Nazor na vizualizaciu kuchyne

Aky je vas nazor? Co by ste zmenili? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som nedavala k rure ani potravinovu skrinu ani chladnicku. Ako su riesene dolne rohove skrinky? Treba dat pozor, aby nedochadzalo k problemom s otvaranim dvierok, pripadne umyvacky. Nebudu zavadzat uchytky?
Odpovedať
@laco29 my máme medzi rúrou a chladničkou potravinovú skriňu, je to lepšie, na priamo by som ich nedávala
Odpovedať
@laco29 určite nie rúru ku chladničke. Zvýši to spotrebu energie. A neviem, či by nebol problém aj pri chode - či by sa nejako nekazila od tepla.
Odpovedať
trochu nestastne riesenie, ale pravdupovediac moc na vyber nemas, ta rura asi musi byt vedla chladnicky, mozno to zvysi spotrebu, ale fakt len minimalne, ved tu ruru nebudes mat pustenu nonstop... pravdupovediac, existuje velmi vela navrhov kde chladnicka a rura su vedla seba, ale kedze vacsinou je chladnicka vstavana, tak to ludia az tak velmi neriesia, nakolko vidia len skrinku a nie je to tak viditelne ako v tomto pripade... alebo treba dat ruru pod varnu dosku a hotovo... ale ze ti chyba digestor ti nikto nepovie :-D a to je vacsia skoda ako rura vedla chladnicky...
Odpovedať
Profilova fotka
Digestor môže mať predsa vstavaný, skrytý ;-)
Odpovedať
Ten roh vyzera divne. Taka diera o nicom. Chl. je vec vkusu, za mna mohutna do takej kuchyne. A tiez ta rura s chl vedla seba nevyzera najlepsie. cela ta cast nema sumernost.
Odpovedať
ahoj. Ja na navrhu nic zle nevidim. Mne sa dokonca celkom paci. Je pravda ze ta chladnicka a rura nie je boh vie co. Ale skor na pohlad ako na funkcnost. Volil by som vstavanu chladnicku. A nie je pravda ze vstavana vedla rury ma rovnaky problem ako volne stojaca len to ludia nevidia. Je tam upne iny system chladenia agregatu. a este mi chyba trosku viac pracovnej dosky v celku. Ale priestor asi nepusti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?