O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skúsenosti s chladničkami Samsung a servisom
Ahojte Chcela by som sa spýtať, aké máte skúsenosti s chladničkami Samsung. V dTeste 2014/12 sko…
hopinkanak
Pred 10 rokmi
1
Kúpa pozemku - okolie Čadce
Ahojte, nepoznáte niekoho, kto by chcel predat pozemky v blízkom okoli Čadce?
jankapolackova
Pred 10 rokmi
1
Ahojte, hladame niekoho kto ma skusenosti s vypracovanim vizualizacie na rekonstrukciu bytu ?
Ide o klasicky petrzalsky panelak s velkou nevyuzitou chodbou. V skratke chceli by sme zrusit priec…
jankaru
Pred 10 rokmi
1
Majstrov na strechu + šalovanie vencov a schodov
Ahojte zoženiem nejakých voľných majstrov na šalovanie vencov v priebehu dvoch troch týždňov? A pot…
kajo873
Pred 10 rokmi
1
Ako polozit zamkovu dlazbu?
Chlapi poradte. Idem davat na mestsky pozemok pred domom zamkovu dlazbu klasicku lacnu 10x20. Vyrov…
peto99
Pred 10 rokmi
14
Čím očistiť rebrík od omietky?
Čistili ste prosím vás niekto rebrík hliníkový od zaschnutej omietky? Požičala som synovi na preráb…
kinnetic
Pred 10 rokmi
20
Betónová dlažba
Mám vyhliadnutú betónovú dlažbu od firmy AZ Betón Colormix2 (žlto - hnedá). Má ju niekto z Vás, ste…
murko9
Pred 10 rokmi
4
Latka na zavesy
ahoj kocky hladam nejaku peknu tmavo sedu latku jemne trblietavu, moze byt aj vzorovana ale aby tm…
atothova
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Je lepšia banka Zuno alebo Mbank?
Ktorú odporučíte na bežný účet? Odchádzam z mojej doterajšej banky, odmietam platiť naďalej nehoráz…
melinda90
Pred 10 rokmi
27
Ktorá pôžička je najideálnejšia?
Potrebujem poradit, ktorá pôžička by bola z hladiska úrokov najidealnejšia? Jedna sa zhruba o sumu …
melinda90
Pred 10 rokmi
15
Názory na náš projekt
Zaujímali by nás Vaše názory na tento projekt. Rozmer domu je 10x14m, orientácia vstupu je z JZ str…
dulius
Pred 10 rokmi
3
Opora pre popinave rastliny
Kde zozeniem nejaku oporu pre rastliny, ktore sa tahaju? Mam par kaktusov Euphorbia, krasne sa mi t…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
2
Murovanie - odporúčte firmu z Košíc a okolia
Ahojte. Mohol by mi niekto odporúčiť stavebnú firmú, respektíve skúsených majstrov na murovanie obv…
4wowa4
Pred 10 rokmi
1
Aku olepovačku hrán?
Ahojte, potrebujem poradiť s olepovačkou ABS a PVC hrán pre malú stolársku dielňu. Na akú sa zamera…
skywo
Pred 10 rokmi
1
Skúsenosti s firmou younghouse
stavala niekomu firma younghouse montovaný dom - vaše skúsenosti a postrehy
pepe30
Pred 10 rokmi
2
Skrinka na interiérový kamen
Prosím vás ako by sa dala upevniť skrinka na kameň interiérový
28deniska5
Pred 10 rokmi
3
Architekt nove zámky a okolie
Hľadám architekta na rekonštrukciu starého domu
zbetka
Pred 10 rokmi
1
Poškodenie el. prípojky k nášmu domu -pracovníkmi realizujúcimi výmenu nových el. stĺpov
Dobrý deň, pred 2 rokmi sa v našej obci konala výmena el. vedenia - staré drevené stĺpy sa rušili a…
pierre83
Pred 10 rokmi
5
Barova stolicka
Ahojte, mate niekto skusenost s touto stolickou z KIKA? dakujem za reakcie :-)
jamk1
Pred 10 rokmi
6
Problém s vodou v obci Neded
Dnes 18.8.2015.ma zaujala reportáž vo večerných správach TV Joj. V spomínanej obci Neded firma nedo…
jamk1
Pred 10 rokmi
13
Zmena kurenia
dobry den, vybavujem stavebne povolenie, a riesila som vyjadrenie k znecisteniu ovzdusia. No ide o …
angela85
Pred 10 rokmi
5
Lindab Mega 40 vs. Blachprofil 2 Omega
Z jednej firmy som dostal cenovu ponuku na strechu starsieho domu a majitel mi povedal, ze tieto dv…
marioff
Pred 10 rokmi
6
Bungalov 667 -kuchyna bez okna
Ahojte strechaci,je tu prosim Vas niekto kto uz byva v tomto domceku bungalove 667? Chceme kupit ho…
mojamica
Pred 10 rokmi
1
Predaj bytu na hypoteku a kúpa novèho bytu
Dobrý deň.Hľadám luďí čo mali a riešili alebo už vyriešili podobnú situáciu ako máme my.Kúpili sme …
stanulik33
Pred 10 rokmi
12
Plyn v kuchyni
Chcela by som poprosiť o radu. Pred týždňom sme dokončili kuchynu a osadili plynovú varnú dosku. Pl…
zombie
Pred 10 rokmi
5
Postele od firmy Aldo
Ahojte. Ma niekto skusenost s postelami od firmy Aldo? Chceme detom kupit poschodovu postel, no nev…
angi81
Pred 10 rokmi
3
Mate niekto skusenost so sedackami cosmo a denever interstile v prevedeni ekokoza??
rozmyslame nad kupov sedacky od interstile..najskor sme chceli v prevedeni koza ale pani nas presvi…
andy03
Pred 10 rokmi
1
Nástenná umývadlová batéria
Ahojte, chceli by sme použiť vaňovú batériu na umývadlo. Mala by výpust na sprchu ale nebola by tam…
mazac
Pred 10 rokmi
11
Máte niekto skúsenosť so spoločnosťou scandihaus z Prešova?
Máte niekto skúsenosť so spoločnosťou scandihaus z Prešova? Zvažujeme stavbu domu od nich a neradi …
lipinka
Pred 10 rokmi
5
Kostra tienidla
ahojte, rada by som sa informovala, kto vyraba aj male kovove predmety, jednalo by sa o kostru tien…
katartina
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2535
2536
2537
2538
2539
…