O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako vyriešiť problém s odpadmi.
Ahojte strecháči,mám problém,staviam vo svahu dom a neviem ako poriešiť odpady,pôvodne mám v projek…
ettel
Pred 10 rokmi
5
Niekto v KE kto urobí omietku v byte?
Zdravím, hľadáme firmu alebo šikovného majstra pre urobenie omietky v panelákovom byte v KE. Pozná…
qvietok
Pred 10 rokmi
3
Sieťky proti hmyzu
Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť so sieťami proti hmyzu s magnetickým uzatváraním http://www…
stevosk
Pred 10 rokmi
19
Rolety DEN a NOC viete mi odporučiť nejaky eshop?
Zháňam tieto rolety , ale ked pozeram net, je tam strasne vela firiem a aj rôznych prevedení uchyto…
kurte
Pred 10 rokmi
2
Vchod na balkón
Kúpili sme byt, predošlý majiteľ urobil balkónové dvere, avšak pod dvere nič nedal, hoci je výškový…
dodok
Pred 10 rokmi
2
Injektaz muriva
prosím Vás, má niekto skúsenosť s injektážou muriva AquaStop cream? na nete som našla až dve, jednu…
perlicka28
Pred 10 rokmi
3
Biokrb v obyvacej stene
Pekny den prajem. Mal by som otazku mozno skor na stolarov, ale mozno len tak vseobecne. Uvazujem …
moweboy
Pred 10 rokmi
3
Prerábať alebo stavať
ahojte kočky.Mám strašnú dilemu.Nevieme sa s manželom dohodnúť. Chceme už konečne nové bývanie. B…
godfather
Pred 10 rokmi
18
sponzor fóra
Skalka - aké rastlinky + kamene Prešov
Zdravím, chcem sa opýtať, kde by sa dali zohnať pekné menšie skaly do záhradky + aké rastliny z…
ppetinka
Pred 10 rokmi
4
Pôdorys "u-čkového" bytu v Banskej Bystrici
Ahojte, prosim byva niekto v BB v bytoch typu U? Nemam ani ponatia ako to tam vyzera, pomohol by po…
millky
Pred 10 rokmi
24
Pravidelná bežná údržba záhrady
Dobry den, nemate prosim niekto skusenosti s firmou/jednotlivcom vykonavajucimi pravidelnu udrzb…
iukas
Pred 10 rokmi
3
Ako esteticky skryt klimatizaciu na chodbe v malom byte?
Poradite, ako by som mohla nejako skryt klimaticacnu jednotku upevnenu hore na na stene v mensom b…
zozo111
Pred 10 rokmi
1
Jak se zbavit křenu?
Ahojte střecháči, chci se zeptat, nemáte nějaký tip jak se zbavit nežádoucího křenu? Máme ho na cca…
lenulice
Pred 10 rokmi
19
Elektrina na stavbu, ano ci nie ?
Zdravim modrostrechaci :) Ako by ste riesili elektrinu, alebo ako ste ju riesili? Od suseda, elek…
catscan
Pred 10 rokmi
14
Skúsenosti Juraj Mišči?
Ahojte aké máte skúsenosti s týmto pánom? Rozhodujeme sa že mu dáme urobiť projekt na náš domček.
zuzanka21
Pred 10 rokmi
1
Pozemok bez inzinierskych sieti/diskusia pokracovanie
Prosim vas, poradite? mame zaujem kupit pozemok bez inzinierskych sieti. Posledne odberne miesta su…
tino2
Pred 10 rokmi
13
Skaly do zahrady
Poradte kde zozeniem ,,mega..velke skaly do zahrady v Banskej Bystrici,najlepsie Podlavice a okolie…
marvikgarden
Pred 10 rokmi
4
Cena za založenie trávnika a firma
Zdravím všetkých,neporadite mi niekto firmu na založenie trávnika, okolie žilina, čadca. Potrebuje…
marvikgarden
Pred 10 rokmi
7
Obnova travnika - co pomoze?
Dobry den mam v plane trochu obnovit nas zanedbany travnik vid foto. Mam nejaky plan len by som …
marvikgarden
Pred 10 rokmi
25
Vnútro šatníka modul 60cm - kde kúpim?
Dobrý deň všetkým, potrebujeme véľmi rýchlo poriešiť šatník (2 týždne cca, potrebujeme sa sťahov…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
8
Stavba
Dobrý deň koľko vide základová doska robota cca 100 až 120 m2 ? Kalinkovo
ninja811
Pred 10 rokmi
4
Obkladac Bratislava - viete odporucit?
Dobry den, najde sa tu niekto alebo viete mi odporucit niekoho kto mi oblozi 5m2 za kuchynskou link…
marika_btt
Pred 10 rokmi
1
Vŕtaná studňa , Vaše postrehy a rady
Potreboval by som poradiť, nejakú firmu, čo vŕtajú studňu v okolí Ružomberka, chceli by sme úžitkov…
hodulka123
Pred 10 rokmi
6
Ako zistim vlhkost starsej betonovej podlahy
Zdravim, ako sa da posudit, ci betonova podlaha starsieho RD (pravdepodovne neizolovaneho) je dosta…
43jarko
Pred 10 rokmi
7
Kuchyňa z drevotriesky alebo z MDF
stolari mi radia že si mam dať kuchyňu z drevoriesky ale v kuchynskom studiu mi radia mdf materiál …
igor777
Pred 10 rokmi
5
Katalogovy projekt - zmena obvodoveho muriva a kurenia ? musi sa zmenit cely projekt ?
nasli sme vhodny katalogovy projekt (bungalow), ktory by nam vyhovoval aj dispoziciou aj vsetkym, j…
m168
Pred 10 rokmi
13
Tip na kombinovanú var. dosku indukcia/plyn?
Ahojte, pokukujem po tejto kombinácii: 2x indukcia, vx plyn. Milujem svoju liatinovú panvicu aj …
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
1
Negatívne skúsenosti s umývačkou Whirlpool šiesty zmysel
Rozhodovali sme sa medzi umývačkou AEG a W..L, nakoniec sme vybrali tú druhú možnosť. Ale ľutujeme.…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
14
Aku sparovaciu hmotu zvolit?
Caute strechaci, dufam, ze sa najde niekto kto mi poradi.... Minuly rok sme spravili terasu z…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
5
Obmurovanie kachli -ako sa to robi?
Ahojte,prosim vas mate niekto skusenosti s obmurovanim kachli?chceme obmurovat kachle ako su na obr…
poliacik321
Pred 10 rokmi
10
1
2
…
2546
2547
2548
2549
2550
…