Predzáhradka - návrh

Pekný večer. Zakladáme predzáhradku, výsadba má byť vo výreze 2x2,8m, okolo trávnik. Pôvodne máme od architekta navrhnutú Jedľu Abies concolor, 2 buxusy a trávu Ostricu buchananovu. Neviem však, či architekt myslel na závlahu, ktorá bude prestrekovať výrez. Myslíte, že navrhovaná výsadba zvládne aj častú závlahu trávnika? Alebo čo iné by ste poradili vysadiť? Ďakujem.
Odpovedať
buxus nema rad zamokrenie, odhniju mu korene. buxus tiez treba striekat proti chrobacikom
Odpovedať
Profilova fotka
No možno pán architekt na tú závlahu naozaj zabudol. Máte naňho ešte kontakt nie? Ja by som mu normálne cinkla, že čo s tým a nech vám on poradí keď to už máte tak rozrobené. Lebo nasadíte a budete mať zbytočnú škodu a jemu ste vlastne potom platili za nič. Ak si chce urobiť dobrú reklamu tak sa to určite bude snažiť vyriešiť a nebude robiť problémy :)
Odpovedať
Profilova fotka
No pokiaľ ja viem a dobre som sa na to pozrela vybral akurát také rastliny, ktoré moc častú závlahu nepotrebujú a zle ju znášajú. Mohli by ti začať odhnívať a to by si asi nechcela. Buď u zavolaj nech sa poriadne pozrie na závlahu a prispôsobí im aj výber drevín alebo ho vymeň. Niekedy je najlepšie si takéto veci spraviť svojpomocne. Však to nie je nič zložitého ;-)
Odpovedať
Návrh nám robil už pred rokom. A ked som sa mu teraz ozvala, poradil mi len Ligustrum - vtaci zob... :-| Takze si to asi skusim navrhnut sama...
Odpovedať
Daj tam iba jeden strom, aj ked uz tam nejake stromy su. zavlaha zas tak nevadi, mas tam travu,nie ryzu, tych par kvapiek stromu neublizi. Mame zavlahu okolo kazdeho stromu a niesu premocene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?