Máte nejaké kontakty na montované domy z Košíc?

Poprosila by som vas o kontakt na nejake firmy, ktore sa zaoberaju vystavbou montovanych domov v Kosiciach. Aj nejake skusenosti. Dakujem ;-)
Odpovedať
Pozri si toto a montuju uz aj na Slovensku a nie je to ziadna drevotrieska dom ktoru ti neodporucam ani kupovat domy-dennert Paci sa mi ze je to v Nemecku vyrabane vo fabrikach cize kvalita tam je a ze do dvoch dni byvas.
Odpovedať
@lew777 už konečne prestaň s tým spamom a mimochodom, v montovaných domoch je drevoštiepka ani trieska, sú to domy, nie skrine 8-)
Odpovedať
So spamom ja neviem o ziadnom ty hej?A drevo trieska tam je ked uz takto mudro su to polepene drevotriezky a vrch je lakovany ak nahodou by si nevedel ako pozeram je tu dajak vela fanusikov Slovenskych drevo stavieb. Ani zadarmo by som ich nechcel.
Odpovedať
@lew777 Nehádž všetkých do jedného vreca. Tie ceny Dennert sa mi zdajú strašne premrštené, za tú cenu by som zvolil určite iného dodávateľa, kľudne ak chceš, aj nemeckého. Stránka pôsobí neprehľadne, nikde som sa nedočítal, aký je rozdiel medzi domom Icon a Alfa. Nikde som nenašiel informáciu o zložení steny, resp. nejaký rez stenou. Možno to tam niekde je, ale dosť zakamuflované. Bežný užívateľ to potrebuje nájsť hneď a vysvetlené "polopate", inak z tej stránky znechutene odíde. A ceny ho odradia dupľovane.
Odpovedať
@lew777 trieska a štiepka to je rozdiel, škoda, že si si to nevšimol ;-) mimochodom, príliš často sa tu zjavuje domy dennert, čo ťa platia ? :-)
Odpovedať
Ak by ste chceli montovany dom, tu Vam ho ponuknu za najlepsiu cenu na trhu :) www.energohouse.sk Tak pekny den!
Odpovedať
@morningdew dom za milión, to som už niekde počul..... :-)
Odpovedať
Keby ma platili ako vravis od toho dennertu tak uz mam od nich taky domcek ale teda ked sme pri tom tak odporucim vsetkym kupovat jedine skridlu Bramac dalej jedine stresne okna Velux a mozem pokracovat.Takze odporucam len to co dobre poznam.
Odpovedať
@morningdew a mimochodom ešte v danej firme nevedia počítať, robí im problém základná násobilka :-D
Odpovedať
Inak este fanusikom lacnym montovanych drevo stavieb opytam sa co sa stane s drevom ak je v nom skodca?Co sa stane s drevom ak je vystavovane vlhkosti a vode?A co sa stane z drevom nebodaj pri silnom vetre? A ako su pevne steny voci nasteve zlodejom? Ani ZADARMO taky domcek.
