O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Internetova pripojka
Ahojte,na moje pocudovanie mi T-Com odmietol zriadit internetovu pripojku aj ked je ustredna presne…
sabernr
Pred 10 rokmi
3
Tekuta lepenka
Ahojte chcem sa spytat.Idem izolovat zaklady tym myslim debniace tvarnice 3 rady a napenetroval som…
majkoj
Pred 10 rokmi
5
Zateplenie vjazdu do garaze
Bungalov s garazou .Mam zatepleny sokel (2rady DT+doska) po celom obvode. Otazka: je potrebne zatep…
sysell
Pred 10 rokmi
3
Lacnejší variant
Rozmýšľam o stavbe chatky na zahrade o veľkosti 24m štv. s poschodim o rovnakej výmere. Neviem sar…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Poraďte hydroizuláciu medzi základovú dosku a železobetónovú nosnú priečku?
Akú hydroizoláciu použiť na odizolovanie základovej dosky od vnútornej železobetónovej nosnej prieč…
pripad001
Pred 10 rokmi
1
Ako vhodne zakryt vyvedeny kabel pre svetlo ktore nechceme?
v dome uz mame pripravu na vsetky svetla a vyvedene kable zo stropu je ich na nas vkus prilis vela …
godfather
Pred 10 rokmi
4
Pieskové lôžko
Chcela by som Vás poprosiť o radu. Je nutné pieskové lôžko pod odpadovu rúru, ktorá vedie pod zakla…
slavoslav
Pred 10 rokmi
2
Obkladačky Rako - Wenge
Rozhodli sme sa pre obkladačky Rako WENGE. Su krasne, no nie som si uplne ista dlažbou, rozmýšľam t…
dizajnerky
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Ako sa zije vo Voderadoch?
Ahojte. Je tu niekto kto byva vo Voderadoch? Uvazujeme nad pozemkom na Panskom I. Paci sa mi blizko…
anikka
Pred 10 rokmi
1
Okná z Fy Elastic Ilava
Má niekto skúsenosti z touto firmou?Mám od nich najlepšiu ponuku na okná zatial....
hrobocop1
Pred 10 rokmi
2
Podlahovka
Dobrý deň, ake je najvhodnejšie podlahové kúrenie do poschodového domu? Je lepsie podlahovka aj na…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
4
Akej farby obyvaciu stenu
Toto je koberec,ktory chcem mat v obyvacke, akej farby obyvaciu stenu si mam kupit? A gauc potom sk…
lubomird
Pred 10 rokmi
5
Drahe vs. lacne podomietkove baterie
Dobry den, pytal som sa tuto vec aj v inej teme, no nik mi na to neodpovedal. Uvazujeme nad WC, kto…
flu5ky
Pred 10 rokmi
6
Hladam kvalifikovaneho vodara aby prisiel do Vistuku, okres Pezinok
Hladam kvalifikovaneho vodara ktory nam pomoze s nasim problemom na chalupe vo Vistuku. Potrebujeme…
medtop
Pred 10 rokmi
4
Kedy osloviť projektanta?
Kedy je už čas aby sme oslovili projektanta na projekt? Máme podpísanú zmluvu o kúpe pozemku, čakám…
miro1234
Pred 10 rokmi
13
Cena hrubej stavby..
ahojte, chcela by som sa spýtať : ideme stavať dom, dvojpodlažný 7,5m x 10,5m. Kolko bude stat asi …
boywonder513
Pred 10 rokmi
1
2
32
Nie som napísaná na stavebnom povolení
je tu niekto kto sa vyzna v podmienkach vydavania stavebnych povoleni? s manzelom sme zacali stavat…
jurajivet
Pred 10 rokmi
25
Revízna správa na byt v Bratislave
Dobrý deň, potreboval by som vyhotoviť revíznu správu na byt v BA-Nové mesto. Ďakujem za Vašu…
podhor
Pred 10 rokmi
1
Konečne finále alebo žeby...
Tak konečne finále,alebo žeby ešte niečo chýbalo?Posledné rady,poznámky pred ukončením dakujem ;-) …
zuzanak89
Pred 10 rokmi
1
2
38
Pieskova zamkova dlazba Klasiko
Dobry den, ako ste spokojni so zamkovou dlazbou Klasiko pieskovej alebo zltej farby? Ja by som chce…
andreasiskova3
Pred 10 rokmi
11
Aké sú minimálne požiadavky na hrúbku izolácie?
ake minimalne poziadavky na hrubku izolacii trba splnit pre novu normu? dom novostavba ytong. Zauji…
peto99
Pred 10 rokmi
1
2
54
Pokládka dlažby na chodník
Ahojte, akým spôsobom pokladať na betónový chodník vymývanú betónovú dlažbu rozmeru 40x40 cm hrú…
richardptr
Pred 10 rokmi
4
Odporúčanie dobrej mikrovlnky?
Akú mikrovlnku by ste dali k rure ELECTROLUX EOC3430COX na obrazku? v prípade že budú uložené nad s…
jankazb
Pred 10 rokmi
2
Krb/pec do pivinice/vinarnicky
taky mozno sialeny napad, rozmyslame, ze si z jednej miestnosti v sklepe urobime taku vinarnicku/od…
m168
Pred 10 rokmi
4
Poprosím o radu skusenejśích
Ahojte chcem Vás požiadať o Vaše názory ako postupovať Chceli by sme začať stavať domček a kúpi…
andreah25
Pred 10 rokmi
14
Cersanit vaňa
Ahojte,chcem sa vas opytat nemate niekto asymetricku vanu Cersanit LORENA s bocnym panelom??...vide…
ccarinka
Pred 10 rokmi
21
Fasádna farba
Čaute, má z Vás niekto skúsenosti s PCI fasádnou farbou? Katka
ksinanova
Pred 10 rokmi
1
Má niekto skúsenosti s plastovými oknami od firmy MontPlast SK Novè Zámky
Chceli by sme objednať nové okná a odporúčili nám MontPlast Sk z Nových Zámkov,len nepoznám ich...m…
jenny136
Pred 10 rokmi
1
Stavia niekto domček Farbalstav?
Dobrý deň, je tu niekto komu domček stavala firma Farbalstav? skúsenosti?
dulius
Pred 10 rokmi
3
Vyrazanie odpadu z pracky do sprchoveho kutu
Zdravim, mam odpad z pracku vyvedeny do steny a nasledne do sifonu sprchoveho kutu. Stava sa mi …
leonardom
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2540
2541
2542
2543
2544
…