Dom z nepalenej tehly a vlhke steny

Prosim o radu-Nasli sme si rodinny dom,ktory sa nam velmi paci aj cenovo je vyhodny ale problemom su vlhke steny aj napriek tomu,ze neprsi.Dom je z nepalenej tehly.Je zcasti zatepleny,nova strecha,plastove okna.Mame dve male deti a neradi by sme kupili dom a potom by mali zdravotne problemy.Majitelka vravela,ze staci dat na steny stierku,mate skusenosti s vlhkym domom,prip.poradit ci ho kupit alebo ako postupovat dalej?Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@marvis Už len samotný fakt - dom z nepálenej tehly + zateplený + plastové okná musí byť katastrofa pre ten dom. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@marvis Musia sa podrezať múry a potom sa dá bývať aj v takom dome.Stierky na báze sádry sú absolútne nevhodné do vlhkého prostredia.Ja sám mám hlinený dom na ktorom som minulý rok robil úplnú rekonštrukciu, tak viem že je to obývateľné.
Odpovedať
dom z nepalenej tehly sa da postavit? ja som myslel ze z nepalenej tehly sa davaju max priecky hmmm
Odpovedať
ako pisal jamk1...dobrbali to tazeplenim a plastovymi oknami...
Odpovedať
ten dom by som nechcela ani zadarmo. Kamarat kupil staru barabiznu z nepalenej tehly, ale vedel do coho ide. Dokonca si daval este nepalenu tehlu aj vyrabat, lebo to chcel vsetko zachovat. Robili mu to niekde v CR. Okrem toho, take domy sa nezatepluju a davaju sa tam eurookna, prave kvoli vlhkosti, plesnam a pod. Nekupuj.
Odpovedať
@elliottka viacerych sme sa na to pytali,a neodporucaju to.Zrejme majitelke nemal kto poradit a takto ho prerobila.Dakujem za radu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?