Interiérové dvere. Kontakt na stolára? Nové Zámky

Profilova fotka
Dobrý deň, potrebovala by som kontakt na kvalitného stolára v okrese Nové Zámky, prípadne kraji Nitra. Prestavujeme rodinný dom a momentálne si dávame robiť cenové ponuky na interiérové dvere + zárubne, máme nejaké ceny už zistené, len si potrebujem porovnať, či tie ceny nie sú príliš rozlišné.
Odpovedať
tak to by som aj ja chcel vedieť.. hľadám stolára pre vypracovanie cenovej ponuky na kuchynskú linku v okrese N.Zámky (prípadne aj iné okresy NR-kraja).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@romco3 @jajvit ahojte, podarilo sa vam nejakeho zohnat? Ak ano, pls dajte mi vediet do IP, vdaka
Odpovedať
@romco3 @jajvit aj mne prosim :) a kolko vam vysli cenove ponuky? lebo my sme davali zatial robit 2 stolarom. ak by to boli dvere z dreva - odporucaju nam jasen (lebo charakteristikou je to dreve asi take tvrde ako dub) - lenze dubove dvere aj so zarubnou stoja 700eur a tie jasenove podla toho u ktoreho stolara asi od 400-500eur aj so zarubnou a montazou. Takze neviem, ci su to prestrelene ceny alebo je to tak naozaj. Dajte prosim vediet aj ostatni :) Pripadne aj ceny na laminatove dvere u stolara - kolko stoja :) Dakujeeeeem
Odpovedať
dobry den, určite maju pravdu tí, ktorým ste si dávali robit cp , čo sa týka drevenych masívnych dverí. Naozaj tie dvere tolko stoja, dubove najdrahšie aj najtvrdšie a jasen porovnatelny kvalitou ale cena nižšia. Ceny lamino dverí sa pohybuju od 90 eur za kus dverí .
Odpovedať
@marci77 @zakulka Ahoj, ja mám zamerického orecha, bezpečnostné dvojsklo s foliou medzi sklami, magnetické klučky a zafrezované závesky-či ako sa tomu nadáva- a spolu so zárubnou a osadením vyšli na 900e
Odpovedať
tak to u nas nehrozi aby sme za dvere davali 700 eur! Bohuzial ak niekedy o par rokov budeme riesit dvere, budeme musiet siahnut trosku po umelinach, laminach. My sme zhanali stolara z NZ ale na kuch.linku. No nakoniec sme kupili v decodome v akcii s 30 % zlavou, na splatky bez navysenia a este granitovy drez s bateriou k tomu gratis. Nato sa nechytala ziadna ponuka od stolara ci ineho vyrobcu.
Odpovedať
@marci77 Dobrý deň, podarilo sa vám zohnať stolara? mám osobne super skusenosti so stolárom zo Svätého Petra, vyrába okná, dvere interierové vchodové so zárubňov. My sme dostavali na jar, a oni nám všetko vyrobili na mieru aj so schodmi. Všetko za prijateľnú cenu. Molnár Ladislav. Dufam, že sa dohodnete :)
Odpovedať
Profilova fotka
pekné dvere má Madleniak i keď nie sú najlacnejšie. ani my sme ich nedávali, ak chceš lacnejšie lamino tak pozri Atvyn
Odpovedať
Profilova fotka
@12janci12 rozumiem tomu správne, že dvere z masívu (netuším drevo) s obložkovou zárubňou (netuším materiál) a montážou stoja 533 Eur? Ak mám pravdu povedať z velkovýrobne by som tipoval lacnejšie (napr. firma Boťanský mi to ponúka v obdobných cenových reláciach pričom je tam vysoká variabilita prevedenia). Budem to riešiť až na jar, ale aj tu na streche je viacero ľudí čo mali napr. masiv borovica (namerený, nalakovaný, kvalitnejšie pánty, zárubňa, dvere) a za cenu do 400 Eur aj s osadením.
Odpovedať
Profilova fotka
@stevosk My sme teraz dostali ponuku na dvere z masivu so zarubnami za 320€ +7% z ceny montaz. Stolar je ale od Povazskej Bystrice.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?