O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Okná, dveré a brány
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Hľadám fotky okná plus vchod dub rustikál, dub svetlý
hladam realne fotecky okna+ vchod. dvere+ garaz. brany- dub rustikal ev. dub svetly...kto mate? hla…
dasindel11
Pred 12 rokmi
2
Kedy sa robia strešné okná?
Chystame sa robit strechu a v nej budu stresne okna. Je lepsie hned aj stresne okna robit alebo ked…
danielaaaxxx1
Pred 12 rokmi
8
Výška okna trojskla
Ahojte, boli sme si naceňovať s priateľkou okná - trojsklá v jednom obchode a bolo nám povedané,…
lucka1987
Pred 12 rokmi
27
Vchodové dvere do pasívneho domu
Zdravim vsetkych, otvaram tuto temu , lebo po zdlhavom googleni som sa nedokazal dopatrat k nijakej…
buggy
Pred 12 rokmi
2
Osadenie dverí z chodby do obývacej izby
Dobrý deň, mohli by ste mi poradiť? Kúpili sme dvere, ktoré sú 253 cm vysoké (od stropu teda asi 11…
thorin
Pred 12 rokmi
7
Systém Aluclip
Použili ste niekto na zmenu vzhľadu vašich okien tento systém? http://www.youtube.com/watch?v=Pea…
topvideo
Pred 12 rokmi
1
sponzor fóra
Interiérové dvere. Kontakt na stolára? Nové Zámky
Dobrý deň, potrebovala by som kontakt na kvalitného stolára v okrese Nové Zámky, prípadne kraji Nit…
miriem
Pred 12 rokmi
13
Eurookná vo vlhkých priestoroch
ahojte, dopočula som sa, že nieje vhodné dávať eurookná do kúpeľne, pretože tá para ktorá vznikne p…
nikolla2
Pred 12 rokmi
11
Preferujete drevené alebo plastové okná?
Ide o okná na montovaný dom. V cene máme drevené okná, avšak mám zlú skúsenosť s drevenými oknami.
matkamirko
Pred 12 rokmi
16
Rohové okno v obývačke
Do obývačky plánujeme dať rohové okno. veľkosť 3x2 m.Máte nejaké skúsenosti s takýmito oknami?
eva2315
Pred 12 rokmi
5
Poradíte nám kvalitné okná?
Čaute, som tu nový. Volám sa Robo. Niekedy tu bude komunikovať namiesto mňa aj polovička Ingrid. St…
niko11
Pred 12 rokmi
1
2
57
Kto má vchodové dvere značky Internorm?
Nema niekto vchodove dvere zn. Internorm vo farbe HDS (drevodekor)? Realne sme ich nikde nevideli,…
janajanajana
Pred 12 rokmi
1
Firna Fajn - Mont Zlaté Moravce
Mate prosim vas niekto skusenosti s touto firmou??dali nam dobru cenovu ponuku na okna Salamander B…
hilbia
Pred 12 rokmi
6
Koľko ste platili zálohu za plastové okná?
caute nevie niekto poradit a napisat kolko ste platili zalohu na namontovanie plast.okien??od nas f…
fifo123
Pred 12 rokmi
1
2
42
Akého výrobcu plastových okien by ste odporučili?
Pozerala som internorm ale myslim ze budu dost drahy, nejaka lacnejsia alternativa popripade stoja …
fifo123
Pred 12 rokmi
5
Tenkovrstvý verzus. hrubovrstvý náter na drevo
ahojte, môžete mi niekto poradiť? máme hotové nové drevené dvere (exteriérové) od stolára, na ktorý…
vendi77
Pred 12 rokmi
5
Má niekto okná vo farbe basalt grau?
Rozhodujeme sa o farbe plastových okien medzi šedou tmavšou (nie však antracit) a bledou sivou. Chc…
janderka
Pred 12 rokmi
12
Žalúzie k dvojfarebným oknám
Poradte prosim. Okna na dome su zvnutra biele a zvonka svetlosive. Fasada domu je bielo - svetlosiv…
vlado35
Pred 12 rokmi
2
Akú farbu žalúzií?
Prosím o Vaše skúsenosti, rady, pripomienky. Ideme meniť okná. Budú plastové biele. akú farbu zvoli…
janulka3210
Pred 12 rokmi
9
Drevoštiepkové dosky namiesto krycích plechov
ahojte, robili ste niekto pri vonkajsich zaluziach, ktorych "kastlik" bude zapusteny vo fasade to, …
sarah_se
Pred 12 rokmi
1
Cenová ponuka od Slovaktual do novostavby
Po zameraní a na základe nákresu okien+vchodových dverí mi bola zaslaná cenová ponuka od Slovaktual…
netpata
Pred 12 rokmi
14
Dávate žalúzie aj na okná do suterénu?
Davate zaluzie aj na okna do suterenu? Myslim tym pivnice a garaz? Tato otazka u predajcu okien ma …
majki555
Pred 12 rokmi
4
Vonkajšie hliníkové žalúzie - pre a proti
Chcem sa spytat majitelov vonkajsich hlinikovych zaluzie, ako ste spokojny, ake su hlavne vyhody a …
jan45
Pred 12 rokmi
4
Sú strešné okná Toso kvalitné?
Pozdravujem všetkých. Má niekto skúsenosti so strešným oknom Toso? Všimol som si, že cenovo je celk…
otosuk
Pred 12 rokmi
3
Firma Nederplast
Mate niekto skusenosti s touto firmou?Robia plastove okna Salamander,chceli by sme od nich okna.
monciky
Pred 12 rokmi
4
Odpílené pánty
AHojte, predchádzajúci majitelia nášho bytu odpíli pánty na vnútorných dverách. Dvere chceme naspať…
eeemakarena
Pred 12 rokmi
6
Cena za plastové okná
Chcem sa opytat chcem vyměnit okna 3izbovom byte 5 okien a svoji balkonovych dvery aka by tak orien…
manilla
Pred 12 rokmi
2
Poradíte vchodové dvere?
Prave mi prisla CP na vchodove dvere GAVA TANGO, skoro ma svihlo - 3840 €. Neviete poradit vchodove…
stevosk
Pred 12 rokmi
10
Brána na prefabrikovanú betónovú garáž
Ahojte. Kúpili sme garáž a je tam stará plechová brána, ktorú by sme chceli vymeniť. Koľko vás vyšl…
kuriatko84
Pred 12 rokmi
2
Ako skrátiť plechové dvere?
Dobrý den potreboval by som poradit akym nastrojom skrátit dvere cca o 2,5cm aby som neposkodil fol…
doors454
Pred 12 rokmi
1
1
2
…
133
134
135
136
137
…
157
158
1
…
134
135
136
…
158
Top diskusie
Kto robí kvalitné vonkajšie žalúzie?
02. 08. 2011
338
Od koho kúpiť drevené/drevohliníkové ok…
26. 01. 2014
272
Exteriérové žalúzie - dať aj na malé ok…
28. 02. 2022
183
Odporúčate vonkajšie žalúzie? Aké máte …
12. 02. 2020
81
Systém HST alebo PSK?
27. 11. 2016
70
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články