Máte skúsenosti s domom z keramzitbetónu?

Ahojte, zaujímalo by ma, či niekto má alebo stavia dom z tohto materialu. Aké máte s tým skúsenosti, ste spokojní? ...
Odpovedať
Nikto si nedal zmontovat takyto dom? Na nete je o tom dost malo, na Slovensku to robi jedna firma, viac som nenasla, ale robia to aj v Brne (dcerska spolocnost, hlavne sidlo je v Nemecku), a ti to maju teda fakt premakane. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My jsme sice ještě nepostavili, ale chceme začít stavět v březnu, a to z Liapor betonu (asi to,co myslíš - dřív se tomu říkalo keramzit beton). Malé kuličky - vypálená hlína, spojené betonem. Chceme dát kalibrované cihly s perlitem (izolací) uvnitř (v dutinách). Mělo by to v sobě skloubit užtné vlastnosti cihel (pórovitost) i akumulaci tepla (beton). No uvidíme. Kdyby ses chtěla dozvědět víc, napiš do IP, jinak mrkni na http://stavimerd.blog.cz rubrika Projekt, článek "Z čeho a jak budeme stavět" Ahoj, Zdeňka
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@lucka.m Ahoj, mohla by si mi poslat nějaké info o firmě která staví z keramzitbetonu z Brna (dceřina společnost s hlavnim sidlem v Německu)? děkuji
Odpovedať
@nasty1988 bolo to príliš dávno, nepamätám si..., už som sa tým nezaoberala.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka.m Na Slovensku to robia 2 firmy. Jedna je kdesi od Pov. Bystrice a druhá z Lučenca. Ale tú by som Ti neodporúčal. Mám s ňou osobnú - a veľmi zlú - skúsenosť. NEKVALITA. NESERIÓZNOSŤ. Systém nie je zlý, ale tí ľudia sú doslova absolútne neseriózni. NEVER MORE. 8-)
Odpovedať
@leonardom ďakujem za info, snáď @nasty1988 pomôžu, my máme domček z tehly - klasika 😊
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den, rad by som ozivil tuto temu. Ma s liaporom niekto skusenost? Staval z toho dom? Vlastnosti cca poznam,zaujima ma aj ako to vyjde financne oproti tehle 25 + 25 izolant. Vdaka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nikto nic? Ziadne nove skusenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?