O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Schodik v 3i byte kosickeho typu
Rozhodli sme sa kupit 3i byt kosickeho typu. Podorys pripajam na obrazku. Jadro planujeme urobit ta…
dadka28
Pred 10 rokmi
15
Ktorá spredu plnená práčka slim?
Prosím Vás má niekto prášku Gorenje W 6503/S ???spokojnosť?alebo poradiť pri výbere Spredu plnená S…
ozi
Pred 10 rokmi
21
Motor came, porucha
Dobrý deň. Stretol sa niekto s niečím ako na videu? Brána sa otvorí, no pri zatváraní zopakuje post…
brano666
Pred 10 rokmi
2
Farba fasady
potrebujem poradir vhodnu farbu fasady chceme niečo svetle až biele, ale nie čisto bielu vedeli by …
fredx
Pred 10 rokmi
6
Výpočet nákladov na základy, resp. cenová ponuka
Dobrý deň, vedel by mi niekto prosím vypočítať výšku nákladov na základy nášho RD. Prípadne ak je t…
niless
Pred 10 rokmi
4
Cim stierkovat zaklady?
ahojte chcem sa spytat, aky material najlepsie posluzy na stierkovanie základovov, debniacich tva…
gashtaan
Pred 10 rokmi
3
Pokladka plavajucej podlahy na stare drevene parkety
Dobre rano, nastahovali sme sa do stareho bytu v povodnom stave, ktory by sme si chceli lacno prero…
leonardom
Pred 10 rokmi
4
Praskliny okolo plastovych okien
Prosim o radu, byvame v panelaku a mame uz roky plastove okna. V troch izbach ( zo styroch :-( )nam…
blackomt
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Dodávatelia na vŕtanie studne
Zdravím, chcela som sa opýtať či nevie niekto poradiť osobu alebo firmu, ktorá sa venuje vŕtaniu s…
tlachy
Pred 10 rokmi
2
Alarm/Jablotron kabelaz
Dobry den, Ideme montovat elektricke rozvody do domu a chceme namontovat uz aj predpripravu pre …
tomi66677
Pred 10 rokmi
25
Dlazdic z okresu PK?
Zdravim, Nepoznate dlazdica z okresu Pezinok? Mali sme jedneho, ale ten si pytal 20E za m2. Trochu…
peto99
Pred 10 rokmi
2
Vase nazory na dany projekt
Zdravim,vase pripomienky ci namietky co by ste zmenili...kazdemu sa ine paci,ale mozno nejaky hint …
miro1234
Pred 10 rokmi
13
Nazor na tento projekt
Zdravim,ako sa vam pozdava tento podorys bungalovu? Vdaka za pripomienky,nazory.
jankazb
Pred 10 rokmi
3
Novy elektromer - vysvetlenie
Ahojte, potrebujem poradit. Dnes nam namontovali novy elektromer. Potrebovala by som vysvetlit co z…
bigsun
Pred 10 rokmi
5
Markiza
viete mi poradit kde zozeniem takyto typ markizy?
kvalitnetienenie
Pred 10 rokmi
4
Exteriérové žalúzie na novostavbu
Ahojte. Mám otazku ohladne vonkajších žalúzií na okná.Existujú hliníkové exteriérové žalúzie aj ta…
slavka1307
Pred 10 rokmi
19
Antracitove okna v interieri - akej farby zaluzie?
Dobry vecer, ahojte, chcela by som Vas poprosit o nazor, ake dat zaluzie na okna, ked su farbou ant…
kvalitnetienenie
Pred 10 rokmi
2
Kde viem zohnať projekty na stavbu chalupy asi v rozmere 5x5
Dobrý deň, vie mi tu niekto poradiť nejakú stránku kde sa dajú zohnať alebo pozrieť projekty na po…
frezia11
Pred 10 rokmi
2
Rozdiel medzi A++/A+++
Ahojte, neviete mi poradiť koľko € je rozdiel v prevádzke kombinovanej chladničky ročne? konkrétne …
pacho74
Pred 10 rokmi
5
Zmensit okna
Ahojte, ideme menit okna na rodicovskom dome. Teraz maju 30rocne stare drevene okna a su obrovske,…
staronova
Pred 10 rokmi
11
Penetracia na tehlovu stenu po obuchanu omietky
Ahojte, po obuchani starej omietky na z tehlovej steny stále zostali nejaké malé kusy omietky + pra…
gashtaan
Pred 10 rokmi
2
Kachle
Ahojte, hľadám kachle, mali by slúžiť len na obcasne prikurenie a dotvorenie atmosféry. Viete mi …
illyria
Pred 10 rokmi
2
Vykopova zemina za odvoz - Nitra
Ahojte, zostalo mi na pozemku zopar desiatok kubikov vykopovej zeminy (cista, obcas nejaky vacsi k…
ice_age
Pred 10 rokmi
1
Dizajn v interiéri
Zdravím, zaoberá sa tu prosím Vás niekto interiérovým dizajnom za rozumnú cenu? Potrebovali by sme …
kacenqa
Pred 10 rokmi
3
Obklad komina
Dnes som dostal cenovu ponuku na komin, je vsak bez oblozenia obkladom v nadstresnej casti. Lepsie …
xvladox
Pred 10 rokmi
7
Zateplenie stropu-postup
Aky je postup pri zatepleni stropu (povaly)? Mozem dat najprv dosky na povalu a neskor zateplovat z…
xvladox
Pred 10 rokmi
4
Nábytok Possi by Black Red White
Dobry den,je možne kupit nabytok Possi by Black Red White,na Slovensku?
illyria
Pred 10 rokmi
3
Odpad a voda tahane cez nosnu stenu
Ahojte, chystam sa rekonstruovat byt a vramci rekonstrukcie chcem presunut kuchynsku linku na stenu…
jan45
Pred 10 rokmi
9
Navysenie hypoteky s prispevkom pre mladych
Dobry den, chcem sa spytat, mam hypo s prispevkom pre mladych. Mam aj ine uvery, preto si chcem n…
jarino22
Pred 10 rokmi
9
Umyté okná
Minuly týždeň nam firma umyla okna, po 4 rokoch co su na dome prvýkrát. Dnes rano som prisla a z vn…
krevetka
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2539
2540
2541
2542
2543
…