O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plot a zemne skrutky
Dobry den, stavali ste niekto plot (pletivo) s pouzitim zemnych skrutiek namiesto zabetonovania stl…
majkoj
Pred 10 rokmi
9
SDK + isover 12cm +palach bez parozabrany?
Prosím o radu prerábam starší dom zo 70 - tych rokov dom je suchý nikde nevlhne okna drevené špalet…
praoteccech
Pred 10 rokmi
6
Prístup na pozemok
zdravím, chcem sa spýtať či je určená nejaké min. šírka prístupovej cesty, ktorá je potrebná k stav…
andrejh0
Pred 10 rokmi
7
Osvetlenie schodiska
Ahojte, chcela by som poradit pri osvetleni schodiska, viem ze tie diskusie uz su tu, ale nejak mi …
chumo
Pred 10 rokmi
3
Dom z nepalenej tehly a vlhke steny
Prosim o radu-Nasli sme si rodinny dom,ktory sa nam velmi paci aj cenovo je vyhodny ale problemom s…
marvis
Pred 10 rokmi
7
Rajka-eco-domov
Ahojte, Hladam ludi z rajky, ktorym stavala firma ecodomov. Prosim dajte na seba kontakt. Iba n…
bpeterko
Pred 10 rokmi
1
Svetlo nad rozkladaci stol
Ahojte, potrebovali by sme poradit... mame sirsiu obyvacku kde budeme mat 2 lustre...jeden nad gau…
ramoon
Pred 10 rokmi
2
Predaj bytu a poplatky realitnej kancelarii
Predavali sme sukromne ,formou inzeratu byt. Oslovila nas RK, s tym, ze presne takyto byt hladaju p…
majki555
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Kvety na terase/balkóne
zdravim, chcem sa poradit so skusenejsimi pestovatelmi. Prestahovali sme sa do noveho bytu, kde mam…
makromolekula
Pred 10 rokmi
7
Výkon hada v AN
Zdravím, chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie povedať, s akým výkonom hada vnoreného v akumu…
praoteccech
Pred 10 rokmi
12
Izbova rastlina vysky 180 cm
Dobry den vedeli by ste poradit nejaku izbovu rastlinu, ktora narastie do vysky cca 180-200 cm?
jankazb
Pred 10 rokmi
4
Úzke barové stoličky
Existujú barové stoličky, z ktorých by 2 kusy vošli pod pult s rozmermi cca 50x60cm? nejaké úzke al…
bambinecko
Pred 10 rokmi
1
Percento zastavanosti pozemku - stavebne povolenie
ahojte. rad by som vase nazory: presiel uz mesiac od podania ziadosti o staveb.povolenie a dodnes …
autoholik
Pred 10 rokmi
29
Vstupna chodba
Podla Vas je vstupna chodba o rozmere 2x2,6 m postacujuca ci mame zvacsit? Dakujem za kazdy nazor
22petruska
Pred 10 rokmi
14
Prosim vas o nazor
chcem vediet kym je este cas a da sa to este zmenit ci je toto velmi mala obyvacka keby bol gauc ta…
silviavivien
Pred 10 rokmi
28
Súhlas susedov
Zdravím, ideme stavať rodinný dom, v susedstve sú záhrady, chcela by som vedieť či je potrebné povo…
kacena20
Pred 10 rokmi
13
Plot/Clona?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť čím oddeliť pozemok medzi dvoma rodinnými domami? Ide o to, že p…
amenda
Pred 10 rokmi
1
Euroline 1580
Ahojte, stavali ste niekto Bungalov Euroline 1580. Ste spokojni? Paci sa nam otvorene presklenie z …
papricka33
Pred 10 rokmi
1
Prosim poradte farbu do spalne
Ahojte, prosim viete mi poradit aku farbu zvolit do spalne bytu ktory sme kupili? Na podlahe su d…
illyria
Pred 10 rokmi
16
Prosim vas kde sa da zohnat v okoli TO biely okrasny kamen za dobru cenu?
=-) chceme to okolo domu takze potrebujem toho dost a cena je pre nas dolezita.dakujem
topvideo
Pred 10 rokmi
4
Cenova ponuka kurevie teplovodnou krbovou vlozkou
Zdravim Vas poznate skuseneho krbara-kurenara? kurenie teplovodnym krbom + kombinacia s obojziveln…
pitt2701
Pred 10 rokmi
2
Permakultura
Pozna niekto prosim záhradného projektanta na permakulturnu zahradu v okr. Zvolen, BB?
jankazb
Pred 10 rokmi
9
Prosim o radu pred malovanim
Zdravim majstrov...Chcel by som sa opytat cim zakryt tuto velku plochu.Nejaky tmel...ci???Potrebova…
stanislava111
Pred 10 rokmi
3
Ukoncovacia lista na obklade
Zdravim, ako sa teraz na moderny sposob riesi ukoncenie obkladu ak ho nechcem mat az po strop? Cez …
sysell
Pred 10 rokmi
4
Ma niekto?spokojnost?
chcem sa este spytat na toto hojdacie kreslo v asku ho maju v akcii mne sa velmi paci,ale aj tak st…
silviavivien
Pred 10 rokmi
1
Dom z SIP panelov
Ahojte,ma niekto postaveny dom touto technologiou? Velmi nas zaujala a uvazujeme o nej. Budem vdacn…
darinaz
Pred 10 rokmi
3
Máte niekto skúsenosti s umývačkou riadu Electrolux ESL 8336RO?
Vyberáme umývačku riadu, poradili nám Elektrolux prípadne AEG. Zaujímalo by ma ako ste spokojní, pr…
katrin21
Pred 10 rokmi
2
Hromozvod
niekto od presova na realizaciu hromozvodu by sa nenasiel??poprosim aj pribliznu cenu cakom prask k…
zipso
Pred 10 rokmi
19
Ako vyriešiť problém s odpadmi.
Ahojte strecháči,mám problém,staviam vo svahu dom a neviem ako poriešiť odpady,pôvodne mám v projek…
ettel
Pred 10 rokmi
5
Niekto v KE kto urobí omietku v byte?
Zdravím, hľadáme firmu alebo šikovného majstra pre urobenie omietky v panelákovom byte v KE. Pozná…
qvietok
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2545
2546
2547
2548
2549
…