Pred 8 rokmi
1
2
33
1
2
…
103
104
105
106
107
…
150
151
1
…
104
105
106
…
151
Top diskusie
Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Li…
31. 05. 2011
1312
Ktorá lazúra na drevo je najlepšia do e…
29. 07. 2012
323
Kto si robil závlahový systém svojpomoc…
09. 07. 2013
222
Cyprusovec leylandský na živý plot - má…
15. 04. 2015
200
Akú benzínovú kosačku?
29. 03. 2016
200
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články