Akú medzeru medzi linkou a vrchnými skrinkami?

ahojte, viete mi prosim poradit aky je najlepsi vyskovy rozmer obkladu v kuchyni a teda aj aky je rozmer medzi kuchynskou linkou a vrchnymi skrinkami?
Odpovedať
@duplicka tak ja som našla toto http://mojdom.zoznam.sk/cl/10066/1159... skús na tejto stránke popozerať, majú tam dosť dobré rady aj tu http://mojdom.zoznam.sk/cl/10066/9803...
Odpovedať
a ďalší obrázok
Odpovedať
@gemini06 dakujeeemmm, presne to som hladala ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
ten druhy obrazok sedi presne na moju predstavu. ja budem davat cca 60 cm medzi hornymi a dolnymi obkladmi. obklady budu 30x60, cize budeme davat dva obdlzniky nad sebou, cize presne 60 cm. len este rozmyslam nad vyskou hornych skriniek, ci davat 80 alebo 90 cm. z estetickeho hladiska asi tych 80 cm.. ale praktickejsie by boli 90 cm. musim si to este premysliet. ake vysoke davate/mate horne skrinky?
Odpovedať
z estetickeho hladiska urcite aj 100, je to drahsie ale ukaze to skvelo. Mna to stalo o 50% viac ako 80tky-ktore vtedy robili standartne.
Odpovedať
Profilova fotka
60-70 cm max. Zalezi ake sa davaju skrinky, ak napr. dve vyklopne nad seba, treba pocitat ze madlo bude v maximalnej vyske skrinky. Ak otvarave, klasika, tak mozu byt aj 90 cm, ale horna policka uz bude dosazitelna len zo stolicky. PS: dost zalezi aj na vyske spodnych skriniek. Odporucam radsej vytiahnut tie nad 90 cm (lepsie sa pracuje) a tym padom ale znizit horne.
Odpovedať
@bets ja dávam 90tky
Odpovedať
@bets ja rozmýšlam nad gresom 60x60 ako obklad 8-)
Odpovedať
uz to mam vyriesene. horne skrinky budu otvarave dohora, v strede lomene a kedze budeme este znizovat strop sadrokartonom o 15 cm, kde bude bodove osvetlenie. v kuchynskom studiu povedali, ze nam tam vyjdu len 80 cm horne skrinky, inak bude problem s otvaranim. tiez bude obklad tvrdy gres a teraz mam obavu, ci najdeme dobreho obkladaca, ktory nebude mat problem s rezanim otvorov koli zasuvkam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
asi takto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
neviete aka je medzera medzi vrchnymi a spod skrinkami pre ikea kuchyne?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?