O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dvierka na kuchynkuv altanku.
Ahojte....Vedel by niekto poradit nejake pekne dvierk na kuchynkuv altanku.+ nejake pekne kovane pa…
prirodokochac
Pred 9 rokmi
4
Cena impregnacie reziva.
Chcem sa spýtať nakoľko mám ponuku na jedlove rezivo za 195 €/m3, čo sa mi zdá ok, ale za impregnac…
mufiny
Pred 9 rokmi
9
Odtien fasady na domceku
Zdravim Vas. Potreboval by som poradit farbu fasady na nasom domceku na foto. Moja draha polovicka …
leonardom
Pred 9 rokmi
5
Hľadáme sadrokartonistov + recenzie - poraďte prosím
Hľadám majstrov na montáž sádrokartónových podhľadov . Niečo podobné ako na foto . Rovné stropy len…
opall
Pred 9 rokmi
1
Fotovoltaika, peletkovy kotol alebo ina alternativa???
Ahojte, aktualne zaciname riesit projekt a rada by som Vas opytala na nazor ohladom vykurovania ne…
peto99
Pred 9 rokmi
21
Rekonštrukcia 4izbáku v petržalka
Viem,že je to velmi indi - ale aspon cca mi viete ppovedať, kolko môže stáť prerábka 4izb. v petrža…
zunastudio
Pred 9 rokmi
12
Minerálna vlna v interiéri - hrozia zdravotné problémy?
Ahojte, chystám sa použiť dosky minerálnej vlny (100mm hrubé) ako zvukové absorbenty v miestnosti.…
slavoslav
Pred 9 rokmi
4
Teplovodny krb? vykuri dvojpodlazny dom v zime 6 izieb? priblizna cena?
Zdravim. Planujem prerabku domu a nasiel som na nete nejake info o teplovodnom krbe. Chcel by …
slavoslav
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Prosím poradťe
Dobrý deň. S manželom sme sa rozhodli stavať dom, len nevieme ako začať. Pozemok máme ( Záhrada svo…
andreah25
Pred 9 rokmi
3
Teplovodny vs. teplovzdusny krb
Dobry den. Chcela by som sa s vami poradit. Neviem sa rozhodnut co je rozumnejsie - teplovodny resp…
leonardom
Pred 9 rokmi
4
Uroky a hypoteka a odpocet dane
Teraz som na ceskej MS citala jeden prispevok ohladom toho, ak dovolite, skopirujem to: Je lepsi kd…
andreah25
Pred 9 rokmi
6
Renovacia vane
Moze mi niekto poradit dobru firmu na renovaciu vane smaltovanim. Dakujem
francka11
Pred 9 rokmi
1
Vlkost v rohoch a sadrokarton
O 5 dni nam maju prist robit sadrokarton. Stym ze ale rohy kde je veniec nie su uplne suche... Co o…
roxana280
Pred 9 rokmi
21
Bungalov 1379 od Euroline
Zdravím, je zde někdo, kdo bydlí v bungalovu 1379? Chci se zeptat, jak se v něm bydlí, co by jste z…
eviknufik
Pred 9 rokmi
1
Kolaudacia plynového kotla s vyvodom spalin cez stenu.
Zdravím, skolaudoval niekto v poslednej dobe s plynovym kotlom čo má odvod spalin nie do komina ale…
danculd
Pred 9 rokmi
2
Smrad z krbu po prvom kúrení
Chcem sa opýtať, na vaše skúsenosti. Po prvom rozkúrení v krbe preniká štipľavý akoby nasladlý záp…
babulina
Pred 9 rokmi
3
Projekt domu, poprosím názor
Ahojte, ideme stavať a zvažujeme tento dom, vyhovuje rozmerovo aj dispozične ale problém nastáva, m…
eni01
Pred 9 rokmi
1
2
32
Kedy očkovať šteniatka?
Mame krizene šteniatka, a nakoľko prvý krát, zaujímalo by ma, v akom veku ich treba okcovat? Plus c…
zizike
Pred 9 rokmi
7
Firma Energodomy
Ahojte, zvažujeme stavbu montovaného domu s firmou Energodomy z Trenčína. Pozná ju niekto? Máte s…
nana
Pred 9 rokmi
3
Hypotéky, úvery. Kde je najlepšie sa "úpísať"?
Plánujeme kúpiť byt a tak som obehla pár bánk a dala si vypracovať predbežnú kalkuláciu hypotéky. …
andreah25
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
118
Kombinácia kúrenia - radiátory,podlahovka,krb
ahojte. zvazujeme kurenie, kupili sme starsi poschodovy domcek. Prerabame.. Nas plan: v suterene …
j_ank_a
Pred 9 rokmi
10
Bude nam stacit rozpocet 150 tisic eur?
Mame rozpocet 150 tisic, ktory by som nechcela prekrocit. Momentalne mame moznost kupit pozemok v T…
emilhofman
Pred 9 rokmi
1
2
53
Liaty beton na dvor ?
existuje nieco ako liaty beton namiesto dlazby na dvor? hladáme vhodnu dlazbu a zatial nas ich len …
elis1985
Pred 9 rokmi
7
Vybavenie kuchyne - spotrebice
Poprosim o nazory a postrehy na temu Vybavenie kuchyne - el. spotrebice. Zariadujem kuchynu v byte …
elis1985
Pred 9 rokmi
1
2
45
Úpravy katalogoveho domu
Zdravím, chcem v katalógovom dome robiť úpravy priečok, vedel by mi s tým niekto pomôct? Potreboval…
elis1985
Pred 9 rokmi
2
Búracie povolenie - otázka
Dobrý deň, potrebujem búracie povolenie aj na stavbu bez súpisného čísla? V liste vlastníctva je p…
michaelak2
Pred 9 rokmi
3
Garáž v dome alebo v pivnici?
Ahojte. Rozhodujeme sa, či umiestniť garáž do pivnice alebo zarovno domu. Pivnice chceme s dvoma mi…
puxo
Pred 9 rokmi
8
Aku silnu chranicku?
Prosim Vas, aku silnu chranicku treba pouzit pre kable pod zakladovu dosku? 320 N ci az 750N? A do …
mareqm
Pred 9 rokmi
5
Orna poda v intravilane - postup na vynatie
Zdravim vospolok. Potreboval by som vediet aky je postup na vynatie ornej pody v intravilane. Ra…
vladimir44
Pred 9 rokmi
4
Ahojte, myslite, ze hneda obyvacka (konkretne orech) by sa mohla kombinovat s fialovymi doplnkami?
Chceli by sme kuchynu orech + biela a takisto aj obyvacku v prevedeni orech, podlahy by mala byt ty…
illyria
Pred 9 rokmi
10
1
2
…
2415
2416
2417
2418
2419
…