Firna Fajn - Mont Zlaté Moravce

Profilova fotka
Mate prosim vas niekto skusenosti s touto firmou??dali nam dobru cenovu ponuku na okna Salamander Blue Evolution ,6 komorovy system,stavebna širka až 92mm s celoobvod.bezpečnostnym kovanim Maco multi matic,, 3sklo U= 0,5 W m2 K s TGI ramikom.Pozerala som aj referencie,maju ich dost,len chcela by som vediet či ma niekto tu na MS skusenosti s tou firmou.Dakujem velmi pekne
Odpovedať
My máme od nich vchodové dvere, odtieň orech aj s nadsvetlíkom. Montáž nám robili na pásky - a perfektne. Pekne sa s tým pohrali, čo sa dá asi málokedy povedať o iných firmách. Ja som bola veľmi spokojná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
nam montovali vchodove dvere s nadsvetlíkom aj okna do celeho domu. Mame skusenosti s dalsimi dvoma firmami, ale s fajn montom sme najspokojnejší. Zdaju sa mi velmi profesionalni, ochotní, flexibilní. Vrelo odporučam!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@macacko a ako ste s oknami spokojni po case? a vchodove dvere mate tie od perito? tiez zvazujeme, a naozaj maju najlepsiu ponuku. akurat nechapem tie ich zlavy - z trojskla, z profilu atd :) ale je to jedina firma, ktora automaticky uvadza montaz na pasky, inde sa treba doprosovat.
Odpovedať
@hilbia Dobry den a uz ste si ich vybrali, pretoze ja mam od nich uz cca 3 rok okna a maximalna spokojnost. Aj ste si ich nakoniec vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
@fifo123 ideme len teraz davat okna...stali sme zo stavbou..ale zvazujeme nad nimi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?