Postele od firmy Aldo

Ahojte. Ma niekto skusenost s postelami od firmy Aldo? Chceme detom kupit poschodovu postel, no neviem, akej su kvality.
Odpovedať
Ahoj, kupovali sme len nízku kvázi dospelú posteľ XXL so zábranou pre dieťa, a rozkladacím minilôžkou pod ňou. Zábrana je veľmi nízka, len taká dekorácia, nefunkčná, náter je veľmi málo odolný, ošúchal sa miestami už pri montáži, apropo - posteľ sa dosť ťažko dávala dokopy, a to už máme čosi z IKEA odskladané. Na dodávku sme čakali vyše 6 týždňov, bez telefonickej urgencie sa žiadna aktivita z ich strany nekonala. Tvária sa ako dánska či aká to firma, ale sú to lotyšské a podobné razítka na krabiciach, v skutočnosti sa ich výrobka predávajú v EU pod názvom hoppekids, dôkaz napr. tu. https://www.otto.de/p/sofabett-hoppek... keď porovnáte ceny, tak sú u nás cca dvojnásobné.
Odpovedať
@dadussh Ahoj, ja som tiež objednala izbu od nich, zatiaľ je ešte v krabiciach, takže len dúfam, že bude aj kvalitné, čo sa týka objednávky a dodávky - spokojnosť. prečítaj aj toto: http://www.modrastrecha.sk/forum/dets...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?