Navrh VZT rozvodov

Dobry den, navrhol som si sam VZT rozvody do domu a chcel by som sa spytat ci to tak moze byt (vid obrazky). Pozadovana je vymena vzduchu 200m3/h. Kratkodobo do 300m3/h. Rekuperacnu jednotku som vybral zatial Atrea DUPLEX 390 ECV4, ak mate nejaku rekuperacnu jednotku ako osvedcenu alternativu, prosim Vas tiez o radu aku by som mohol pouzit. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@akrsjak skús osloviť @asex
Odpovedať
Profilova fotka
este vam tam chyba odsavanie z miestnosti obyvacka a izba...riesil by som to odsavanim z chodby :-) ci budete mat pretlakove vetranie :-)
Odpovedať
Ma niekto nejake skusenosti s tymi priemermi a tou konstrou kde suT odbocky? Ci to funguje a s danymi priemermi?
Odpovedať
Profilova fotka
@akrsjak v návrhu vidím určité nedostatky. Odťah nad sprcháčom by som určite nedával, to isté platí aj o odťahu nad vaňou. Para sa bude kondenzovať v systéme. Do miestnosti 1.04 bude vysoký presluch z obývačky. Do predsiene sa dáva odťah nie prívod... ak chcete navrhnem vám iný ako spiro stromový systém rozvodov a spravím CP.
Odpovedať
@akrsjak spiro velke priemery a komplet izolovane je dobra volba. Ale nechaj to aspon navrhnut profikovi. Mam Systemair vsr 500, rotacny vymennik a doohrev, nepotrebuje odvod kondenzu a predohrev v mrazoch. Rozvody v albume. Daj urobit firme, na svojpomoc prilis zlozite.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?