Ako umiestniť nábytok v obývačke spojenej s jedálňou?

Profilova fotka
ahojte, viete mi poradit, ako umiestnit nabytok v obyvke, ktoru mame prepojenu s jedalnou vid fotoblog :-) dakujem za kazdu radu a tip :-)
Odpovedať
Profilova fotka
na prvej je vchod do obyvacky, po lavej ruke jedalen, druha - pohlad do obyvky z jedalne tretia tiez pohlad od dveri na balkonove dvere, vstup na terasu stvrta pohlad od schodiska do obyvacky
Odpovedať
Profilova fotka
ziadne tipy? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
viete mi prosim poradit niekoho, kto by mi pomohol urobit vizualiciu obyvacky? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozerala som si to aj priamo v tvojom albume.... určite by som sa priklonila k variante "skrytej" chladničky... a potom sa dá už s tým priestorom "hocako" čarovať x-) Neviem presne aký je ten priestor pri schodisku, ale z niektorých fotiek mi príde plac za sedačkou nevyužitý a podľa mňa treba niečo urobiť aj s barom, buď k nemu hodiť barové stoličky alebo vymyslieť niečo iné, lebo takto sa len jednoducho ignoruje :-| Myslím, že za to farebné rozdelenie som už niekde písala, som za zjednotenie farieb, myslím ten farebný predel za kuchyňou, máš ju predsa peknú, tak prečo ju nevčleniť do priestoru?? :-) Čo sa týka sedačky a kresiel, potrebovala by som si to určite všetko nakresliť v mierke aby som vedela napísať konkrétne rozdelenie, i keď v základe si nezačala zle :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fajoska mas nejaky tip, ako skryt chladnicku? ja by som ju aj dala do spajze, ktoru mame pri kuchyni, ale manzel s tym nejako nesuhlasi ]-( mozno sa mi ho este podari prehovorit :-) plac za sedackou je prazdny, ku schodom by som chcela dat velku komodu a mozno vacsi kvet v crepniku... farba v kuchyni.....myslis, ze ta farba by mala byt jednotna? dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
babi potrebujem poradiť neviem nájsť vhodný gauč do obývačky (vhodný rozmermi) tam kde ho plánujeme dať sa nám taký ako sa nám páči zatiaľ nezmestí. fotky gaučov a fotky obývačky ak máte iný návrh kde dať gauč budem rada alebo poradíte iný gauč
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?