O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mate niekto kuchynu Ikea s dvierkami Haganas, alebo nejaku inu s brezovou dyhou?
Ahojte, mate niekto na kuchyni dvierka Haganas, alebo ine dvierka s brezovou dyhou? (nie foliou). Z…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
1
Nosny preklad - omietnut alebo obalit so SDK?
Ahojte, potrebujem poradit ci omietnut tento preklad medzi obyvackou a jedalnou? alebo je lepsie ho…
petko_sonka
Pred 10 rokmi
9
Penové sklo - základy
Ahojte, radi by sme sa opytali ci vie niekto poradit stavebnu firmu, zivnostnika, popripade sa pode…
stareco
Pred 10 rokmi
4
Zeus vs Maga vs iny druh kotla ... aky kotol na tuhe palivo by ste poradili?
Dobry den, moji rodicia ziju v klasickom dome z roku 1970, nezatepleny dom. Pokazil sa im kotol…
dedo758
Pred 10 rokmi
7
Výber kuchynskej linky
Kuchynskú linku od LIFA, alebo DANKUCHEN? Máte skúsenosť? Ak áno, ako ste s týmito výrobcami spoko…
simaf
Pred 10 rokmi
1
Bojler na povale
Rozmýšľam dať elektrický bojler na povalu... Je to možné? Niekto hovorí ze zamrzne... Ked ho obalí…
ikaja
Pred 10 rokmi
6
Projekt na bungalov
Prosim poradte mi nejaky projekt na bungalov, tie 4 izby, do tych 100 m2. Nevieme sa vobec rozhodnu…
leonardom
Pred 10 rokmi
2
Hladam murara
Hladam murara na prerabanie starsieho domu,priecky,stierky,kupelna... OKOLIE BB... NAjlepsie volny …
sisi7777
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Prerabka
Dobry vecer,hladam majstra/ov v okoli BB na prerabku domu.Musi byt hlavne murar,lebo planujeme neja…
sisi7777
Pred 10 rokmi
1
Tenuity 501 s upravami na pasiv-poradte projektanta z okolia NR
Dobry den.Potrebovali by sme projektanta na pasivny dom.Mame uz vybraty projekt Tenuity 501.Potrebu…
lenkakovacova
Pred 10 rokmi
15
Nepovolenie stavby RD obcou
Potrebovala by som poradit. Som vlastnikom pozemku v obci blizko lesa. Obecny urad mi pred pol roko…
benco
Pred 10 rokmi
2
Kupa uz zalozeneho pozemku
Dobry vecer.mam otazku,ale najskor Vas uvediem do obrazu..Jedna pani kupila dom s pozemkom a zalozi…
thodosy
Pred 10 rokmi
9
Ako oddilatovat komin od priecky?
Ahojte strechaci, prosim o radu ako oddilatovat komin Heluz od priecok Heluz? Predpokladam ze presi…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
20
Ne/účastník stavebného konania
Dobrý deň, viete nám poradiť? Stavebné povolenie máme už od mája 2015, už je aj právoplatné - mám…
thodosy
Pred 10 rokmi
29
Kvalita sadrových omietok
Ahoj môžete te mi poradiť aké sadrové omietky sú kvalitnejšie ? Baumit , profi , knauf ? Myslím aby…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
1
2
43
Máte skúsenosti s dverami od www.skrytezarubne.sk?
Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s týmito dverami : http://www.skrytezarubne.info…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
8
Drevene parkety alebo lamynatove?
Ahojte.mame doma taku dilemu.chceli by dme plavajucu podlahu ,lenze my by sme ju chceli dat na povo…
atlaska
Pred 10 rokmi
8
PUR pena
Vie mi niekto pls poradit nejaku vodou nenasiakavu PUR penu? Je taka? Vraj zelena co sa pouziva na …
drasnican1
Pred 10 rokmi
4
Kuchyňa z Mobelixu - vizu,cena
Myslite,že je dobrá cena za túto kuchuňu 3596e vratane spotrebičov, okrem chladničky?rozmery 4x2,5x…
viader
Pred 10 rokmi
10
Zvysenie ucinnosti petrika
chcel by som sa opytat mam podobnu piecku ako petrik , a chcel by som sa opytat ako zvysit ucinnos…
leonardom
Pred 10 rokmi
4
Bezfalcove interierove dvere
Ahojte, vyberame interierove dvere, uvazovali sme o bezfalcovych. Predajca nam dal otazku, ci je v…
neyaa
Pred 10 rokmi
20
Elektricke vykurovacie folie- prosim pomoc
Ahojte, potrebujem pomoc. kupili sme pred roktom domcek a bohuzial nie je v nom pripojka na plyn, p…
matorado
Pred 10 rokmi
8
Nazor na vizualizaciu kuchyne
Aky je vas nazor? Co by ste zmenili? Dakujem
aureliusss
Pred 10 rokmi
8
Vysparovanie Ytongu
Mam uzavretu hrubu stavbu. Na buduci rok by som ju chcel zateplit. Je dobre ytong z vonkajsej stran…
quako2
Pred 10 rokmi
3
Na zamyslenie.
https://www.youtube.com/watch?v=GTyJHt8H3Ag :-S
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
38
Zmena dispozície 3-izboveho bytu (opät)
Ahojte všetci, ja viem, že som tu už kedysi písala, ale teraz je náš pôvodný stav zakreslený presne…
verosika
Pred 10 rokmi
8
Prekvalifikovanie pôdy pod budúcou novostavbou
Ahojte, Viete mi poradiť aký je postup pri vyňatí ornej pôdy z pôdneho fondu a pre kvalifikovať ju…
draik
Pred 10 rokmi
4
Odkúpenie pozemku
Prosím vás, viete mi približne povedať, aký čas je potrebný na schválenie odkúpenia a následný prep…
draik
Pred 10 rokmi
6
Sklenene tabule na loggii
poradi niekto,cim ich pretriet?akou farbou,potrebujem nejaku osvedcenu,ktora dobre kryje/a stacili …
bobkuuu
Pred 10 rokmi
2
Aké spevnené plochy?
Ahojte ;-) Riešime spevnené plochy okolo domu, ako i príjazdovú cestu k domu, chodníky. Potrebo…
ashleymaria
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2543
2544
2545
2546
2547
…