Lindab Mega 40 vs. Blachprofil 2 Omega

Profilova fotka
Z jednej firmy som dostal cenovu ponuku na strechu starsieho domu a majitel mi povedal, ze tieto dve krytiny su rovnakej kvality. Moze mi niekto, kto sa v tom vyzna to potvrdit/vyvratit? Ta Lindab by mala byt Mega 40 Classic matny.
Odpovedať
Lindab a Blachprofil je rovnakej kvality ? To je snad vtip.. Mozem prosim vediet, v ktorej firme Vam toto povedali, a aka povrchova uprava bola nacenena v Blachprofil cenovej ponuke?
Odpovedať
Profilova fotka
firmu uvadzat nebudem ... je z vychodneho Slovenska,mna zaujima presne porovna ie tych 2 znaciek lebo aj Lindab je za 5e/m2 a aj za 15e/m2 .. tiez je kvalitnejsi a menej kvalitny a rovnako to myslim bude pri Blachprofile. Vy poznate presne ten profil Blachprofil 2 Omega ?
Odpovedať
@dulius ked to iste povedia aj v Lindabe, tak tu bude pravda ;-) Pre laika je najjednoduchsim indikatorom kvality jednoducho cena. Nesnivaj, ze za par supov dostanes kvalitu, nech je uz znacka akakolvek.
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado rozumiem, ide mi len o to, ci niekto odpovie, kto presne tie 2 znacky pozna a vie presne tieto 2 konkretne profily porovnat, lebo predajca tvrdi, ze kvalita je ta ista, cena je samozrejme rozna :) porovnat parametre, ja viem, len ze obe su 0.5mm hrube ...
Odpovedať
povrchova uprava je aka? od toho sa bude odvijat kvalita ALE Lindab Mega 40 za 5 € je totalna volovina :D.. jedine vylisovana s pozinkovaneho plechu bez povrchovej upravy :D Blachprofil su poliaci - nemas istotu odkial bude vsadzka pochadzat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?