O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odvlhcovanie klimatizaciou v zimnom obdobi
Cavko, mate skusenosti s odvlhcovanim pomocou klimatizacie a to hlavne v zimnom obdobi? Planujem m…
ondrejl
Pred 10 rokmi
1
Francuzske okno v panelaku
Prosim vas, nasiel by sa tu niekto, kto menil klasicke balkonove okno na francuzsky balkon v panela…
jan45
Pred 10 rokmi
1
2
51
Strechari okres NZ
Zdravím. Zháňam kontakt na strechárov. Najlepšie teraz pripadne na september. Pôvodný majster mi to…
oldoss
Pred 10 rokmi
7
Šikovný projektant Námestovo a okolie??
Prosím Vás, pozná niekto z vás šikovného projektanta z Námestova prípadne okolia, s ktorým ste boli…
lenkaviiky
Pred 10 rokmi
1
Začatie stavby
Vedel by mi niekto poradiť či nie je veľký risk začať staviať dom pred tým ako stavebné rozhodnutie…
leonardom
Pred 10 rokmi
12
Potrebujem poradiť či je lepšie elektrické alebo teplovodné podlahové kúrenie pre náš projekt
potrebuje poradiť ohľadne podlahového kúrenia. V projektovej dokumentácii máme navrhnuté elektrické…
katkakostka
Pred 10 rokmi
17
Skusenosti s vybavenim stavebneho povolenia v okr Nove zamky
Zdravim Vas, mame zaujem zacat stavat novostavbu v jednej obci v okr Nove Zamky. Chcem sa spytat ze…
sorca24
Pred 10 rokmi
4
Stavbari - okolie TT alebo PN??
Prosim viete mi dat solídny tip na firmu alebo zivnostnikov (prerabka starsej chalupy)? Dakujem!!
rebelix
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Ikea Hemnes alebo Liatorp
Ahojte, planujem si zariadit obyvacku nabytkom z Ikey, rozhodujem sa vsak medzi seriami Hemnes a…
akvi
Pred 10 rokmi
3
Nábytok Brimnes - Ikea
Chceli by sme so sériou Brimnes zariadit detsku izbu, konkretne tie dve najvacsie skrine a dve komo…
atothova
Pred 10 rokmi
3
Lacná ale kvalitná vaňa
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, kde v okolí TN, IL kúpiť nie drahú ale kvalitnú rohovú vaňu? …
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
2
Sprchový kút alebo parný box?
Ahojte, rozmyslam ci mam dat do kupelne v byte sprchovy kut alebo parny box napr. tento http://…
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
7
Nábytok do kúpelne...
Želám pekný deň. Aktuálne hľadám do domčeka, konkrétne do kúpelne, nejaký ten nábytok. :-) Našla so…
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
2
Aku vanu vybrat?
Rozhodujeme sa medzi Jika Riga(160x70) a Estap classic(160x71)... mate s nimi skusenosti?
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
9
Ako odstranit lepidlo a vycistit vonkajsi obklad
Akou najlepsou metodou sa da odstranit lepidlo z obkladu a zarovno ho vycistit. Pri lepeny sa na ni…
kloc
Pred 10 rokmi
4
Dlažba - Pago -Paradyz?
Dobrý deň! Má niekto dlažbu Pago Paradyz. Prípadne foto ako to vyzerá?
flu5ky
Pred 10 rokmi
2
Dekoracie na terase
Ako ste si ozivili,skraslili terasu?Mame tam drevene sedenie (stol,lavice) a chceli by sme ju ladit…
hoblinka13
Pred 10 rokmi
1
Dobry den chcela by som pocut vase nazory, kritiku, alebo rady co vylepsit
Dobry den chcela by som pocut vase nazory, kritiku, alebo rady co vylepsit. Projekt je vytvoreny mn…
hoblinka13
Pred 10 rokmi
22
Oresi alebo sikovny stolar?
viete mi niekto poradit ,ci kupit kuchynu v oresi alebo radcej si dat vyrobit u stolara?hrnula som …
lucyto
Pred 10 rokmi
27
Plynova skrina
Je povina plynova skrina / bedna ked si davam plynovu pripojku plynar mi tvrdil ze nie a teraz zraz…
matesc3
Pred 10 rokmi
15
Firma Profiokno Čadca
Dobrý večer, máte prosím Vás niekto skúsenosti s oknami od firmy Profiokno Čadca? Ďakujem za info…
petik22
Pred 10 rokmi
1
Kuchyna na mieru- dovoz, montáž v cene???
Dobry den, chcem sa spytať ako je to s kuchynami na mieru, dovoz a montaz byva v niektorých pripado…
suschi6
Pred 10 rokmi
14
Odbor uzemneho planovania - Magistrat Bratislava
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto uradom. Kolko Vam trvalo vybavenie stanoviska?
miheta
Pred 10 rokmi
1
Planovana vystavba pri starej zeleznici v Stupave?
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ma niekto informacie o moznej planovanej vystavbe pri starej…
corola
Pred 10 rokmi
6
Firma na montovaný domček
Rozhodujeme sa pre firmu, ale asi vyhrava Wittner haus, zatial som nenasla ziadnu negativnu recenzi…
angelina1987
Pred 10 rokmi
17
Dobrý deň hľadám niekoho na zakladovu dosku poprad
Základová doska aj výkopové práce
vlado168
Pred 10 rokmi
1
Akú medzeru medzi linkou a vrchnými skrinkami?
ahojte, viete mi prosim poradit aky je najlepsi vyskovy rozmer obkladu v kuchyni a teda aj aky je …
mamakaja
Pred 10 rokmi
12
Projektant okres Galanta
Hľadám šikovného projektanta v okrese Galanta. Viete mi nejakého odporučiť? Dakujem
lilinka156
Pred 10 rokmi
3
Fotovoltaika - realizačná firma
Prosím poznáte dobrú firmu pre realizáciu fotovoltaiky? Ďakujem
juel
Pred 10 rokmi
8
Drevotrieskove betonove tvarnice
Dnes ma reklama zaviedla na stranky firiem stavajucich domy formou tvarnic z betónovej drevotriesky…
gashtaan
Pred 10 rokmi
6
1
2
…
2536
2537
2538
2539
2540
…