Prosim poradte farbu do spalne

Profilova fotka
Ahojte, prosim viete mi poradit aku farbu zvolit do spalne bytu ktory sme kupili? Na podlahe su drevene parkety (drobny vzor, farba priblizne ako na obrazku) a drevene dvere podla fotky (sorry, inu fotku nemam). Aka by sa podla vas hodila farba stien? A co postel a vstavana skrina? Mame radi drevo, ale nechcem aby izba vyzerala ako v zrube :-D Rozmyslame nad bielymi stenami s fialovou tapetou na stenu za postel. Ale neviem si vybrat farbu postele a skrine... Aky iny dekor dreva by sa hodil k tymto parketam...mate nejake tipy, prip. fotky, ako ste riesili takuto spalnu vy? Dakujem :) PS: dvere ani parkety menit nebudeme ;)
Odpovedať
Biela a fialová môžu byť fajn, mne by sa to páčilo
Odpovedať
aj svetla tyrkysova, resp. bledomodra. ak su parkety a dvere vazne takej farby, ako mi ukazuje pc, tak vyhnut sa ruzovej, marhulovej, kapucinu a takymto podobnym odtienom. este by sla aj taka farba ako biela kava, take velmi svetle bezove. co tak biela skrina a postel a steny farebne? pripadne nejake svetle drevo, breza, javor, jasen?
Odpovedať
@elis1985 Tazko radit, ked nevieme ci ste moderny clovek alebo mate radi "utulne" farby domova.. Farby casom omrzia... Nadcasove a elegantne su farby: biela, seda, bezova, hneda.. Ja by som dal na tie parkety postel sedu aby vynikla, steny by som dal urcite biele a vstavanu skrinu biely lacobel... tym by ste dosiahli pekneho kontrastu. max za postel by som dal nejaku uplne bledu tapetu, ale len o odtien tmavsiu ako bielu...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som isla do fialovo-bielej farby a nabytky tiez biele :-) :-)
Odpovedať
jj, ja by som tiez dala biele steny, minimalisticky pekne to urobit, stena za postelou moze byt inak vymalovana, alebo dajte tapetu, teraz sa to nosi, aj my mame co sa tyka nabytku, ked mate radi drevene vzory, tak skus nieco take: http://www.postele-spalne.sk/skrina-e... urcite maju aj postel k tomu, nepozerala som
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne za vsetky odpovede, @vivere tyrkysova ani modra nie je velmi nasa farba. teraz je tam taka bledunko zelena ako vidno na fotke, ale ani ta sa nam nepaci. @lubmorid kedze tie parkety nie je su uplne z tych najmodernejsich a ani dvere, tak urcite nepojdeme do velmi modernych materialov ako sklo, zrkadla a kov, preto som sa pytala na to drevo, dreveny dekor... aku sedu postel asi? mate nejakey tip, alebo farbu? @illyria presne nieco take si predstavujeme, ale neviem, ci by ta skrina mala byt ton v tone s parketami (to by asi zanikalo), alebo aku k tomu dopasovat ... od nich som mala skor predstavu biela magnolia, alebo agat lakeland, ale to sa uz podla mna bude bit s tymi parketami...
Odpovedať
@zuzicka122 skrina nie ton v tone s parketami, teda aspon za mna, pekne to skontrastovat ;-) biela magnolia za mna naj volba. vyhla by som sa aj strukture dreva na skrini a zrejme aj na posteli. a ak, tak velmi jemna struktura.
Odpovedať
Uz ziadne drevo,ved su tam uz dve rozne. biele steny , bielu skrinu, ak tak tapetu ale fialovu??? k drevenym parketam? to sa vobec nehodi. Ako radi @lubomird nejaku o odtien tmavsiu bieu, maslovu s jemnym vzorom ton v tone. Drevene parkety v modernom interieri je fajn, a momentalne sa to casto pouziva. S bielou farbou je to velmi pekne.
Odpovedať
@zuzicka122 pozri sa, je to na vas.. Ja a @atlaska sa ti snazime navrhnut, aby to bolo vkusne.. Parkety su celkom ok.. Sedu postel mam ja, pozri moj album. Urcite nekombinuj dve, tri a viac dekorov dreva..
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, trochu sa obavam bieleho nabytku, posobi na mna moc sterilne, ale to bude asi len nezvyk ...
Odpovedať
Ludia stale maju tendenciu davat nieco do kontrastu, nie do tonov. U teba uz dost vynikne prave ta krasna podlaha a na nej bude dominanta postel, vsetko ostatne treba utlmit-schovat,aby si to uz nik ani nevsimol ze to tam mas.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska, nie, kontrasty by som prave nechcela, a dakujem za radu, prave preto som sa pytala :) nerada by som skoncila s hotovou spalnou ktora sa mi nebude pacit... a bude kricat. nakoniec to asi vyhra teda len biela farba a steny.... a maslovu tapetu uvidime casom, ako to vyda, ci ju vobec bude treba. @lubomird dakujem za tip s postelou, idem sa asi popozerat po takej, ktoru mas ty, celkom zaujimava, uprimne, asi by mi velmi nenapadlo pozerat sa po niecom takom...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzicka122 Tym nic nepokazis.. Biele steny klasika aj bez tej tapety alebo farby jednej steny to bude OK. Podlaha je pekna. Uvids, ze casom sa ti to zacne velmi pacit.. Farby sa osuchaju, otrepu, casom by si spekulovlala premalovat na bielo..
Odpovedať
Profilova fotka
hodil by sa tam rolldoor na celu stenu za dverami :-) nejaka kombinacia bledo hneda a tmavou a steny snad nejake smotanove :)
Odpovedať
@zuzicka122 nemas za co :) no mne sa tiez paci ten agat a aj dub ferrara... podla mna nevadi, ked to bude ako parkety
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?