Vnútro šatníka modul 60cm - kde kúpim?

Dobrý deň všetkým, potrebujeme véľmi rýchlo poriešiť šatník (2 týždne cca, potrebujeme sa sťahovať). Spoliehali sme sa na Ikeu, lebo sa nám veľmi páčil ten ich systém PAX, ale do toho nášho obmedzeného priestoru sa nám nakoniec ich šírky nehodia. Má ešte nejaká iná firma taký systém "polotovarov", kde sa dajú skombinovať a vyskladať predvyrobené moduly, alebo nám ostáva iba dať to robiť na mieru v štúdiu či stolárovi? Nechceme podľa mňa nič atypické, sú to násobky 60cm, ako na obrázku, aj hĺbku štandard 60cm. Len dosť veľa šuflíkov a veľkú tyč na zavesenie. Dvere zatiaľ nepotrebujeme, tie budeme riešiť neskôr jednotne s dozariadením bytu, ide len o to vnútro. So stolárom mám zlú skúsenosť, šuflíky nám po 2 rokoch vypadávajú z koľajničiek, všetko dlho trvalo, tomu by som sa chcela vyhnúť. Viete niekto prosím poradiť?
Odpovedať
@nostalgovicova Ahoj, ja som povodne isla tiez smerom IKEA a PAX. Lenze ad1 rozmerovo to bolo trolilinku ine ako na mieru, ale to by sa este dalo. Lenze ad2 - ked som si prepocitala, co ma vyjde PAX vsade, kam to chcem, plus dovoz plus montaz (ci uz MM alebo montaznici), tak som si to velmi rychlo rozmyslela a dala som spravit na mieru. Ten pan, co to robil, to spravil fantasticky. Vzdy, ked som v satniku, tak mu blahorecim, vyuzil kazdy kut, nic nenechal prazdne alebo nevyuzite, vsetko je presne ako ma byt a to som mu dala len zhruba udaje, pretoze to bolo vsetko cez email na dialku. Ani som ho nevidela, nikdy som ho nestretla. Bol si pomerat veci, ked som nebola doma :-) Islo to sup sup, od prveho dna od oslovenia bolo vsetko (velky satnik, skrina zasuvacia, dvere zasuvacie, dvojita spalnova skrina so suflikmi a zasuvacimi dvermi plus vesiak v chodbe so skrinkou na topanky) do 3 tyzdnov spravene. Este aj vypinac svetla mi vytiahol cez jednu policku bez toho,a by sa ma na to pytal. Skratka fachman. A cenovo som velmi spokojna.
Odpovedať
@lubinkag, to znie super. Bola by si ochotná dať mi na toho stolára kontakt? Mám vyhliadnutý predbežne Doornet v Pezinku, kam sa chcem ísť pozrieť a opýtať, ale takto by som mala aspoň alternatívy dve.
Odpovedať
@lubinkag. Robí aj kuchynské linky? Môžeš mi tiež poslať prosím kontakt?
Odpovedať
@thodosy Netusim, ci aj kuchynske linky robi, ale skus sa opytat. Mne robila linku firma www.d38.sk a tiez super. Som absolutne spokojna, a tiez isla cela komunikacia mailom a cez whatsapp :-) Len co ziskam kontakt, posuniem Ti ho, uz sa na tom pracuje :-)
Odpovedať
@nostalgovicova Len co ziskam kontakt, posuniem Ti ho, uz sa na tom pracuje :-)
Odpovedať
Takze, maximalna spokojnost: Pan Durbak
Odpovedať
@lubinkag. Lakujem velmi pekne za kontakt :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?