O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Krytina Decra - skúsenosti
mate niekto stresnu krytinu decra?
fordachsk
Pred 9 rokmi
3
Obklad dlažba
Kde kúpim pekný obklad a dlažbu do kúpelne a dlazbu do kuchyne a chodby?Samozrejme za rozumnú cenu.…
kelso007
Pred 9 rokmi
10
Obklad neodizolovaneho murika okolo terasy
Dobry den, prosim o rady. Mam pri dome nedokoncenu terasu, ktora je na strane dalej od domu ukonce…
colder
Pred 9 rokmi
1
Kedy na poter?
Zdravím, kedy myslíte že by bol vhodný čas zaliať cementovy poter. Už mám vsetko pripravené, len ca…
sle
Pred 9 rokmi
4
Terran Danubia
Zdravím, idem robiť strechu 11stupňov, páči sa mi krytina Danubia od Terranu.. Vraj je od 10stupňov…
beginner7
Pred 9 rokmi
2
Cena valbova verzus sedlova
Dával si prosím niekto rodí rozpočet na valbova verzus sedlova strecha? Ide mi o pomer cien. Aby s…
beginner7
Pred 9 rokmi
13
Hladný rám okna
Otázka na Vás znie jednoducho a rada by som konkrétnu odpoveď. Tí čo máte plastové okná antracit a …
cubicomp
Pred 9 rokmi
9
Zateplenie steny s sokla
Ahojte. Potrebujem zateplit dom. Polovica domu je podpivnicena. Prosim o radu ako spravne postupova…
lubo7171
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Vymena dvierok na kuchynskej linke
Ahojte, poznate niekto stolara ktory robi aj drobnejsie zakazky .. kupili sme byt s s kuchynou ktor…
rad878944
Pred 9 rokmi
3
Máte skúsenosti s domom z keramzitbetónu?
Ahojte, zaujímalo by ma, či niekto má alebo stavia dom z tohto materialu. Aké máte s tým skúsenosti…
jojosr
Pred 9 rokmi
10
Oprava omietky
Ahojte, Ako opraviť vodorovne praskliny na omietkach? Bola použitá vápennocementová vnútorná stroj…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
4
Plávajúca podlaha alebo keramická dlažba do dennej časti domu pri podlahovom kúrení?
Rada by som vás poprosila o názory alebo skúsenosti v otázke, či je do nového domu vhodnejšia na po…
atlaska
Pred 9 rokmi
5
Spotrebiče nad sebou
Chcem sa spýtať, či je možné zabudovať do kuchynskej linky spotrebiče nad sebou. Umývačka nad ňu rú…
aadusik
Pred 9 rokmi
24
Benátska omietka za kuchynskou linkou
Aké sú vaše skúsenosti prosím? Nie názory...tých je veľa všasde, radšej osobnú skúsenosť by som pri…
susanne6
Pred 9 rokmi
3
Vodár zo Zvolena
Ahoj priatelia, prosím o radu, resp. informáciu. Ideme stavať domček, máme už vyjadrenie od vodárn…
dida0702
Pred 9 rokmi
1
Hladam pomocnika na dva tyzdne . zrekonstruovanie 37 m 2. malovanie stien plavajuca podlaha
Dobrý den Hladam najlepsie od utorka 9.2.16 pomocnika cca na 2 týždne na prerobenie priestorov …
martinaflor
Pred 9 rokmi
1
Podlahy Detva
Dobrý deň chcem sa opytat na firmu v okolí Detvy ktorá robí podlahy
vlado4321
Pred 9 rokmi
1
Koľko stojí vymeranie pozemku 1000 m2?
kolko treba zaplatit geodetovi za vymeranie pozemku,lebo pozemok ktory by som mala kupit nie je nij…
malydom
Pred 9 rokmi
1
2
43
Ako správne zaizolovať betonové stlpy?
Ako správne zaizolovať tieto betonove časti? Kedže všetky betonové časti sú na stavbe izolované XPS…
stowasser
Pred 9 rokmi
12
Elektricka pripojka novy RD
Luddkovia poradte ako dalej, ked distribucia napisala vyjadrenie bod napajania a 9 bodov tam je ak…
lemoncelo
Pred 9 rokmi
14
Firma Glans Svatý Jur
Ahojte.Máte niekto skusenosti s touto firmou,na zakladovu dosku? Nikde neviem o nej nic najst a dal…
petjo
Pred 9 rokmi
1
Hladam dodavatela / zateplenie, omietky, rozvody elektriky, vody, podlahy
Hladam dodavatela - zateplenie, - omietky, - rozvody elektriky, - voda, kanalizacia. - podl…
rm2003
Pred 9 rokmi
2
Riesil niekto pozemky v Terchovej ? Zdedene , najdene atd ?
Terchova - Horna Tizina
terchova
Pred 9 rokmi
1
Hladam niekoho kto sa zaobera riesenim dedicskych konani .
Viac do spravy, v blizkosti BB . Idealne osobne stretnutie. Jedna sa o pozemky v Terchovej, zdeden…
terchova
Pred 9 rokmi
1
Prepojenie dvoch bytov nad sebou schodmi
Dobrý deň, chceli by sme spojiť 2 byty, ktoré sú nad sebou a sú rovnako veľké. Problém je, že v cel…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Skusenosti s firmou Alkotastav z DS
Staval uz niekto s firmou Alkotastav z DS? ocenim vsetky postrehy
suprik
Pred 9 rokmi
1
Vyska plotu proti srnam
Ahojte, aku by ste mi doporucili vysku plotu proti srnam? rozmyslam 2m pletivo, ale cital som, z…
madein1974
Pred 9 rokmi
14
3D návrh kuchyne
Kto mi porad nejaký dobrý program na návrh kuchyne, podla nášho poddorysu ;-) (taký kde viem vložiť…
slavoducar
Pred 9 rokmi
14
Hydroizolacia stien
hladam niekoho na naizolovanie stien, email: andrejka161@gmail.com prosim kontaktujte ma
andrea561
Pred 9 rokmi
1
Vchod do garaže von alebo v chodbe?
Zdravím Vás strecháči. Chcem sa len spýtať Váš názor na vstup/výstup z garáže či ho dať von ako je…
katrin21
Pred 9 rokmi
15
1
2
…
2414
2415
2416
2417
2418
…