Sú strešné okná Toso kvalitné?

Pozdravujem všetkých. Má niekto skúsenosti so strešným oknom Toso? Všimol som si, že cenovo je celkom prístupné, ale nie som si istý či cena zodpovedá kvalite. Ja viem, že VELUX je VELUX ale predsa. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Priznam sa ze tuto znacku nepoznam.Ale na margo toho co si povedal ze velux je velux....ukazal by som ti standardne pouzivane okno velux cca v 15r dome.mam ho a vydim.ani jedno stresne okno nie je ok!kupil by som hocijaku znacku akurat by som trval na tom,aby bolo v plastovom rame a nie drevenom.ak by si okno neotvaral je to jedno,ak ho vsak chces pouzivat a hlavne vetranie v zime-mam problem s tym ze ak ho v zime otvorim,na rame vznikne stretom teplo interier zima exterier vlhkost na okne ramu,ktora potom krasne primrzne.niekedy sa tazko otvara okno-lebo to zamrza.drevo ram samozrejme trpi a olupuje sa.preto je lepsie plastove okno.moj nazor.a je to velux cca 15r okno.mame af fakro a to samozrejme dtto.cize je to uplne jedno.
Odpovedať
My sme si s finančných dôvodov kúpili strešné okná Toso . Montážnik nám hovoril, že to sú v skutočnosti okná VELUX . A skutočne , ak sme s montážnikom porovnali jednotlivé detaily s už nainštalovaným oknom VELUX , tak sme sa nestačili diviť . Jedinný rozdiel medzi oknami Toso a VELUX sme zistili v ovládaní ( Toso kľukou dole a VELUX madlom hore) . Všetko ostatné do posledného detailu je u strešných okien Velux a Toso rovnaké . Sme tomu radi aj preto , že sú okná na jednej strane strechy a vyzerajú úplne rovnako aj na streche . Pýtali sme sa predajcu , ako je možné , že sú strešné okná VELUX a Toso rovnaké a vysvetlili nám , že sa jedná o strešné okná od jedného výrobcu , ktorý ich vyrába v továrňach Velux za použitia rovnakých komponentov a materiálov a rozdiel v cene je docielený vďaka nízkonákladovému spôsobu predaja . Sme veľmi radi , že sme ušetrili nemalé peniaze a pritom sme získali strešné okná Toso vzhľadom a hlavne kvalitou rovnaké s oknami Velux . Odporúčame na 100 % .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?