O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Akou vrstvou vaty zatepliť bungalov?
Prosim vas ked chcem zateplit novostavbu bungalovu vatou.Aka je podla vas najlepsia hrubka a kolko …
blacksr
Pred 14 rokmi
9
Aká má byť hrúbka schodiskových stupníc?
prosim Vas poradte aku hrubku schodiskovych stupnic. vybrali sme 2,5cm a stolar nas prehovara na 4c…
duplicka
Pred 14 rokmi
1
2
34
Súprava rohovej vane a plnej vaňovej zásteny
Ahojte, ma/ma skusenost niekto s rohovou vanou a plnou vanovou zastenou urcenou na tu vanu ako napr…
petogen
Pred 14 rokmi
3
Kto má rád americký tradicionalizmus?
Zistila som, že je nás tu viacej s "tradičným" vkusom, preto budem rada, ak sa pripojíte a rozbehne…
juliaf
Pred 14 rokmi
6
Kde v Košiciach sú kúpelňové štúdiá?
Ahojte, prosim vas viete mi poradit nejake kupelnove studia alebo obchody na sanitu a zariadenie k…
anusik2
Pred 14 rokmi
4
Máte nejaké kontakty na montované domy z Košíc?
Poprosila by som vas o kontakt na nejake firmy, ktore sa zaoberaju vystavbou montovanych domov v Ko…
lew777
Pred 14 rokmi
19
Aké sú náklady v nízkoenergetickom dome?
Chcem sa spytat .Ma niekto postaveny nizkoenergeticky dom?Ake su naklady v takom to dome?Za odpoved…
blacksr
Pred 14 rokmi
27
Treba statika na dieru do nenosnej steny v byte?
Rekonstruujeme byt a manzel chce spravit do nenosnej steny otvor zhruba 180x1m.Panel je hruby asi 8…
saeda
Pred 14 rokmi
7
sponzor fóra
Solárne panely alebo fotovoltické?
Ahojte má niekto skúsenosti so solárnymi panelmi a s fotovoltickými panelmy? Aké sú ich výhody a ne…
blacksr
Pred 14 rokmi
21
Aká je realita stavby domu, úveroch a ich splácaní?
ahojte viem že tu vela tem o uveroch, a o splácani, ale zaujima ma naozajstna realita,kedže sa chys…
lily25
Pred 14 rokmi
10
Poradíte pozemok v lokalite Košice - okolie?
Hľadáme už dosť dlho pozemok v lokalite Košice - okolie a to obec Čaňa. Ak niekto vie o niekom , kt…
naty3
Pred 14 rokmi
2
Ako zastaviť stavbu?
Susedske vztahy su super, pokial nenastane problem. Susedka znamej si bez stavebneho povolenia zaca…
losonka
Pred 14 rokmi
7
Je tu niekto z Partizánskeho a okolia?
je tu niekto z okolia Partizánskeho? Ja som rodáčka z Partizánskeho a teraz bývame v BA, rada by so…
morningdew
Pred 14 rokmi
17
Ako umiestniť nábytok v obývačke spojenej s jedálňou?
ahojte, viete mi poradit, ako umiestnit nabytok v obyvke, ktoru mame prepojenu s jedalnou vid fot…
skaredekacatko
Pred 14 rokmi
7
Poradíte najlepší spôsob prevodu pozemku?
Prosím o radu. Potrebujem čo najrýchlejšie a najlacnejšie previesť časť pozemku na moju známu, nie …
fidos
Pred 14 rokmi
3
Je výhodnejšie postaviť bungalov alebo poschodový dom?
Viete mi poradit,ci je financne vyhodnejsie postavit bungalov alebo jednoposchodovy domcek?Nevieme …
fidos
Pred 14 rokmi
3
Máte skúsenosti so zmývateľnou farbou?
maľovali ste umyvateľnou farbou? mám problémy pri farebných prechodoch. poraďte please :-( že …
fidos
Pred 14 rokmi
2
Čo urobiť ako prvé pred stavaním domu?
Ahojte, chcel by som Vas poprosit o info, mame uz pozemok vo vlastnictve, ale nachadza sa tam 100-r…
maznacik007
Pred 14 rokmi
2
Bungalov alebo jednoposchodový dom?
Viete mi poradit,ci je financne vyhodnejsie postavit bungalov alebo jednoposchodovy domcek?Nevieme …
fidos
Pred 14 rokmi
2
Skúsenosti s Karcher wapkou na čistenie?
Manzelovi by som rada kupila ako darcek k narodeninam wapku na cistenie auta, jadnoznacne chcem zna…
fidos
Pred 14 rokmi
2
Sedacia súprava od firmy GKT. Poraďte farbu
Má záujem si kúpiť sedaciu súpravu od firmy GKT. Neviem sa rozhodnúť pre farbu. Máte niekto sedačku…
studiotrencin
Pred 14 rokmi
3
Posvätenie rodinného domu. Čo si o tom myslíte?
Čo si myslite o posväteni rodinneho domu? T.z., ked uz byvate vo svojom novom dome a knaz vam ho pr…
martul
Pred 14 rokmi
2
Koľko by vyšla hrubá stavba 15x10 s pivnicou?
Chcem sa spýtat kolko by cca vyšla hrubá stavba (prístavba) rozmery 15x10 pivnica prizemie podlažie…
mima1
Pred 14 rokmi
4
Aký je postup pri ČOV?
Chcem sa vas opytat aky je postup, ked v projekte mame zumpu, aj stavebne povolenie je na zumpu, al…
katarinka2010
Pred 14 rokmi
3
Elektricky nezávisle kúrenie pre bungalov
Ahojte všetci, budem stavať bungalov (niečo podobné ako bungalov 567 od euroline) a chcel by som s…
holoubci79
Pred 14 rokmi
5
Dostanem sa niekedy k stavebnému povoleniu?
Ahojte chcem sa spýtať či má niekto podobnú skúsenosť ako mám ja. Kupili sme si pozemok v mestskej …
svetka157
Pred 14 rokmi
5
5500 EUR za stavbu bungalovu
Ahojte, Dostal som ponuku od 4 pánov na výstavbu bungalovu 17,5x9m a garáže 6x6m. Len neviem či j…
stefan222
Pred 14 rokmi
10
Projekt rodinného domu: katalógový alebo individuálny?
Tu a aj v rôznych iných fórach sa často rieši otázka, že čo je výhodnejšie: katalógový alebo indivi…
janfasanga
Pred 14 rokmi
19
Rozšírenie interiérových dverí v byte nemožné?
Chcem prepojiť kuchyňu v byte s obývačkou zväčšením dverí (dvojnásobným), nie do výšky, iba do šírk…
manilla
Pred 14 rokmi
2
Spáľňová zostava z Aska Claudia. Referencie?
Ahojte, nemate niekto spalnu z aska CLAUDIA? ja som ju nazivo este nevidela ale je teraz v akcii al…
pocepo
Pred 14 rokmi
5
1
2
…
3549
3550
3551
3552
3553
…