Odpovedať
@lew777 a je to tu ďaľší "odborník" na montované domy :-( ad drevo a škodca - ak je konštrukcia rastlé drevo, je sušené v sušiarni, čiže prípadný škodca túto "kúru" neprežije a následne je opatrené nástrekom proti pliesňam, drevokazným hubám a škodcom ad vlhkosť - drevo je uzavreté v konštrukcii, ktorá je opláštená OSB3 doskami, zospodu je rám chránený hydroizoláciou čiže vlhkosť s k nemu nedostane a z interiéru je poistná izolácia parozábrana, alebo parobrzda ad vietor asi často pozeráš CNN a hurikány v Amerike, ver mi že pri tých klimatických extrémoch idú "dole" všetky domy, okrem betónových bunkrov ad zlodej, to čo si myslel, že si montovaný dom odnesie zlodej pod pazuchou? 8-) Snáď si nemyslíš, že zlodej bude rúbať stenu, aby sa dostal dovnútra, nepôjde mu to ľahšie cez okno, alebo dvere? :-D
Odpovedať
nebudem sa dohadovat ci nemecke alebo slovenske...podstatne ako je to spravene.my mame v nemeckej licencii vyrobene na slovensku.dom sam o sebe je skvely,partia co ho stavala,klobuk dole,ale firma ktorej sme to zadali,pohroma.u nas totiz stale neplati ze nas zakaznik,nas pan.mne ak teraz niekto povie,ze je s nejakou fi spokojny,tak viem ze pri tom nebol cely cas...prajem pevne nervy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Myslim ze ked z drevom pracujem viem co drevo vydrzi a ak je skodca vo vnutri nepomoze ti povrchova uprava skodca sa zivy drevom zvnutra takze to je k tomu ochrana dreva.Vlhkost viem ako dopadli OSB dosky ak su vystavovane slnku ci vlhkosti takze nebodaj by to zacalo posobit OSB doska moze byt lakovana ale nevydrzi casom sa zacne rozpadat a k tym vetrom chcel som len to povedat ze murovane je len murovane a drevena konstrukcia je len skladacka vhodna na Altanky alebo neobyvatelne pristresky atd.A ak by zlodej zistil ze sa jedna o tento domek ver mi ze nepojde cez vchodove dvere ale rozkopne ci vyreze cast otvoru. A najdolezitejsie co som zabudol drevo vzdy pracuje a vies co to znamena ze.Drevene steny ci priecky.
Odpovedať
Profilova fotka
@lew777 -si proste jednička na trhu :-p ,pekne to tu nakladáš 8-) ,hádam si majster tesár a staviaš domy ako na bežiacom páse ;-) Doma máme klietky pre zajace-tzv.zajačníky komplet z dreva ,žiadna izolácia ,žiadna precízná práca,celých 20 rokov je to na daždi,snehu a samozrejme aj vetre a stojí a funguje to podnes deň-takže precízne ,odborne spravený montovaný dom sa vyrovná murovanému,keby montované domy neboli vyhovujúce tak v severských krajnách ich asi robiť nebudú keď tam majú take klimatické a poveternostné pomienky -norsko,švedsko ...a je ich tam vic než murovaných... Takže milý lew777-zavžuj slová ktoré sem píšeš-určite je to tu vyhradené aj pre kritiku a rôzné názory,ale tak trošku ohľaduplnosti by nezaškodilo... Prajem príjemný víkend :-)
Odpovedať
:_) Nikomu neberiem svoj nazor ak niekto chce nech si kupi drevo triesku ale ja ani zadarmo by som to nechcel a stale stojim si za tym ze murovane je len naj.Ak sa ta mozem spytat ak si ich tak zastavas nebodaj mas taky domek ci nie si nahodou obchodny zastupca?
Odpovedať
@lew777 " Nikomu neberiem svoj nazor ak niekto chce nech si kupi drevo triesku" to je perla :-D Už prestaň s tou drevotrieskou, hovoríme o domoch nie skriniach 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lew777 teraz neviem či si mal konkretne na mysli mňa,že či som obchodný zástupca keď si ich tak zastávam,niesom ani obchodný zástupca a ani stavebná firma,som jeden z potenciálných majiteľov takéhoto domčeka,tento rok ideme stavať montovaný dom... :-p a čo sa týka tej "tvojej drevotriesky" ,ktorú tu neustále spomínaš,tak montovaný dom neznamená že musí sa použit drevoštiepka-osb dosky,ale základ je drevenná konštrukcia-naj .KVH hranoly,alebo ocelová konštrukcia,a čím si obložíš stenu je už na konkrétnej technológií a na konkétnom spôsobe zateplenia,môže sa použiť Farmacel dosky,alebo obyčajný sádrač,...je veľmi veľa spôsobov ...8-) -a ten mýtus že murované je murované mnohokrát neplatí,určite každá stavba má svoje + ale aj - na slovensku je to ,ale asi hlavne pre teba neprípustná novinka,takže asi tak... :-) Prajem peknú slnečnú nedeľu... :-D
Odpovedať
Ukoncim to vetou komu co sa paci a kto na co ma nech si taky domek postavi :_) pekny den vsetkym .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?