O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Záhrada
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Pokosena tráva k brehu rieky
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu, skúsenosti, či je možné vysypať pokosenu trávu k rieke, kde m…
zita19
Pred 8 rokmi
1
2
47
Založenie trávnika a pýr
Dobrý deň, chcem vás požiadať o pomoc a radu. Zakladali sme nový trávnik, najprv bola navozená ílov…
zrubo
Pred 8 rokmi
10
Ponorné čerpadlo - problém s tesnením
Ahojte, prosím o vašu radu...Mám doma čerpadlo v značke gardena 6000/5 inox premium. Použil som len…
seb22
Pred 8 rokmi
20
Plechové záhradné domčeky
Ahojte, ma niekdo osobnu skusenost s plechovymi zahradnymi domcekmi? Planujem si nejaky kupit na na…
darthez
Pred 8 rokmi
14
Skočky -čierne chrobáčiky
Ahojte. Viete prosim poradit ako proti skočkám? Najlepšie bio alebo prirodne prostriedky,prinajhorš…
kkl82
Pred 8 rokmi
8
Poprosím o náčrt konštrukcie z dreva.
Zdravím, Rád by som poprosil o nejaký náčrt konštrukcie z dreva na schody. Jedna sa o 3 schody o v…
jabadaba
Pred 8 rokmi
7
sponzor fóra
Naša záhrada
relax v záhrade
andynr
Pred 8 rokmi
9
Kde kúpim nízke begónie za dobrú cenu?
Viete mi poradit, kde kupim nizke begonie za vyhodnu cenu? Potrebujem ich viac. Dakujem.
aletka
Pred 8 rokmi
1
Akú hojdaciu sieť do záhrady?
Ahoj, chcem kúpiť hojdaciu sieť do záhrady, takú čo sa uviaže medzi dva stromy(resp. u mňa medzi dv…
ma890
Pred 8 rokmi
1
Zahradny architekt
Hladam zahradneho architekta v okoli Kosic,alebo niekoho kto sa vyzna v zahradnictve a vie vytvorit…
sonicka1979
Pred 8 rokmi
8
Darujem zeminu za odvoz TT
Darujem zeminu za odvoz. Pozemok zo zeminou je v obci Zavar je nutné si zabezpečiť naloženie a odvo…
wladiwar
Pred 8 rokmi
1
Záhradné jazierko
Dobrý vecer. Chcela by som muzovy na 30 ku darovat záhradné jazierko. Velmi po ňom túži. Viete mi p…
technik007
Pred 8 rokmi
1
2
38
Hortenzie
Mozem hortenzie vystlat kamenom? Mam mensiu predzahraku a je vysypana kamenom a chcela by som pod o…
cippka
Pred 8 rokmi
6
Fľaky na trávniku
ahojte chcem sa opýtať ,či mi vie niekto poradiť s flakmi na trávniku ? Trávnik som vysievala v apr…
vrajmantak
Pred 8 rokmi
3
Prve kosenie: vretenovou kosackou ci klasickou?
Ahojte. Tak po troch tyzdnoch mame na zhrade travu cca 10-12cm. Buduci tyzden by som chcel prvy kr…
zur
Pred 8 rokmi
10
Čerešňa a marhuľa
Poprosím o radu - podľa fotografií, akú chorobu majú tieto ovocné stromy? Je tam plno vošiek, ale…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
22
Nenáročné okrasné rastliny do záhrady
Ahojte poradi mi prosim niekto co by sa hodilo do tejto casti zahrady? Chceme to cele vysypat kamen…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
13
Altánok - ako ďalej?
Ahojte.... vedeli by ste mi prosim poradit (navrhnut) ako dalej s kuchynkou v altanku? Dakujem
dodok
Pred 8 rokmi
12
Poznáte choroby jabloní ?
na jeseň som kúpila stĺpovite jablone - krásne kvitli ale jediná, ktorá mala teraz dokonca aj malé …
lonndon
Pred 8 rokmi
8
Malé potvorky na skalničkách, čo s nimi?
Čo môžu byť toto za chrobáky? majú asi 3mm a zjavne im zachutili moje skalničky...
jankazb
Pred 8 rokmi
14
Kde zoženiem fialovú trávu "penissetum purpureum vertigo"?
Ahojte. Minulý rok som kúpila krásnu trávu. Steblá boli celé fialové až čierne. Vymrzla a ja ju nev…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
8
Ako sa postarať o zmrznutú figu?
dobrý deň,potreboval by som radu.minulý rok nám celkom pekne vyrástla figa,mala aj plody,avšak nedo…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
8
Kde kupit prirodzene ovocne stromy ?
Ako laik, majuc nervy na hrane pretekajuceho pohara, mienim zacat pestovat vlastny zelovoc. Cize po…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
8
Vysychanie Cyprusovec
Dobrý deň Prosím o radu pretože mi začal po zasadení cca 2 týždeň prevažne odspodu schnúť a opadáv…
ttmarek
Pred 8 rokmi
9
Diery v záhrade, ale nie sú to krtince. Čo to je?
Uz dva dni máme diery po celej zahrade, v trávniku, kvetinové záhony, okolo kompostera aj vo vyvýše…
tremmo
Pred 8 rokmi
24
Nadrz na dazdovu vodu
zdravim, chcem kupit nadrz na dazdovu vodu, cca 6m3 , plastovu a samonostu, vedeli by ste mi poradi…
richard71
Pred 8 rokmi
9
Zahradne jazierko, rybnik
Dobry vecer, prosim vas mate niekto na zahrade vlastne jazierko? My sme akurat spravili, chceme ryb…
janina744
Pred 8 rokmi
18
Hnojenie trávnika tekutým hnojivom
Minulý rok sa mi výrazne nedarilo dobre hnojiť a tak premýšľam, či neskúsiť hnojiť tekutým hnojivom…
darthez
Pred 8 rokmi
8
Je závlaha trávnika nutnosť?
Je automaticka zavlaha travnika nutna? Je mozne pestovat travnik len tak na "prirodno" bez zavlazov…
dominika003
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
71
Kvetináč z tehiel stavaných na kant
Dobrý deň, súrne by som Vas poprosila o radu. Staviame kvetinac z tehiel stavaných na kant (licov…
andyfoto
Pred 8 rokmi
4
1
2
…
101
102
103
104
105
…
150
151
1
…
102
103
104
…
151
Top diskusie
Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Li…
31. 05. 2011
1313
Ktorá lazúra na drevo je najlepšia do e…
29. 07. 2012
323
Kto si robil závlahový systém svojpomoc…
09. 07. 2013
222
Cyprusovec leylandský na živý plot - má…
15. 04. 2015
200
Akú benzínovú kosačku?
29. 03. 2016
200
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články