O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mosadzna zavesna tyc
zhanam zavesnu tyc na kuchynsku linku v rustikalnom style, resp. mosadz. nevideli ste niekde?
dici27
Pred 10 rokmi
1
Krytina na strechu s 1 stupňovým sklonom
Ahojte. Prosim o radu akú strešnú krytinu použiť pri 1 stupňovom sklone. Chceli sme plech ale nevie…
kavo14
Pred 10 rokmi
7
Kedy si uz mozem pytat peniaze za byt? (pri jeho predaji)
Ahojte. Predavame byt a nasledne kupujeme dom. Konecne sme sa dostali do fazy, kedy mozeme podpisat…
elliottka
Pred 10 rokmi
18
Navrh VZT rozvodov
Dobry den, navrhol som si sam VZT rozvody do domu a chcel by som sa spytat ci to tak moze byt (v…
peto99
Pred 10 rokmi
6
Krbove drevo Samorin, DS, BA
Ponuknite kvalitne krbove drevo vysusene okolie Samorin, DS, BA prip. nejaka firma
dici27
Pred 10 rokmi
1
Kde kupit dvere na splatky?
Ahojte strechaci, poradte prosim, kde sa daju kupit interierove dvere na splatky? Googlim, ale ne…
mati333
Pred 10 rokmi
3
Buderus Logatherm WPLS, alebo Viessmann Vitocal
Budem vďačný za každú skúsenosť s týmito TČ (vzduch - voda). Hlavne k tomu Buderusu je problém nieč…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
4
Voda pod podlahou a podlahovou izoláciou
Ahojte, možno hlúpa otázka, možno sa s ňou trápi viac ludí. Pri dnešnej búrke sme si nevšimli, ž…
peto99
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Mesačné náklady za energie v jednoizbovom byte
Ahojte mamičky chcem sa spýtať, viete mi poradiť. Idem sa sťahovať do podnájmu na jednoizbový byt s…
pr
Pred 10 rokmi
7
Majstri na šalovanie venca
Ahojte. Potreboval by som majstrov tesárov na zašalovanie venca. Dĺžka spolu 53m, šírka 44cm, vý…
kajo873
Pred 10 rokmi
1
Vie niekto, kde zohnat takuto hojdacku?
chceli by sme takuto hojacku na zahradu, klasicku, ktora sa vlieva do betonu, z ocelovej konstrukci…
blackomt
Pred 10 rokmi
5
Akú americkú chladničku odporúčate?
Prosím Vás ake mate skusenosti?? A aku značku doporučujete. Zatial sa mi pači Bosch KAN 58A45 čo vy…
monster7843
Pred 10 rokmi
21
Vysny Klatov, KE okolie konkretny pozemok
Poznate niekto tento pozemok? ci tam nie je nejaky zadrhel, problem na nom. Predava sa uz dlhsie. …
dulius
Pred 10 rokmi
1
Komplet nová elektrika v 1izb. byte.
Zdravím,hladám šikovného elektrikára,ktorý by mi vymenil komplet elekktriku v panelákovom 1.izb.by…
tomi66677
Pred 10 rokmi
3
Realizacia okrasnej zahrady - Senec
Dobry den, ma niekdo dobre skusenosti s nejakou firmou co realizuje upravy okrasnych zahrad v Se…
peto99
Pred 10 rokmi
3
Základová doska bez základových pásov- mám obavy
Ahojte dostal som hotový projekt a prekvapila ma časť základová doska kde chýbajú základové pásy.Je…
ajo323
Pred 10 rokmi
19
Vinylová podlaha MAGIC FLOOR
Mate niekto tuto podpahu, ake mate skusenosti???
kikuska9935
Pred 10 rokmi
1
Nekalené sklo do kuchyni, 4mm
Máte niekto skúsenosti s nekaleným sklom do kuchyni 4mm? Budeme mať indukčnú dosku. Je dobré také s…
kikushik13
Pred 10 rokmi
16
Protherm Panther
Ahojte, potreboval by som ku kotlu Protherm Panther 24KTO r.v.2004 pripojiť externý zásobník TUV al…
anett9
Pred 10 rokmi
7
Studňa - prosim o radu
Ahojte! Mame zatial holý pozemok. Chceme si dat vŕtať studňu na polievanie, mozno aj na splachovani…
bambi91
Pred 10 rokmi
17
Mechanická metla Swivel Sweeper
Ahojte, máte niekto túto mechanickú metlu?Aká je?Alebo aj nejakú inú s ktorou ste spokojné.Ďakujem
geinamed
Pred 10 rokmi
5
Máte zapustený bazén?
Je normalne, ze kazdy treti den musime dopustat vodu, lebo hladina klesne o cca 5cm? Pri kupani sa …
vivin
Pred 10 rokmi
4
Slovak Telekom ... ???
Chcela by som sa opýtať, boli sme na stavebnom povolení, dali nám žiadosť, vyznačili pár vecí, ktor…
sonulka81
Pred 10 rokmi
5
Poradte kde kupit hranoly na strechu
Zdravím, poradte kde kúpim hranoly 5x30x700 - 13ks, v okolí DS, BA, TT?
andynr
Pred 10 rokmi
6
Darovacia zmluva medzi manzelmi, ako sa dohodnut?
Dobry den, zacnem od zaciatku manzel nadobudol este pred manzelstvom polovicu polyfunkcneho domu (d…
subat
Pred 10 rokmi
3
Umývadlo v samostatnom wc
Ahojte, je potrebné mať v samostatnom wecku umývadlo??? máme ho nakreslené v projekte, no ja s tým …
moski
Pred 10 rokmi
1
2
42
Ako správne zatepliť strechu_prosím poraďte
Obraciam sa na Vás diskutujúcich s prosbou. Momentálne máme dokončiť zateplenie strechy, no nevieme…
leandrian
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
76
Pokuta
zdravím, chceme sa informovať. Na budúci rok by sme chceli začať stavať, ale vyzerá to tak že stave…
topvideo
Pred 10 rokmi
18
Drazba domu
Dobry den, mate niekto skusenosti s kupou domu v drazbe? Ako prebieha? Na co si treba dat pozor?
mateson
Pred 10 rokmi
9
Aky vybrat stropny system?
Ahojte ludkovia. chcela by som sa vas opytat na nazor aky by bol dobry stropny system. Povodne s…
zarine
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2538
2539
2540
2541
2542
…