O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Strešné okná - prosím poraďte firmu
Ahojte, rada by som Vás poprosila o odporúčania resp. poradenia nejakej firmy (výrobcu) ohľadom str…
sebastian9
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
62
Fines - postel Escada
Máte niekto túto postel?? ste spokojní?? rozmýšlame nad nou v čokoladovej farbe.
malvina13
Pred 9 rokmi
7
Murovaný dom okres Pezinok na kľúč - poraďte firmu
Dobrý deň, chcel by som poradiť s firmou a rozpočtom na stavbu murovaného domu v okrese Pezinok, …
isabelle82
Pred 9 rokmi
9
Japonske panelove zavesy
ahojte, mate niekto skusenosti s tymito zavesmi? Chcela by som vediet, ci sa daju dat aj na klasick…
mikenda_present
Pred 9 rokmi
5
Tepelne cerpadlo mesacne platby
Ahojte zaujimalo by ma kolko platite ak kurite tepelnym cerpadlom a kolko m2? A co si myslite na to…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
12
Shadov service s.r.o. , Bratislava
Pozor na nich!!! p. Tomaška "konateľ" pochádzajúci s Brezovej pod Bradlom ale bývajúci v Rajke pr…
jozef308
Pred 9 rokmi
1
Beta 59 od Wranders
chcel by som sa opytat ci staval niekto, stavia alebo sa chysta stavat domcek od Wranders Beta 59 …
jozko2
Pred 9 rokmi
23
Opäť raz "Domzamilion.sk" EKO85 vs. Bungalow 122
Ahojte. Má niekto reálne skúsnosti s domom EKO85, ktorý je vychvaľovaný na stránke "Domzamilion.sk…
vapno92
Pred 9 rokmi
10
sponzor fóra
Aky distancny ramik do drevenych okien?
Ahojte, aky distancny ramik by ste odporucili do eurookien? Plastovy swisspacer alebo nerezovy? …
viperko
Pred 9 rokmi
3
Ako spravim takuto omietku?
Zdravim ako spravim takuto omietku?
jamk1
Pred 9 rokmi
9
Nove byvanie - nova kuchyna
Celkom sa mi to pacila, ta prestavba. Ja ze len kuchyna a ved oni jej tam komplet cely byt spravil…
zuzka60
Pred 9 rokmi
29
Tapeta na krb ?
Prepáčte možno za blbú otázku,ale videla som foto tapety na krbe.Myslíte,že je to v poriadku? Chcel…
meganmario
Pred 9 rokmi
1
Ako opraviť starý komín?
Dobrý večer Poraďte prosím! Rekonštruovali sme v starom dome kúpeľňu. Komín sme neriešili mysleli…
milosmarket
Pred 9 rokmi
27
Je normalne najprv zateplit dom a potom po case menit komplet strechu?
Dobry den, mozno bude moja otazka zvlastna, ale suvisi s mnozstvom financii na rekonstrukciu. Mam …
bubulka722
Pred 9 rokmi
24
Prichytenie parozabrany
Ahojte potrebujem poradit idem robit parozabranu a neviem ako to ukoncit pri podlahe.Musi ist paroz…
cikopp
Pred 9 rokmi
2
Sadzba DD3 ?
Zdravim Ja mam aktualne DD2, kurenie elektricke konvektory a ohrev vody 125l bojler. Viac menej s…
duzu
Pred 9 rokmi
22
Vyuzitie solárneho vykurovania a solárneho ohrevu teplej vody pod Tatrami v okrese Poprad
Dobry den, poprosim o radu vsetkych, ktory maju skusenost so slnecnymi panelmi na rodinnom dome v o…
poliacik321
Pred 9 rokmi
5
Kúpeľňové štúdio v BA
Prosím vás viete poradiť dobré kúpeľňové štúdio v BA kde robia aj vizu a vedia poradiť? ďakujem
november30
Pred 9 rokmi
10
Javor poľný
Dobrý deň,chcela by som vytvoriť na väčšej ploche hradbu z javora poľného,nikde som sa nedočítala,č…
nicholas
Pred 9 rokmi
11
Kocur v byte - Nocne nalety
Dobry den vsetkym :) Obraciam sa na Vas o pomoc...mam maleho kocurika (cca 6mesacny), momentalne c…
nicholas
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
75
Mate niekto atriovy dom s otvorenym atriom resp. dom v tvare U na uzkom pozemku ?
Rozmyslame nad projektom, ci dlhy uzky dom obdlznikovy alebo atriovy, poradte kto mate skusenost, n…
anna_12
Pred 9 rokmi
13
Tvárnice biely porfix (kremičitý piesok, nie popolček)
Zdravím modrostrechári ;-) Máte skúsenosti práve s týmto materiálom? Výhody, nevýhody. Poprosím …
sysell
Pred 9 rokmi
5
Názor na projekt domu na uzky pozemok
Ahojte, toto je náš výtvor a kým to predhodíme projektantovi chceli by sme vedieť váš názor na proj…
estachova
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
102
Zdokladovanie úveru - návrh na vklad do katastra
Dobrý deň, včera sme kupovali pozemok. 2x overenú kúpnu zmluvu sme odniesli na kataster a taktiež a…
stavbadomu123
Pred 9 rokmi
1
Kondenz v podkrovi
Zdravim dnes som bol na podkrovi. Pod osb doskami sa mi vytvara kondenz ktory kvapka na izolaciu. …
miso31
Pred 9 rokmi
26
Tramovy strop max dlžka hrady
nazdar,,,,nevie niekto poradit aky sa použiva najdlhsi tram do stropu ,,,, mne to vychadza 5,5 m…
pistikus
Pred 9 rokmi
17
Malovanie strechy
Minulu jesen som sa stahoval do zrekonstruovaneho domu po rodicoch a potrebujem pomalovat strechu k…
pistikus
Pred 9 rokmi
6
Krbové kachle Aquaflam Vario
Chcel by som sa spytat, ci mate skusenosti s krbovymi kachlami Aquaflam Vario saporo, prípadne s ni…
martin1987
Pred 9 rokmi
3
Betónový plot - hrdzavé fľaky
Ahojte, máme plot z betónových tvárnic a na pár miestach sa nám vytvorili hrdzavé fľaky - od výstuž…
mimms
Pred 9 rokmi
2
MARAZZI NOVA
Ahojte, kto má obklad MARAZZI NOVA? prípadne v ktorom kúpeľňovom štúdiu v okolí NR je ho možné …
smiesko20143
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2416
2417
2418
2419
2420
…