Dobry den chcela by som pocut vase nazory, kritiku, alebo rady co vylepsit

Dobry den chcela by som pocut vase nazory, kritiku, alebo rady co vylepsit. Projekt je vytvoreny mnou cez Home By Me. popripade stavebne firmy my mozu poslat ponuky na montovany dom tohoto typu. Dakujem
Odpovedať
Projekt ma 3 spalne, 2 kupelne, samostatnu WC a hlavne ako kazda zena chce velky satnik, dalej velka kupelna s vanou a sprchou priamo v hlavnej spalni. A pre mna dobre riesena kuchyna. Tiez dostatocne velka technicka miestnost kde snad dam vsetko od pracky so susickou, plynovy kotol ....). Milujem
Odpovedať

Odpovedať
@petra7825 priestor medzi kuchynou a izbou c.1 je co?
Odpovedať
@hoblinka13 WC
Odpovedať
Profilova fotka
je to pekne a prestranne.Ma to vsetko co ma mat . ja osobne by som chcela mat rozvody vody blizsie k sebe,ale to nieje vada .
Odpovedať
@lucymk Ako to myslíte? Môžete mi to bližšie vysvetliť ? Nie som architektka tak že za každú pripomienku som vďačná.
Odpovedať
Profilova fotka
@petra7825 ja tiez niesom architektka,ale ked logicky uvazujem,ze sa zbytocne tahaju odpadove ruri po celom dome a tak isto sa preplaca aj tepla voda. je to len môj nazor ale niekomu to nevadi. :-)
Odpovedať
tak to mi až tak nevadí. chcela som mať 2 kúpeľne jedna detská a jedna rodičovská. A toaleta pre hostí. Ten domček zase nie je tak veľký. 120 m2 obytná nie je tak veľa myslím.
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekne riešený dom, niečo podobné ako my, ale máte lepšie vyriešenú kuchyňu s jedálňou...super! :)
Odpovedať
Mne sa zda byt mala detska izba, navyse velmi daleko od rodicovskej spalne. Neviem, ake velke je/ su deti..., ale ak su este male resp. len planovane, tak by som to trosku este premyslela.
Odpovedať
@macca333 poradte ako to mate vyriesene. Toto je oba navrh a stale to upravujem @1177 detske izby su pre mna tak akurat. Momentalne mame takej velkost spalnu a zda sa mi to postacujuce. Chem sa vyhnut megalomanskym stavbam ako maju moji rodicia. Pre mna je dolezite mat velku kuchynu a spolocenske miestnosti kde sa stretava rodina. Deti mame a prave islo mi o to aby som oddelial ich skromie od mojho. Su male ale netreba k nim v noci uz chodit takze otvorene dvere to vyriesia. A ako som povedala 120 m2 nie je taky velky dom ze by sme sa tam stratili. a nepoculi sa.
Odpovedať
Kupelnu pre deti/navstevy by som vybavila toaletou, a priestor za kuchynou (kde je teraz wc) by som vyuzila ako spajzu, ma to okno, je to idealne. Krb by som otocila z rohu do miestnosti diagonalne. Orientacia domu vzhladom na prijazdovu cestu je nevhodna. Garaz je vzadu? Treba tak prechadzat cely pozemok 😩 Pre mna denna cast by mala byt vpredu "smerom do ulice" a nocna "do dvora". Vstupny priestor sa mi vidi stiesneny.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Keby si zarovnala pekne dom aj bude o daco lacnejsia stavba, aj zvacsis tie mini detske izby. aj vo vstupe by bola skrina V obyvacke bude tma.
Odpovedať
Tiez mame dom deleny na rodicovsku a detsku cast, to by som nemenila, deti rychlo vyrastu a potom dospely oceni viac sukromia. Rodicovska kupelna sa mi zda zbytocne velka, my tam mame len sprch.kut a umyvadlo, dvojumyvadla sme zrusili kvoli praktickosti. Tiez by som dala spajzu a hostovsky zachod do technickej napr. Z obrazkov neviem postrehnut orientaciu na sv.strany, to je dolezite...
Odpovedať
@svadbaba technická miestnosť je treba kvôli kotla., boiler, pracka sušička a menší sklad.
Odpovedať
@petra7825 ak už nie je dom rozdelený na dennú a nočnú časť, tak by som do spálne z obývačky vstupoval napr. cez šatník z ktorého by sa dalo ísť do spálne aj do kúpelne.
Odpovedať
Kym vynosis nakupy a kufre po dovolenke z garaze sa nabehas. Aj kuchyna je daleko a komplikovane od stola na terase.
Odpovedať
nechápem čo znamená ďaleko veď ten dom má 120 M 2 to nie je vila ale bungalov
Odpovedať
Na terasu chodis v sezone s jedlom,kavou,pitim,riadom aj 20x denne hore-dole. Naco ti je tam jedalensky stol pri vychode na terasu,od neho sa nepostavis a nejdes von,ale z kuchyne, od chladnicky ano. a garaz - uz len odhrnat sneh by sa mi taky kus nechcelo.
Odpovedať
@petra7825 Kde je sever? Spajza? Detska kupelna bez vane a rodicovska s vanou? Ako stare deti mate? Podla mna toto mate presne naopak. Vlastna izba pre satstvo je podla mna hlupost, ale je to len moj nazor.
Odpovedať
chyba tam spajza,tu ocenite v buducnosti.namiesto zachodu by som dala spajzu,ale ta by mi pasovala s lepsou priechodnostou do kuchyne.a zachod by som dala ku kupelni alebo priamo do kupelni.takisto dve umyvadla vo vasej kupelni sa mi zdaju zbytocne,ale to je uz na vkuse kazdeho.Ocenujem satnik,ten je na nezaplatenie.Ja si uz bez satnika neviem ani predstavit svoje obydlie :-D a tiez mame velkosti skoro jednej mensej izby.skladujem v nom uplne vsetko a ked si predstavite to mnozstvo satstva a hlavne zimneho pre 4 clennu rodinu,tak satnik je naozaj super volba.ale co sa mi vobec nepaci je obyvacka.budete tam mat tmu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?