Vonkajšie hliníkové žalúzie - pre a proti

Profilova fotka
Chcem sa spytat majitelov vonkajsich hlinikovych zaluzie, ako ste spokojny, ake su hlavne vyhody a nevyhody tychto zaluzii oproti klasickym vnutornym. Ide mi najma o zvuk, aky vydavaju pri vetre, v noci pri dazdi atd. Ci sa mi oplati investovat do nich alebo je mozne ze budem aj na nieco nadavat :-D A na co si mam dat pozor, ak sa rozhodnem ich dat.
Odpovedať
Predtym ako kupis vnutorne, alebo vonkajsie zaluzie si ujasni,ake vlastne chces. Vonkajsie napr.pri vetre hrmocu.Vnutorne pouzivas bez ohladu na vonk.pocasie. Ale napr.ked chces mat otvorene okno a chces zatienit, tak vnutorne ti nepomozu... Oboje maju svoje vyhody,aj nevyhody.Najlepsia je kombinacia,mat oboje. :-)
Odpovedať
Ak mas AL vonkajšie zaluzie výhody su napr. nemas v lete take rozpalene okna a rám, lepsie tienia ako vnútorné, mozes vetrat a mozes mat uplne zatiahnute a nikto nevidí, ze vetras... nevýhoda je trosku ze mierne buchaju, ked je silny vietor, to je podla mna jedina nevýhoda.. Ja som mala aj vnútorne, teraz mam vonkajšie.. A posledne + vonkajšie sú ozdobou domu...
Odpovedať
Profilova fotka
okenice nešelestia pri vetre
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?