Schodik v 3i byte kosickeho typu

Profilova fotka
Rozhodli sme sa kupit 3i byt kosickeho typu. Podorys pripajam na obrazku. Jadro planujeme urobit tak, ze kupelnu presunieme na lavu stranu predsiene. Voda a odpad z kupelne pojdu cez podlahu do wc, cim nam vznikne schodik. Mate niekto podobne prerobeny byt? Mali by sme k tomu zopar otazok: Da sa zvyknut na ten schodik, ktory vznikne v predsieni? Museli ste zdvihat aj vchodove dvere? Videli sme to takto prerobene a celkom sa nam to pacilo, akurat bude treba zasekavat do panelu, v ktorom su osadene vchodove dvere... Vznikne pomerne velka kuchyna, ktora ale bude v strede zalomena. Mate to takto niekto prerobene? Ak ano, ako sa vam v takej kuchyni vari ;-) ? Vopred dik za akykolvek prispevok.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajooky my sme mali presne takto prerobeny byt. V pohode sa dalo na ten schodik zvyknut. deti na nom radi sedavali :) pozri si moj fotoalbum.
Odpovedať
Profilova fotka
@makyb vdaka. Ten tvoj byt ma 68m2? Je vemi pekne prerobeny, gratulujem. Pozerali sme na fotky manzelkou z kazdej strany, ale nevieme si celkom predstavit, dispoziciiu, hlavne to, kde je vchod do kupelne. Dalej sa nam to len zda, alebo je okno v kuchyni zmensene? Celkovo to vyzera tak, ze byt ma viac ako 68m2, ale urcite sa mylime :-) Nemas niekde podorys bytu po prerabke?
Odpovedať
Profilova fotka
Nas bol stvorizbovy, ale prazsky typ. Skusim pohladat fotky, lebo byt je uz predany. Tu izbu na tej strane ako je kupelna sme trochu zmensili. Dvere do kupelne su z chodby, na schodiku. Ten schod bol od vchodu do kuchyne az po dvere do obyvacky.
Odpovedať
Profilova fotka
Teda kosicky typ, len zrkadlovo otoceny. Roh kupelne sme vymurovali do obluka, aby netrcal rovno do vchodovych dveri.
Odpovedať
Profilova fotka
nasli sme podorysy
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem velmi pekne za podorys
Odpovedať
Profilova fotka
Mám presne tu istu orientaciu bytu a riesil som to takto,tie dve velke izby ostali a zvysok som uroobil ako je na foto ,ospravedlnujem za za kvalitu fotiek
Odpovedať
Profilova fotka
susedia maju takto prerobeny ako chcete vy tak sa pytajte
Odpovedať
my mame takyto typ bytu a potiahli sme kupelnu k obyvackovej stene cim sa zvacsila kupelna a mame v nej aj vanu aj sprchac, kuchyna sa tiez zvacsila a vchadzame do nej cez obyvacku, ostala nam velka chodba co je super ked dojde viac ludi alebo ked nesieme vela veci, mame to kde zlozit, podorys mam v albume
Odpovedať
My sme chceli urobit presne to,co ewitta, ale bolo mi luto toho priestoru. Dali sme teda kupelnu do predsiene, ale kvoli miestu sme posunuli aj spalnove dvere(asi o 30 cm). Schodik na chodbe - uplne v pohode, opticky oddeluje "chodbu" od kuchyne. Kuchyna - na panelakovy byt dost priestranna.
Odpovedať
ahojte neporadili by ste mi..? neviem ako riesit zmenu dispozicie..aby som nezasahovala do murov... nas povodny stav....je to kosicky typ
Odpovedať
@makyb prosim ta na akych strankach si stiahnem aplikaciu na podorysy a podobne upravy v byte... @ewitta123 tvoja nova dispozicia je super aj pre moj byt...jedine mi chybaju dvere do kuchyne,co nemam pocit ze to stihnem vybavit...a ci vobec vybavim...inac by som hned brala vsetkymi desiatimi... neviete mi poradit ako inac by som to prerobila?nechcem prehadzovat kupelnu do chodby,uz sa mi to zda byt take natesnene..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dadka28 je to arcon
Odpovedať
@makyb dakujem krasne ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?